Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

Bu resmi site işinin artık boku çıktı

beşnumara

Emin Kar yönetiminde bunlar yapiliyorsa dikkat edilmiyorsa diger dönemler aglamayalim bosuna.

##kdc##

siteyi mi hacklesek napsak  zzzzz
fotoyu bırak tesisin içinde ne bok yiyor o formayla  :rulet:

Stoper

Sövmek ruhun yelpazesidir.Bu site işlerine kim bakıyorsa kulakları çok sağlam çınlamıştır.

Yarın bir telefon açalım kulübe.

Tel   :    0362 238 36 96
         0549 355 51 55
         0507 466 72 28
         0507 466 72 29
Fax   :    0362 238 37 88

http://www.samsunspor.org.tr/iletisim.asp

CeLL-O

Özellikle seçiliyor sanırım istanbul takımlarının formaları. Bu kadar da tesadüf olmaz heralde  :rulet:

mehmet yılmaz

Bu facede dönen Ramsey gol atarsa geyiği nedir? bilen var mı?

CeLL-O

Alıntı yapılan: samsuni - 21 August 2013, 23:51:13

Abi bu Ramsey ne zaman gol atsa 3-5 gün içinde ünlü biri ölüyordu. Kimler olduğunu hatırlamıyorum ama Steve Jobs da bunların içindeydi yanılmıyorsam.

CeLL-O

*Tarih 1 Mayıs 2011: Ramsey Arsenal-Manchester United maçındaki tek golü attı ve ertesi gün El Kaide'nin eski lideri Usame Bin Laden öldü.

*Tarih 2 Ekim 2011: Genç yıldız ezeli rakipleri Tottenham ile yaptıkları maçta da bir takımının tek golünü kaydetti. Üç gün sonra Steve Jobs öldü.

*Tarih 19 Ekim 2011: Galli oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde Marsilya'yı 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmada yine takımının tek golünü attı ve ertesi gün Libya'nın devrik lideri Kaddafiöldürüldü.

*Ve son olarak 11 Şubat 2012 tarihinde, Arsenal'in deplasmanda Sunderland'i 2-1 yendiği maçta takımının ilk golünü kaydetti. Aynı günün akşamı dünyaca ünlü şarkıcı Whitney Houston hayatını kaybetti.

Ertuğrul Sağlam

21 August 2013, 23:58:02 #37838 Son düzenlenme: 22 August 2013, 00:07:47 Ertuðrul Saðlam
Su resim halen resmi sitede duruyor bu ne rezillik Allah askina ya adam gibi bi admin koyun sitenin basina yada kapatin zaten hafada 2-3 haber disinda birsey yok sitenin olmasininda luzumu yok...

SametYılmaz55

21 August 2013, 23:59:15 #37839 Son düzenlenme: 22 August 2013, 00:03:01 SametYýlmaz55

abi birde Haber Türk haber yapmıştı.Türkiye'ye geldi Milli takım teknik direktörü istifa etti,yurt genelinde internet koptu gibi geyik yapmıştı.ayağının kırıldığı gün Şili'de 8.8 büyüklüğünde deprem olmuş falan.tesadüf hepsi ama kötü tesadüf olmuş biraz

samsunsporlu1994

Kulübün resmi sitesi amatörce kullanılıyor. Futbol takımı bilgileri,yönetim kurulu bilgiler vs. güncel degil. Haftada 2-3 haber ancak yayınlanıyor. Hepsinden önemlisi resmi sitede başka takımlı insanların formayla çekilmiş resimlerini görüyoruz. Bunun tepki çekebilecegini düşünmediler herhalde. Samsunspor gibi büyük bir camiada bunların olması üzücü. Sitenin admini degiştirilmeli bu işi profesyonelce yapacak biri getirilmeli.

feticalik

tavşanlıya deplasman muhabbeti yok sanırım ?

heryerdesamsunlu

trt tavşanlı maçını veriyor sitenin bilgisine

King1965

Önceki gün Yönetim  kurulumuzla toplanan dernek üyeleri, bugünde ilk maddi yardımını gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Dr. Hayati Ergür, Akademi Grup, Romatem, Atasam ve FBM Tıp Merkezi'nin 400 bin liralık yardım çekini düzenlenen basın toplantısında Başkanımız Emin Kar'a teslim etti. Dernek Başkanı Dr. Hayati Ergür, Samsunspor'un kentin en önemli markası olduğunu belirterek,"Derneğimize üye 13 hastane bulunmakta. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız toplantılarda kentin önemli markasının en iyi yerlerde olması için bizlerinde katkısı olması gerektiğini kararlaştırdık. Şu anda Akademi Grup, Romatem, Atasam ve FBM Tıp Merkezi belirlenen reklam alanlarına talip oldu ve ücretini de verdi. Biz bu yola çıkarken Samsunspor'a 1 milyon katkı vermeyi hedefliyorduk. Şimdi bunun 400'ü gerçekleşti. Diğer 9 hastanemiz yönetim kurulunda vereceği katkıyı görüşecek ve geri dönüş yapacaklar. Bir sıkıntı yok. Başkanımız Emin Kar ve yönetiminin çabalarını biliyoruz. Desteğimiz sürecektir. Anadolu Hastanesi'nin oluşumumuzun içinde olmaması ve Samsunspor'u yok sayması bizleri üzmüştür. Bununda bilinmesini istiyoruz" diye konuştu. Sağlık Kenti Samsun Derneği'nin jestinin herkese örnek olması gerektiğinin altını çizen Başkanımız Emin Kar ise,"Öncelikle Sağlık Kenti Samsun Derneği'ne öncülüğü nedeniyle camiamız adına teşekkür ediyorum. Desteğin  peşinin geleceğini biliyoruz" dedi.

SSKLA

Az önce Leyla ile Mecnun'un eski bölümlerinden birini izliyordum(youtube'dan) ve ortasında video durdu ve sonra baktım ki bütün bölümleri (trthaber kullanıcısındaki) silinmiş. Bu nasıl bir kindir anlayamadım başlamışken kasetleride ibreti alem için taksim de yaksınlar hatta olur mu sanatçıları ve o sanatçıların hayranlarınıda toplayıp yaksınlar(!). Yani anlamış değilim bir insanın düşüncesi yüzünden nasıl cezalandırabilirsin bu anayasaya tecavüz değildir de nedir.