2013-2014 sezonu forma tasarımı

Başlatan Serkan, 14 June 2013, 18:12:22

« önceki - sonraki »

King1965

deplasman formaları yuklenmıs tff ye harıka duruorlar

beşnumara

Ertuğrul Sağlam

cembaba

FaTiH_HaN

Genel olarak gri forma hakkındaki yorumlara baktım çoğunluk beğenmemiş ama benim görüşüm son yıllarda yapılan güzel formalar arasında. Hem tasarım olarak hemde ton olarak farklı hem forma rengi ille takımın ana renginden olacak diye de bir şey yok hem Türkiyede hem dünyada farklı renkler tasarımları kullanıyor bir çok takım. Bence gayet güzel olmuş emeği geçenlere teşekkürler.

bugra55

Değerli Samsunspor sevdalısı arkadaşlar üzerinde arma'mızın olduğu her forma güzeldir, bunun tartışması bile olmamalı, bu skora göre takım tutmaya benziyor bana göre güzel, sana göre güzel arkadaşlar tartıştığımız konu ''Samsunspor Forması'' kesinlikle her renkte her desende tartışmasız güzeldir.Takımımıza sahip çıkalım her platformda, formasından antreman sahasındaki çimlerine kadar, Futbolculardan Formalarına Saygı Duymalarını İsterken Bizler Örnek Olacağız.  samsunspor_x

seyf55

hepsi on numara olmuş ben 1 i daha çok beğendim ama diğerleri de çok şık artık körü körüne eleştirmeyi bırakın da azcık daha bilinçli bakın bazı olaylara ya günümüzde her takım farklılık yaratmak adına değişik renk ve stillerde formalar çıkarıyor zamana ve değişime ayak uydurmak lazım bu kadar sert tutum niye ya atın şu at gözlüklerinizi bir şeyi de takdir edin etmiyorsanız saygısızlık etmeyin

King1965

5trawberry

Errea'nın numara ve yazı stili çok güzeldi.
Fakat TFF'nin tek tip stil kararı çok saçma oldu. Güzelim formanın arkasına naylondan basit numara basmış gibi oldu formalar.

Acaba aldığımız formalara geçen seneki stilden yazı yazdırabiliyor muyuz?

MeL_55

20 August 2013, 14:17:23 #294 Son düzenlenme: 20 August 2013, 14:24:25 MeL_55
Alıntı yapılan: 5trawberry - 20 August 2013, 14:01:23
Errea'nın numara ve yazı stili çok güzeldi.
Fakat TFF'nin tek tip stil kararı çok saçma oldu. Güzelim formanın arkasına naylondan basit numara basmış gibi oldu formalar.

Acaba aldığımız formalara geçen seneki stilden yazı yazdırabiliyor muyuz?

Gercekten öyle. Premier Lig gibi özel stil olsa neyse. Bizimkiler(TFF) Arial stilinde yapmis amatör takim gibi. Daha ne kadar batircak bu Demirören Türk futbolunu bilmiyorum.

Soruna gelirsek, bence olur. O yazi stili zaten erreanin ve orda baski yaptirdigin zaman o stilde yaparlar

Burak

Alıntı yapılan: seyf55 - 20 August 2013, 12:46:25
hepsi on numara olmuş ben 1 i daha çok beğendim ama diğerleri de çok şık artık körü körüne eleştirmeyi bırakın da azcık daha bilinçli bakın bazı olaylara ya günümüzde her takım farklılık yaratmak adına değişik renk ve stillerde formalar çıkarıyor zamana ve değişime ayak uydurmak lazım bu kadar sert tutum niye ya atın şu at gözlüklerinizi bir şeyi de takdir edin etmiyorsanız saygısızlık etmeyin

kardeşim avatarını değiştir bence madem ve malum siyaset yasak

sadece55

Oğlum mecliste olacak adamsın :) Nerden gördün nerden dikkat ettin :)

5trawberry

Biz sözüm onlara hain derken, Türkçü Irkçı oluyoruz. Bozkurt işaretini değiştirttiler bi üye arkadaşa, bu arkadaş da değişsin madem.
Yoksa ben de Bozkurt işareti koyacağım, dünyada zulüm gören Türkler için.

Ellibeş Numara

20 August 2013, 21:00:05 #298 Son düzenlenme: 20 August 2013, 21:04:58 Sadece Samsunsporlu
Alıntı yapılan: 5trawberry - 20 August 2013, 17:21:47
Biz sözüm onlara hain derken, Türkçü Irkçı oluyoruz. Bozkurt işaretini değiştirttiler bi üye arkadaşa, bu arkadaş da değişsin madem.
Yoksa ben de Bozkurt işareti koyacağım, dünyada zulüm gören Türkler için.
Yüzde yüz katılıyorum sana.. Bozkurt İşareti önce Türklüğün simgesi daha sonra da bir partinin simgelerinden biridir.. Eğer sen bozkurt işaretini sitede, avatar veya diğer bir değişle profil resmi yapılmasını yasaklıyorsan, seyf55 denen arkadaşın o profil resmi de yasaklanmalı.. :evet:

nomak55

Beyler internetten satışı yokmu yaa samsunsporstore.com a riyorum atkıdan başka bişey yok samsunda deilim forma almakstiyorum