Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: samsun 55 - 15 August 2013, 15:48:36
GENÇ GELİR GETİRECEK İŞTE TFF UYGULAMASI ;

Türkiye Futbol Federasyonu, toplamda 1170 dakika yani 13 maç sahada genç oyunculara yer veren takıma 165 bin TL ödül verecek. Bu oyuncuların sayısı 3'e çıktığı anda yıllık ödül yarım milyon lirayı bulacak. Alt yapıdan gelme şartı konulan bu sistem tüm liglere uygulanacak. Daha önce konuşulup karar aşamasına gelinen statü, bügün itibariyle kulüplere bildirildi.

Doğan , Canberk , Kemal , Ercan gelsin 500.000 tl :)

sadece55

Gençlerin yaş kriteri kaç ki ?

seyf55

BigBadMama5552

15 August 2013, 19:25:23 #37758 Son düzenlenme: 16 August 2013, 02:37:45 BigBadMama5552
Bu arada PTT 1. Lig'in 2. ve 3. hafta programları da belli olmuş. Buna göre 2. haftada Samsunsporumuz Tavşanlı Linyitspor ile 25 Ağustos Pazar günü saat 17:00'de, 3. haftada ise Fethiyespor ile 1 Eylül Pazar günü saat 20:00'de karşılaşacak.

binikalamadım

King1965

15 August 2013, 20:43:42 #37760 Son düzenlenme: 15 August 2013, 20:46:44 King1965
PTT 1.Ligi'ne dahil kulüplerin 2013-2014 futbol sezonu PTT 1. Lig müsabakalarında, 12. yaş gününden itibaren müsabakanın
oynanacağı tarihe kadar kesintili veya kesintisiz en az 2 yıl kulüpte tescili devam etmiş olan, 01.01.1994 ve daha sonra doğmuş
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı futbolcuları sezon sonu itibariyle en az 1.350 dakika fiilen sahada oynatmaları halinde oynayan
her bir futbolcu için kulübüne 100.000 TL teşvik verilmesine karar verilmiştir.

kısaca soyle dıyım 15X90 : 1350 dakıka .

yanı samsunsporumuzda doğan erdoğan kemal bayraktar , canberk toplam 1350 dakika oynarsa kulübümüz 300,000 tl kazancak.

Atakumlu

Alıntı yapılan: binikalamadım - 15 August 2013, 20:20:28
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24523864.asp?mnID=24523864

Samsunsporlu Mehmet NAS 'en' lere girdi...

rakam biraz ucuk geldi bana 429 kez super ligde forma giymis demisler de 15 senede ligde 30 mac yapsan 450 mac olur ... Mehmet Nas bu kadar mac oynadı mı ki ??

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Atakumlu - 15 August 2013, 22:01:16
rakam biraz ucuk geldi bana 429 kez super ligde forma giymis demisler de 15 senede ligde 30 mac yapsan 450 mac olur ... Mehmet Nas bu kadar mac oynadı mı ki ??
Tam olarak bilmiyorm ama bizde 17 yasinda forma giymeye basladi.

55.hakan

canberk ikinci yarı sakat olmasına rağmen 868 dk görev almış geçen sezon bu sezon kesin 1350 dk oynar

dr_yaman55

Kulübün gelir-giderlerini gösteren bir sayfa var mı arkadaşlar? kulübün ekonomisinin şeffaflaştırılmaya çalışıldığı söyleniyordu. bu konu en son nereye bağlandı? kulübün borçları ne kadar kaldı?

bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın bizlerle.

herkese hayırlı cumalar

samsunsporlu1994

'Yeni Yönetimden Beklentileriniz Nelerdir?` sayfasında bu konuyu farklı bir boyutuyla gündeme getirmeye çalıştım. Adana Demirspor Kulübü belli ay aralıklarla kulübün gelir-gider tablosunu resmi sitesinden açıklıyor ve taraftarını bilgilendiriyor.  Bu kurumsal açıdan güzel bir uygulama. Samsunsporda kulübün mali yapısıyla ilgili detaylı açıklamaları ancak kongrede görürüz.

SSKLA

artık nedense eklediğimiz videoların çoğunda "(Embedding disabled, limit reached)" yazıyor.

lato

En iyi berberler Samsun'da

Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, Türkiye'deki en iyi berberlerin Samsun'da olduğunu iddia etti. Pilan, "Samsun'daki berberler, Türkiye'nin en temiz ve en becerikli berberleri" dedi

Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, Samsun'da 650 berber bulunduğunu ve hepsinin de Türkiye'nin en temiz ve becerikli esnafları olduğunu söyledi.

GURURLUYUM
Pilan, berberlerin ellerinin neştere yatkın olduğunu belirterek, "Ben 30 yıldır bu mesleği yapıyorum. Türkiye'deki berberlerin en iyileri Samsun'da bulunuyor. Her konuda işlerini çok iyi yapıyorlar. Çok temiz çalışıyor ve oldukça becerikliler. Samsun'daki 650 berberimiz de Türkiye'nin en iyisi. Berberlerimizin elleri neştere ve usturaya yatkın. Berber arkadaşlarımla gurur duyuyorum" diye konuştu.

İLK SAMSUN'DA
Berberlerin eskiden hergün çalıştığını hatırlatan Pilan, "Berberler önceden haftanın 7 günü çalışmak zorundaydı. Bu durum beni çok rahatsız ediyordu. Berberler Odası Başkanı olduktan sonra Türkiye'de ilk olarak Samsun'da pazar günleri tatil uygulamasına geçildi. Böylelikle berberlerin en büyük sıkıntıları çözülmüş oldu" dedi.

http://www.habergazetesi.com.tr/guncel/15117/en-iyi-berberler-samsun-da/

İstanbul ve İzmir'Deki kasapları gördükten sonra doğruluğuna hak veriyorum. İstanbul'da bir yerde traş olayım dedim adam gayet de güzel kesti saçları. İki muhabbet ettik Termeli çıktı ;D

cembaba

Yılmaz Vural'ı Milli Takımın başında görmek istiyoruz.

www.yilmazvuralmillitakima.com

emre