PTT 1. LİG 1. HAFTA | Samsunspor'umuz - İstanbul BBSK (0-1)

Başlatan berusa55, 05 August 2013, 10:42:05

« önceki - sonraki »

Cheregi

18 August 2013, 13:07:16 #315 Son düzenlenme: 18 August 2013, 13:10:28 Cheregi
İlerde top indiren, top tutan bir forvetimiz olsa oynamamız gereken taktik bu ama öyle bir adamımız olmayınca her topu ileriye şişirdik ve defansta kayboldu. Uzun toplarla atağa çıkmak tamam ama ayağa pas konusunda çok eksiklerimiz var. Adeta topu tutmayıp rakibe vererek rakibin üstümüze gelmesini ve hızlı atak yakalamayı bekledik maç boyunca. Maçın son yarım saatinde kontrolü tamamen elimize aldık, biz bastırınca İBB'nin de guard ı düştü, top ayağındayken zaten tehlikeli bir takım, bastırdıkça çözüldüklerini hatta dağıldıklarını da gördük. Acaba defansı yine boş bırakmadan üstüne gitseydilk daha farklı olur muydu?

çarşambalı-55

Geçen sezon ilk maçta gene son dakika golüyle berabera kalmıştık Anlaşılan kabus kaldığın yerden devam ediyor

Kadroydu transferdi sahadaki mücadeleydi yok bu takım iş yapardı yok beğendikti beğenmedikti birazda sans gerekiyor futbolda Süper lige çıktığımız sezon yanımızda olan şey birazcıkta şans lazım yoksa olmuyor

2-0 öne geçipte 2-2 ye gelen maçlar son dakika golleriyle giden puanlar hala o bu taraftarı kanser eden gudubetlik serisi devam ediyor... şanssızlık talihsizlik tecrübesizlik beceriksizlik cenabetlik bişe var  bu takımda Artık adını ne koyarsanız...

Mert

Galatasaray formalı çocuğun resmini de koymuşlar

Samet Torun

O da bişey mi? Biz maratonda tese formasını ters giymiş bi çocuk gördük. Macın bitimine 6-7 dk kala statdan cıkıodu.  :kafa:

feticalik

Bu görüntüler için ne zaman uğraşsak kursağımızda kalıyor. Bir tek fener maçını yendik sanırım.-içerdekilerde.-

kamuri

18 August 2013, 13:35:07 #320 Son düzenlenme: 18 August 2013, 13:44:51 kamuri
katkılarından dolayı sakın bakanımız sayın suat kılıça tesekkurler!!!!!! ligin iilk maçı ismi hiç duyulmamış hakem  90+2 de kaldırılan uzatma 90+5 de gol ye tesekkurler gerçekten he bi tesekkurde süper ligde son maça o kadar hakem varken huseyin gocek verildiği için gercekten tesekkurler sayın bakanım adamlar bizi iyice kucağına oturttumuş tabiri caizse top gibi oynuyo yazıklar olsunnnn herkes bişeyler gormuş o zaman bende yazım bunlarda bişey mi adam koluna kocaman bjk kartal 1903 dovmesi yaptırmış bilet alıyodu yok ya bunlar valla ne yazacağımı sasırdım gelmeyin maça biz bize yeteriz. bu arada kapının hemen girişinde elinde bi suru kombine olan biri stada giren hemen hemen herkese kombine lazım mı diye soruyodu her yonden trajikomik bi takımız şehiriz kusura bakmayın. daha pankart olayına tam giremedim bile sonra yok ekıgho gol kaçırdı yok kalpar turgayı oynattı ekıgho o golu atsaydı maçı kazanırdık diye çok hayıflanırız bu kafayla daha çok bank asyada oynarız arada bi süper ligede çıkar çok değil aynı sezon duseriz. son olarak bun çift cinsiyetlileri bi temiz dovecen maratonda bak daha bırak içeri girmeyi stadın onunden gecebiliyolar mı biz boyle bişey yapmadıkça bi kayseriden felan bi farkımız kalmayacak yakında bundan korkuyorum hani ne oldu şehrimizin kavgasına

teksas3455

Alıntı yapılan: Karabudun - 18 August 2013, 12:07:19
Şimdiden adımız yalakaya, torpilliye çıktı.  :kafa: Hayır, millete karşı nasıl savunacaksın kendini?

Hani bakan destek verir açık ara şampiyon olursun veya rahat rahat tekrar süper lige çıkarsın da belki bu lafları yemeye değer. Bakanı olup küme düşen ilk takımız, bakan desteği ile PTT 1.ligde bir iki puan fazla alarak zar zor ligde kalan ilk takımız, bu sene de bana göre ilk 8 e zor girecek olan bir takımız ama bu lafları duyuyoruz. Hani bi Unakıtan gibi olsa Eskişehir gibi bizi alıp süper lige çıkarsa Amenna istediklerini desinler de sürünüyoruz resmen

Serkan

Bu şehir için bazen boşa emek verdiğimizi düşünüyorum stad kapısında 75 e maraton kombinesi satıyor adamın elinde tomarla var

King1965

Taraftar grublarından olmasın o ? beleşe alıp kombineleri satan hani ?

Serkan

Ben bilmem kim satar beleşemi almış ne yapmış gördüğümü söyledim ben sen sorarsın bir dahakine bizde öğrenmiş oluruz

kamuri

Alıntı yapılan: Serkan - 18 August 2013, 13:47:55
Bu şehir için bazen boşa emek verdiğimizi düşünüyorum stad kapısında 75 e maraton kombinesi satıyor adamın elinde tomarla var
ya yazmım yazmım dedim tutamadım kendimi stad girişine hepimiz sahit olduk maça gelenler gordu ama daha vahimi var adamlar kahve kahve dolaşıp kombine satıyo gormesem inanmam adam yanıma geldi kahvedeyken kombine lazım mı diyo soruyo hakıkaten yazık ya :( aslında çok sey var soylenecek yazılacak ama sussam gonlum razı değil konussam tesiri yok

Aslankaya

bir taraftar grubumuz yönetimden aldığı kombineleri 100 liradan satıyormuş... yönetim bunlara kombine vermese 2.hafta başlarlar sallamaya.rantcılar ...

Serkan

Alıntı yapılan: kamuri - 18 August 2013, 13:54:04
ya yazmım yazmım dedim tutamadım kendimi stad girişine hepimiz sahit olduk maça gelenler gordu ama daha vahimi var adamlar kahve kahve dolaşıp kombine satıyo gormesem inanmam adam yanıma geldi kahvedeyken kombine lazım mı diyo soruyo hakıkaten yazık ya :( aslında çok sey var soylenecek yazılacak ama sussam gonlum razı değil konussam tesiri yok

bunlar hep bildiğimiz şeyler değil mi abi samsunspor çok yaşa diye bağırmaya devam yersen tarih bu günlerinde hesabını soracak...

5trawberry

Ben de 100 liraya maraton kombinesi satan duydum.
Derhal çıkılsın açıklama yapılsın nedir arkadaş bu?

Samsun'un takımı Samsunspor'dur Çarşambaspor'dur, Bafraspor'dur..
Yönetimden ricam var, kapıdaki güvenlik görevlilerine talimat versinler başka takım formalılar giremesinler.

Taraftar grupları da bildiri yayınlasın bu konu ile ilgili.

Ama şu da var, resmi site Galatasaray formalı fotoğraf yayınlıyor.

Bunu Trabzonspor yapar mı, Bursaspor yapar mı?
Az örnek alın.

SSKLA