Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Karabudun

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 22 August 2013, 18:21:34
Az önce Leyla ile Mecnun'un eski bölümlerinden birini izliyordum(youtube'dan) ve ortasında video durdu ve sonra baktım ki bütün bölümleri (trthaber kullanıcısındaki) silinmiş. Bu nasıl bir kindir anlayamadım başlamışken kasetleride ibreti alem için taksim de yaksınlar hatta olur mu sanatçıları ve o sanatçıların hayranlarınıda toplayıp yaksınlar(!). Yani anlamış değilim bir insanın düşüncesi yüzünden nasıl cezalandırabilirsin bu anayasaya tecavüz değildir de nedir.

Çok ayıp, arkadaşım! Niçin siyaset yapıyorsun? Hem ne olmuş yani bir dizi yayından kaldırılmışsa? İlk defa mı oluyor, son da olmadığına göre... Ne kadar da büyütüyorsunuz? Bırakın siyaseti yahu; vur maçasına, rahvan gitsin.

SSKLA

Alıntı yapılan: Karabudun - 22 August 2013, 18:48:04
Çok ayıp, arkadaşım! Niçin siyaset yapıyorsun? Hem ne olmuş yani bir dizi yayından kaldırılmışsa? İlk defa mı oluyor, son da olmadığına göre... Ne kadar da büyütüyorsunuz? Bırakın siyaseti yahu; vur maçasına, rahvan gitsin.

neyin siyaseti abi. ben burda kimsenin sağına soluna dokunmadım. ayrıca bu sadece dizi kaldırılması olarak bakma bu farklı çıkan sesi bastırmak - ayrıca dizide hiç bir siyasi bir şey yok- . Şimdi dış ülkelere teknolojik olarak kapalı olan diktatör kuzey kore den ne farkımız kaldı ya da kendisi gibi olmayanları katleden hitlerden. ben siyaset yapmıyorum sadece yapılan baskıyı söylüyorum. ayrıca ben burda bir isimde zikretmedim şu parti bu parti de demedim sadece yapılan saygısızlığı belirtim.

"Me'bus, hatta Reisicumhur olabilirsin fakat sanatkar olamazsın" Atatürk. (hatırlatayım dedim)

Serkan

SSKLA

sinyor

Ercüment gül Yeni AVM yazısından ötürü Suat Kılıç tarafından görevinden kovdurulmuş.

lato

Alıntı yapılan: sinyor - 22 August 2013, 19:12:47
Ercüment gül Yeni AVM yazısından ötürü Suat Kılıç tarafından görevinden kovdurulmuş.

Aynen zoruna gitmiş paşamın. Berkay'ın dediği gibi kimse eleştiriye gelemiyor bundan sonra fabrika hatası olanın vay haline nerde o eski robotlar..

sinyor

bu ne arkadaş her alehine konuşanın kafasına vurup ekmeğini elindenmi alıcak

beşnumara

Hastane patronlari sagolsun eksik olmasinlar. Bakan zoruyla bu meblag toplandiysa demek ki hic aramayin bizi derlerdi hakki tomac dönemi olsa.
Hastane başına 50 bin tl verememisler yani hee. Helal olsun lan size. Dedim ya sagolun eksik olmayin vermeseniz biz ne yapardik.

teksas3455

Şu Suat Kılıç için zamanında geleceğin başbakanı deniyordu.
Hakikaten verilmiş sadakamız varmış. Kimse muhalefet olmayacak beyimize,
herkes yalakalık yapacak! Senin de devrin biter birşey kalmadı şurda.. :x((

Ercüment Gül'e sahip çıkmak lazım. En azından mesaj, twit felan atalım.

özkan

padişaha bak la.

bende diyorum ulan samsun yerel medyası hepsi angut ama bu adam hoşuma gıdıyor bı yakınlık duyuyodum ınceden,sebebi anlaşıldı sımdı.meger bunlardan değilmiş..

Ellibeş Numara

Anadolu hastanesi Samsunspor'a destek olmayı kabul etmemiş..  :x((

Ayberk

Fbm, medikalpark,medicana tamam da abiler akademi vs cok buyuk hastaneler degil. buna da sukur diyelim elbette daha fazla olabilirdi ama hic yoktan iyidir

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Ayberk - 22 August 2013, 22:05:38
Fbm, medikalpark,medicana tamam da abiler akademi vs cok buyuk hastaneler degil. buna da sukur diyelim elbette daha fazla olabilirdi ama hic yoktan iyidir
Fbm hangi hastane?

Ayberk

her gün estetik yapıyorlar abi sadece Samsun'da da değil, bildiğim kadarıyla Batum, Stuttgart ve İstanbul'da da şubeleri olması lazım. bir Medicana kadar büyük değil bina olarak ama kazanç olarak çoğundan üstündür :evet: