2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

ramcQ_55

geldiği gün antrenmana cıkıp beğenilmeyerek geri gönderilen afrikalı olması lazım ismini bilmiyom

King1965

SAMSUNSPORDAN AĞLARAK GİDEN ENDER FUTBOLCULARDANSIN KEŞKE SENİ TEKRAR GÖREBİLSEK BU TAKIMDA

atakumlu83

ARKADASLAR MEHMET YILDIZ ILE ANLASTIGIMIZ DUYMUSTUM AMA MEHMET YILDIZ MERSIN ILE PRENSIPĞTE ANLASMIS OYLE HABER OKUDUM BIR SPOR SITESINDE

King1965

Alıntı yapılan: atakumlu83 - 21 August 2013, 13:06:58
ARKADASLAR MEHMET YILDIZ ILE ANLASTIGIMIZ DUYMUSTUM AMA MEHMET YILDIZ MERSIN ILE PRENSIPĞTE ANLASMIS OYLE HABER OKUDUM BIR SPOR SITESINDE

300,000 TL PESINAT ISTEMIS BIZDEN OLMADI TRANSFER

Samet Torun

Samsunspor geçtiğimiz sezon kalesini başarıyla koruyan Soner Şahin ve ileri uçta etkili oyunu ile tüm dikkatleri üzerine çeken Musa Sinan Yılmazer'in sözleşmelerini bir yıl daha uzattı.

Samsunspor geçtiğimiz sezon kalesinde güven veren Soner Şahin ve iler iuçta etkili oyunuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Musa Sinan Yılmazer'in kontratlarını bir yıl daha uzattı. Her iki futbolcununda şuanda Samsunspor ile iki yıllık sözleşmesi bulunuyor. Yeni transferlerin ve geçen sezondan takımda kalan oyuncuların büyük bir kısmının Samsunspor ile iki yıllık sözleşmeleri olmaları dikkatlerden kaçmadı. Dedikodu

sadece55

Bende Kontratlara dikkat ettim gerçekten de bu sene çıkamasak bile seneye Hazır bir takım olacağız

sadece55

Kaç gol attığı tff sitesinde yazar Bu göreceli bir kavram değilki Kaç orta yaptı muhabbeti gibi

Samet Torun

Alıntı yapılan: uçarlı - 21 August 2013, 13:32:04
Tamamen suni bir haber yapılmış.
etkili oyunu derken
musa sinan yılmazer.
Çok komik ya
acaba takıma geldiği günden beri attığı 15 gol varmıdır
10 dahi olacağını sanmıyorum.

Mevkisi itibari ile bu zamana kadar oynadığı hiç bir takımda 10 gol atamadı zaten. O dediğin sayıya da ulaşmış olsaydı ben neden sadece 1 yıllık uzatıyorsunuz diye bir yorumda bulunabilirdim heralde. Musa Sinan Yılmazer bana göre gecen senenin en iyileri arasındaydı. Yaşı itibari ile de bu takımda yer bulabilecek bir kapasiteye sahip.

Samet Torun

Cheregi

Kanat oyuncusu için 5 gol az değil. Bende gerçek kapasitesini yansıttığını düşünmüyorum ama iyi oynadığında da süratiyle ve adam eksiltmesiyle durdurulması zor bir oyuncu. Kalpar'ın oyun planına uyabilecek bir oyuncu. Birde geçen sene iyi oynadığı maçlardaki performansını sezona yayarsa çok katkı sağlar. Kaçırdığı goller / oynadığı mevki karşılaştırması yaparsak Ekigho'la benzeşiyor. Gol atma anlamında çok şey beklememek lazım.

mimar55

Nerdesin be serkan aykutum benim gönülden yürekten samsunsporlum bak senden sonra cıkmadı bir forvet daha

elexir

Gölcü kim gelecek çok merak ediyorum, inşallah saçma bir adam bulup getirmezler :(

teksas3455

Alıntı yapılan: mimar55 - 21 August 2013, 13:51:48
Nerdesin be serkan aykutum benim gönülden yürekten samsunsporlum bak senden sonra cıkmadı bir forvet daha

Bakınız; Serkan Aykut

http://www.youtube.com/watch?v=s15ooTvaiCE#

sadece55

Duygusallığının dışına çıkabilse bize 2-3 yıl daha hizmet edebilirdi Erken bıraktı..

teksas3455

Adem Sarı Eskişehirspor ile sözleşmesini karşılıklı feshetmiş. Azıcık iyi olsa alınabilirdi diyecem de bi hayrını göremedik maalesef  :o