TFF 1.Lig, 12.Hafta | Eskişehirspor 2-1 SAMSUNSPOR

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 03 November 2007, 16:15:41

« önceki - sonraki »

berusa55

ne yazık ki korktugumuz oldu ve bu önemli mac öncesi kralımız serkan aykut sakatlandı! halk gazetesinin haberine göre kasıgında yırtık var ve an az 2 hafta yok :( bu hiç iyi olmadı arkadaslar hiç!

celebi

faust kardeş aramıza hoş geldin dileklerine katılıyorum es es ve samsun birbirini hem takım nezdinde hem tribün nezdinde birbirlerini seven iki takımdır. es  es i severiz.ama bu maçta bizim mutlak galip gelmemiz gerek.onun için es es lilerde takımlarına müthiş güveniyorlar hep yeneriz diyorlar. bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler. :wink:

gnc bengülü

kralımız SERKAN AYKUT un sakatlanması kotu oldu es es i serkan fethedecektı ama olmadı olsun CANER adam gibi oynarsa bu macı alırız ayrıca genc golculerımız var SEFA da ıyı cıkıs yaladı kaleyı korursak bu macta sıkıntı yasamayız benim temennim bu inş. bu macı alırız hadı SAMSUNUM SAMSUNSPORUM

ozkan17

fff olcak iş mi bu ya kral nası sakatlanır:((( bu arada eskısıhrlı arkadasın olumlu bı o kadarda anlamlı olgun sozlerı ıcın tebrık edıyorum ancak kendı sıtenızde solenen sozlerden de sızler sorumlusunuz sonucda aranızla olan kısıler bunlar..cok olumlu anlamlı konusmussun macda dedıgın gıbı hıc bır olay yada vsvs bısey cıkacagına ınanmıyorum ANCAKK KIMSE BISEY DEMESE BILE BEN KENDIM SENDEN O 6 OTOBUS LAFI ICIN OZUR BEKLIYORUM SAMSUNSPOR TARAFTARIN A DEIL 6 OTOBUS 600 OTOBUS YETMEZ..SAMSUN TARAFTARININ SAYISINIDA BUYUKLUGUNUDE KIMSE AGZINA ALAMAZ!!!

berusa55

serkanın sakatlanması acaip canımı sıktı!

celebi

serkansızda yenmeye çalışacağız artık yapacak bir şey yok. :cry:

faust

Benden bir başkasının yerine özür dilememi isteyen arkadaşın canı sağolsun,ÖZÜR DİLERİM.Ancak,bir başkasının benim hiç onaylamadığım sözleri için benden özür bekleyen arkadaşa konuyu uzatmak için değil sadece dürüst olmak adına birçift sözüm var.Özürümü yukarıda büyük harflerle diledim zaten ama sen benden Eskişehire Samsunun gelebilecek taraftar sayısını küçümseyerek yazan arkadaş için özür bekliyorsun ama Eskişehirlide gelsin çaya, dayak atarız diyen arkadaşa eleştirini okumadım.Dostluk tek taraflı bir iş değildir.Ben tam 44 yaşındayım,sanırım sen de 17.Olaylara tek taraflı bakmamak lazım.Onun için ben bu lafları taşımamaktan ve kaşımamaktan sözettim.Yoksa densizlerden heryerde bolca var.Ben koskoca bir sitenin(ki bazen aktif kullanıcı sayısı 300leri buluyor) her üyesine ne kefil olabilirim ne de herbiri için tekrar tekrar özür dileyebilirim.Önemli olan çoğunluğun algısı.Açıkcası her iki sitede de genel çoğunluğun hiç de olumsuz bir tablo çizmediğini görmekten çok memnunum.Eskişehir sitesinde Serkanın sakatlığına sevinmeyi kınayan yazıları okuyabilirsiniz.Ama sözgelimi Eskişehirlileri döveriz diyen arkadaşı eleşitireni görmedim.

harbisamsunsporlu5517

esesli arkadaşım bu maç için çok önemli bir video hazırladım dostluk için birde gerçekleşmesede hayallerimi bu videodada dile getirdim sizin tarihinize saygımız sonsuz lütfen esesli kardeşlerimizde samsunsporumuza sonsuz saygı göstersin dostluk kazansın herşeyden önce ama üç puana sizden fazla ihtiyacımız var

harbisamsunsporlu5517

inşallah serkan aykut maçta oynar onun gollerine çok muhtacız

supporter

Sevgili faust, dostça yaklaşımın için sağolasın. Bizim de Eskişehir'e olumsuz bir bakışımız yok.

Sadece 1987 yılında artık son haftalara gelinmiş, içeride Eskişehir'le oynayacağız ve lideriz. İstanbul basını Hıncal Uluç'u ve sairesiyle şaibe dedikodularıyla takımınızı gaza getiriyor, maç satıldı falan deniliyor. Ve bu bizans oyunu sonucu Eskişehir maçı burda 1-0 alıyor. Liderlikten düşüyoruz. Eminim yaşınız 44 olduğuna göre biliyorsunuzdur. Çok acı bir anektod.

Çaya gel bir Eskişehirli arkadaş çağırırız dayak atarız diyen arkadaşa çok takılmışsın. Bence tamamen şaka yollu bir laf ettiği çok açık. Maça gelince bizim için daha önemli. Çünkü yeterli puan kaybı yaşadık, sizin içinse telafi imkanı her zaman var. Umarım kazanacağız. Serkan'ın durumu için resmi site maç saatinde belli olacak diyor..

Tribün_ali

Serkanın sakatlanması kötü oldu ama canerimiz var o yeter es ese

celebi

Alıntı yapılan: "Tribün_ali"Serkanın sakatlanması kötü oldu ama canerimiz var o yeter es ese

valla ali ediğin gibi olur inşaallah

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: "faust".Eskişehir sitesinde Serkanın sakatlığına sevinmeyi kınayan yazıları okuyabilirsiniz.Ama sözgelimi Eskişehirlileri döveriz diyen arkadaşı eleşitireni görmedim...

Alıntı yapılan: "SamsunSpor_34"Oyleyse Cayı Koyuyorum Mac Saati emmoglu  bide seyirci getirebilirsen tirubun olustururuz.. eskisehirlide gelebilir fark etmez dayak atarız :D...

elestirilmesi gereken kisinin benim oldugunu dile getirmissin acıklık getiriyim istedim yukarıda yazımın tekrarı mevcut ben evimden bahsediyorum acık ve net anlasılabilir sanırım  karadeniz kulturune sahip insanların evine davet ettigi insanlar ancak ancak memnun olarak ayrılabilir.. mizah icinde yaklastıgımda gorulebilir sonunda gulumseyen bir tavır icindeyim.. sandıgın gibi olmus olsa boyle bir acıklama yapmaya gerek duymazdım..  sanırım iki univ. yetersiz kalmıs bi kac tane daha lazım :) neyse bundan alınmayın eskisehirde bulundum guzel bir sehir misafir perver egitimli insanlar gordum..

Takımımızda dengeler bozulmus goruluyor buna ragmen kemal serkanın boslugunu doldurmak icin elinden geleni yapıcaktır.. yucel hocaya cok is dusuyor bu macta hadi hocam goster kendini...

Çaðrý55

inş bu maçı alırız veya 1 puanla döneriz en azından fakat karşımızdaki takımda eskişehirspor yani işimiz kolay değil inş dostça bir maç geçer.forumlarına baktım
seviyeli güzel mesajlar yazıyorlar genelde serkan aykuta üzülmüşler helal olsun onlara.iki takımada başarılar

maviay55

haydaa kralın sakatlanması kötü oldu..bizde dioduk inş sakatlanmaz kralla ezeriz es-es i...

orda olcaz takımımızı desteklicez inş ii bi sonuçla döneriz..Kral olmadı aLTın çocugumuz war  :wink: