2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Ellibeş Numara

Bugün ekip gazetesinde roberts'in sözleşmesi feshedildi haberi çıkmış, bu haber yalan yani..

SSKLA

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 16 August 2013, 22:16:16
Bugün ekip gazetesinde roberts'in sözleşmesi feshedildi haberi çıkmış, bu haber yalan yani..

anladım ve o sebebten hayırlısı olsun dedim.

melihözkan

forvet bulamadılar iş jabayamı kaldı saçmalık jabayla bı yere varamayız komple forvet lazım bıze sprtnter degıl

HoliganSamSunLu

takım olursak jaba veya başkası hertürlü iş yapar takım olmadıktan sonra forvet alsak ne yazar...

ugrass

Al abdulkadiri kafan rahat olsun ;) şuan yapılcak olan transfer zaten 3 hafta sürcek takıma adapte olması en azından bildiğimiz futbolcu bizi tanıyan karekter.

Aslankaya

jaba'yı izleyen,zaman geçiren onu en iyi tanıyan hüseyin kalpar okey vermiş.jaba konusunda ön yargılı olmamak lazım.roberts'i gönderip onu takıma alabiliriz inşallah.ben faydalı olacağını düşünüyorum ama bir orta saha ve forvet şart.

ismail

Alıntı yapılan: farUqras - 17 August 2013, 11:48:43
Al abdulkadiri kafan rahat olsun ;) şuan yapılcak olan transfer zaten 3 hafta sürcek takıma adapte olması en azından bildiğimiz futbolcu bizi tanıyan karekter.

abdulkadir ameliyat oldu alsakta

Ayberk

forvet kesin almamız lazım şöyle vurduğu gol olacak cinsinden. fakat stoper de şart bence alternatif açısından. bugün gördük ki fatih kart almaya meyilli. cemil zaten bildik cemil deli damarı var :D çok sarı kart cezası alır bu ikili.

CeLL-O

Sadece Samsunspor

Lusage

Mümkünse Abdülkadir veya Fizik olarak iyi bir Mehmet Yıldız

Bir de taş gibi ortasaha..

cezayir55

forvet ,iyi bir orta saha ve bence iyide bir stoper lazım  yabancı alınacaksada  jaba yerine çok daha kalitelileri var piyasada

King1965

HoliganSamSunLu

acil olan forvet ve orta saha bunlar alınırsa defans zaten oturur orta saha olmayınca defans zorlanıyor ve kötü görüntü veriyor..

ugrass

Ortaalan cok bos kalıyor cok iyi iki tane ortasaha birde bitirici forvet tamamdır bu takım:)