2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

SSKLA

ekigho ya twitterdan sordum twitter'ı ilk açtığında öğreniriz :) ama ben diyorum bu umar rahat olun ;)

King1965

SSKLA

emre__ss

King1965

Samsunspor'a denenmek için getirilen Brezilyalı forvet oyuncusu Luiz kırmızı beyazlı ekiple çıktığı ilk antrenmanda beğenilmedi ve bu oyuncu ülkesine geri döndü.

Samsunspor denenmek için Paristen getirdiği Brezilyalı forvet oyuncusu Luiz çıktığı ilk antrenmanda beğenilmedi. Bu oyuncudan da istediği verimi alamayan kırmızı beyazlılarda gözler yeniden Jaba'ya çevrilirken yıldız futbolcunun önümüzdeki günlerde Samsun'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

germencisse

Kodalak

Alıntı yapılan: King1965 - 19 August 2013, 20:57:53
Samsunspor'a denenmek için getirilen Brezilyalı forvet oyuncusu Luiz kırmızı beyazlı ekiple çıktığı ilk antrenmanda beğenilmedi ve bu oyuncu ülkesine geri döndü.

Samsunspor denenmek için Paristen getirdiği Brezilyalı forvet oyuncusu Luiz çıktığı ilk antrenmanda beğenilmedi. Bu oyuncudan da istediği verimi alamayan kırmızı beyazlılarda gözler yeniden Jaba'ya çevrilirken yıldız futbolcunun önümüzdeki günlerde Samsun'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

bir idmanla nasıl anlarlar....

King1965

BILMIYORUM SPOR55 E BASKAN BAGLANCAK O ZAMAN SOYLER HERHADLDE

yirmiuc

Spor 55'te
Seyirci Sorusu "Samsunspor bu sezon ne yapar ? "
Atilla Cebeci " Daha sezonun başı ama çok iddialı söylüyorum. Samsunspor bu sezonu kesinlikle ilk 10 içerisinde tamamlar."  :kafa: >:( :x(( :suslen: al_sana :rulet: :oyun:

King1965

Alıntı yapılan: yirmiuc - 19 August 2013, 21:59:57
Spor 55'te
Seyirci Sorusu "Samsunspor bu sezon ne yapar ? "
Atilla Cebeci " Daha sezonun başı ama çok iddialı söylüyorum. Samsunspor bu sezonu kesinlikle ilk 10 içerisinde tamamlar."  :kafa: >:( :x(( :suslen: al_sana :rulet: :oyun:

bence kesın bak kesın soyluyorum ılk 19 ıcınde bır yerde tammalar :)  :rulet:

samsunsporlu1994

ugrass

Büyük gözlemcilerimiz bir idmanda ne anlamışlar acaba :) inşallah iki 3 sene sonra chelsea de liverpoolda görmeyiz :):)
Bu arada mehmet yıldız samsunsporda deniliyor aslı var mı?

mehmet yılmaz

Sabah De Petris gündemdeydi, akşam Mehmet Yıldız geliyor denildi.
Mehmet Yıldız olursa Jaba da alınacaktı.
Hangisi doğru bilmiyorum, zaten başlık da haber ve dedikodular...

SSKLA

bence depetris + abdül olur ne bilim jaba+abdül+mehmet olur hepsi olur yani bana uyar  :deli: :--* :)