2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

##kdc##

Abi Negredo'yu alalım da ekigho lanetine söverken arada negro falan da kaptırırız, soran olursa Negredo'ya sesleniyorduk diye salağa yatarız  :rulet:

cakir55

Bu kadar bekledik forvete Gekas gelsin artık :-\

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

samsunsporlu1994

1 stoper,1 orta saha 1 forvet transferleriyle play-off'un güçlü adayı haline geliriz.

sersa

Asamoah, Attamah,  Abdulkadir, Mehmet Yıldız...

İKİSİ MUTLAKA ALINACAK
PTT 1. Lig'in ilk haftasında kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Samsunspor'da transfer çalışmalarına hız verildi. Karşılaşmanın ardından dört koldan harekete geçen transfer komitesi, daha öncede gündemde olan golcüler Abdulkadir Özgen, Mehmet Yıldız ve stoper Attamah'ın yanı sıra Türkiye'de düzenlenen U20 Dünya Şampiyonası'nın gol kralı Ganalı Asamoah'la temaslarını yoğunlaştırdı. Kırmızı-Beyazlı ekip, bu dört isimden ikisini mutlaka kadrosuna katmayı hedefliyor.

ASAMOAH BOMBASI
Samsunspor, golcü transferinde Abdulkadir Özgen veya Mehmet Yıldız'dan birini kadroya katmayı başarırsa savunmaya yabancı alınacak.  O isimde Ganalı Attamah.  Samsunspor'un transfer gündeminden hiç düşmeyen bu isimle yapılacak görüşmeler büyük önem taşıyor.  Abdulkadir ve Mehmet'ten sonuç alınamaması durumunda ise rota Gana U20 Milli Takımı'nın gol kralı oyuncusu Asamoah'a çevrilecek.   Komite yoğun şekilde çalışmalarını sürdürürken dört isimden ikisinin hafta içerisinde takıma kazandırılması için büyük çaba harcanıyor.

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/15239/transfer-dort-koldan-/

Ayberk

gol kralının adı asamoah değil assifuah bildiğim kadarıyla o da Sion'a transfer olmuş :-\

yirmiuc

Attamah'i alalim gitsin , eger alabiliyorsak.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

furkan5534

sağlam deli gibi koşan bitirici çılgın bi zenci bi forvet alalım :)

AllydeenleaR

umarı tenzih ediyorum zenci adam almayalım, kanser olmayalım  :)

amisos5506

sivas arkadius piech i gönderiyor sanırım alalım onu.sağlam forvet.

Ellibeş Numara

19 August 2013, 16:20:35 #3459 Son düzenlenme: 19 August 2013, 16:24:24 Sadece Samsunsporlu
Alıntı yapılan: maraton - 18 August 2013, 22:17:56
Cardozo da boşta ona ne diyorsunuz ?
maraton başkan.. para bol ya, savur paraları..  :D ayrıca ronaldinho da bize gelmek istiyormuş, ne diyorsunuz bu işe başkan? ;D

Ayberk

King1965

twitterden berat eyüpoğlu diye fenerbahceden futbolcu var, yazmıs

Berat Eyüpoğlu ‏@berateyupoglu 10 dk

@MehmetErmis78 yok abi samsunspor'a vermediler sancaktepeyle imzaliyorum

kimmis bu acaba .

Ayberk

Lusage

Alıntı yapılan: King1965 - 19 August 2013, 18:44:36
twitterden berat eyüpoğlu diye fenerbahceden futbolcu var, yazmıs

Berat Eyüpoğlu ‏@berateyupoglu 10 dk

@MehmetErmis78 yok abi samsunspor'a vermediler sancaktepeyle imzaliyorum

kimmis bu acaba .

İyi yere gitmiş. Sancaktepe'de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanır..

Bizim altyapıdaki çocukların ve babalarının vizyonsuzluğuna bayılıyorum. Hayır Fenerbahçeye Galatasaray'a ıvır zıvırspora gidiyorsun oğlunu oraya gönderiyorsun da ne oluyor? Yıllardır bu çocuklar böyle yapıyorlar ama daha adam gibi futbolcu olup Süper Lig'de oynayanını görmedim.. Ah alıp gidince başları göğe eriyordur eminim ama..

King1965