Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

17 August 2013, 00:51:10 #37770 Son düzenlenme: 17 August 2013, 02:02:17 berusa55
17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyor, ülkemizin bir daha bu tarz acıları yaşamamasını Allah'tan diliyorum.

SametYılmaz55

17 August 2013, 01:27:49 #37771 Son düzenlenme: 17 August 2013, 01:50:03 SametYýlmaz55
Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın :'( ilkokul 4'e geçmiştim,depremden sonra dışarı çıkınca çocuk aklımla toprağa sertçe bastırarak artçı sarsıntıları belki durdurabilirim diye düşünüyordum.aylarca çadırlarda kaldık,yaşanan korku,psikolojik çöküntü korkunçtu :'(

5trawberry

Yılmaz Vural konusunda ciddi örgütlenme var :)

feticalik

CoRaqLi55

Rus pazarının önünde ki store de bilet satışı yapılıyor mu bilen var mı acaba ??

5trawberry

Bu kim hangi amaçla astı, astırdı diye sorsam çok saçma soru olacak dimi?

Stoper

aç karınlarını kim doyurursa onların gıçını yalayan tipler varya, çok var bizde o toplulukdan.reziller..

SametYılmaz55

5trawberry

Spora siyaset karışmasın diyen bu adam değil mi?
Peki ne işi var bu adamın imza töreninde?

Pankart yasağı bu adamın döneminde gelmedi mi?
Peki ne işi var Bakan'ın resminin Samsunspor tribününde..

Samsunspor için hayatında koreografi yapmamış, karton almamış, Trabzonsporlularla barış yemeğine katılmış bu şahıslar nerden para bulup da Suat Kılıç'a bilmem kaç metrelik pankart yaptırmış?

Ver parayı yakınlığı bilinen Şehzadeler'e yapsın reklamı.

Ayberk

ya abi şehzadeler para verip o kadar pankart yaptırır mı ya, bariz seçimlerde kullanılanla aynı bez ;)

teksas3455

Önce kulüp astırdı zannettim çok kızdım. Ama sonrasında afişin altında Şehzadeler yazısını gördüm biraz rahatladım.
Maalesef sırf para ve rant için dernek açanlar var. Geçen sene yine tribün liderlerinden birini
tesislerde bir firmaya kombine bilet aldırırken görmüştüm. Sonraki gün de gazetede afişini.
İnşallah bir gün tek bir çatı altında, bilinçli bir şekilde birlik oluruz. Yoksa böyle saçma görüntüler çıkıyor
ortaya.

Ayberk

temel atma töreninde altyapı oyuncularına döviz tutturanlarla buraya bu pankartı astıranlar aynı kişiler demedi demeyin de.

Ekrem

SametYılmaz55

Samsunda yağmur var mı şu anda?Atakum için gene sel uyarısı yapılmış :(

evolution55

Merkezde yarım saatir yağıyor durmaksızın