TFF 1.Lig, 12.Hafta | Eskişehirspor 2-1 SAMSUNSPOR

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 03 November 2007, 16:15:41

« önceki - sonraki »

cem and naz55

benim için önemli olduğu için yeni sayfaya yazayım dedi vallahi bu maçın önemi bugünden sonra dahada arttı benim açımdan neden derseniz hstnede bir bayan mesai arkadaşımla iddaya girdik kendisi eskişehirden buraya tayin geldi ben samsunspor kazanacak dedim oda kendi memleketinin takımı eskişehir dedi(eskişehirden 2 topçu say desen sayamaz)vallahi kaybedersek maddikaybın önemi yok ama kendi evimizde boynu bükük kalmakta olmaz hadi be koçlarım yenin şu eskişehirspor u benim için söz yenin ilk antremanda kendi ellerimle size baklava yedirecem hadi be koçlarım...

CeLL-O

Eskişehir Forumlarından Alıntılar :

Alıntısamsun 6 otobüs gelicek diolar ya arkadaşlar var mı bu olayın aslı astarı? valla ben de kesin demiyorum tamamen başkasından duyma bir olay böyle bir olay var mı acaba?

Alıntıvalla sitelerini dolaştımda öle gelme mevzu yoktu samsundanda yakın illerden gelebilirlermiş

AlıntıSamsun öyle 6 otobüs falan gelemez babam nereye gitmişler 6 otobüste buraya gelecekler en fazla 15 kişi gelir giderler

Alıntızaten ne kadar taraftarları varda 6 otobüs geliolar kendi sahalarında 6 otobüs insanı zor buluolar

Tribünde de sahada kendilerine çok güveniyorlar. Galibiyeti bırakın fark atarız gözüyle bakıyorlar :) inŞ. hem tRibündE hemdE sAhada güzeL bi deRs verip koLay Lokma oLmadığımıZı gösteRicez !

timofte

AlıntıSamsun öyle 6 otobüs falan gelemez babam nereye gitmişler 6 otobüste buraya gelecekler en fazla 15 kişi gelir giderler

Alıntızaten ne kadar taraftarları varda 6 otobüs geliolar kendi sahalarında 6 otobüs insanı zor buluolar

Bunlar şaşırmış mı ya, ayıp etmişler. Bizi Ordu'yla falan karıştırıyorlar galiba. Maçın havasına fazla mı girmişler nedir.. Yine de bu lafları aklı başında Eskişehirlilerin edeceğini sanmam.

Eskiler bizi bilir diye slogan atan adamların eskileri bilmesi lazım çünkü.

Tufan

haftasonu sonu oradayız en az 3-4 kişi zaten senede 1-2 maç samsunsporumuzu izleyebiliyorum ayağımıza kadar gelmişken gitmezsek ayıp olur 6 otobüs gelseniz bile sığacak yer yok bu arada bide biletler 15ytlcik

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "timofte"
Bunlar şaşırmış mı ya, ayıp etmişler. Bizi Ordu'yla falan karıştırıyorlar galiba. Maçın havasına fazla mı girmişler nedir.. Yine de bu lafları aklı başında Eskişehirlilerin edeceğini sanmam.

Eskiler bizi bilir diye slogan atan adamların eskileri bilmesi lazım çünkü.

Dediğin gibi, Eses tribününü gerçekten kovalayan, futbolu bilen adamlar böyle şeyler yazmaz! ciddiye almaya değmez...

Bu arada;

Üstteki gazete kupürü 1986-87 sezonunun ilk yarısının son haftasına ait. Fotoğraflara baktığınızda "faul vardı" başlığında Eskişehirspor-Galatasaray maçını göreceksiniz. 1-1 bitmişti o maç ve son dakikada kaleci Zalad'a faul yapıp ( degaj atarken eline vurmuşlardı) gol atmıştı G.Saray. Fotoğrafta karlı hava ve Cici Çikolatalı Eses takımı görünüyor zaten. Bizi ilgilendiren kısmı ise şu; şayet o son dakikadaki faullü gol verilmese idi Samsunspor ilk devreyi lider bitirecekti. Sağ taraftaki futbolcu resimlerine bakınca ilk devrenin en iyi defans adamı Samsunsporlu Yuvanovski, en iyi orta saha oyuncusu Samsunsporlu Savaş, en iyi forvet ise elbetteki Samsunsporlu Tanju Çolak olarak görülecektir.

edmontdante

SÖĞÜTLÜBAHÇELİLER'in bir dörtlüğü var çok hoşuma giden.

ÇOK ESKİLER İYİ BİLİR
YENİ NESİL ŞÖYLE BÖYLE
40 SENE GELDİ GEÇTİ
HİÇ BİTMEDİ BU EFSANE-SAMSUNSPOR

Biraz değiştirdik ama kusura bakmasın SÖĞÜTLÜBAHÇLİ'LER

King Of The North

Valla görürler kaç kişi olacağız orada bunlar Büyük Samsunspor Taraftarını Oftaş ya da İstanbulsporla karıştırıyolar.Sadece Ankara'dan 1 otobüse yakın adam gelecek Samsun ve diğer illeri katmıyorum,inşallah kontejyan sorunuyla karşılaşmayız.

mehmet yılmaz

pek huyum değildir ama girip baktım rakip takımın taraftar sitesine
bizim maç topiğinde birkaç seviyesiz mesaj dışında olumsuz bir şey yok.
elbetteki takımlarına güveniyorlar, hoş, biz de öyle değil miyiz?

eskişehirspor taraftarı genel anlamda bilinçli bir kitle. nitekim bunu forumlarına da yansıtmışlar. Samsunspor taraftarı da Türkiye'nin en özel taraftarlarından. Geçen sene oraya sadece İstanbul'dan münferit giden arkadaşlar oldu, yönetim ve takımla olan sorunlarımız malumdu. Eses ile 1995-96 sezonu dışında en son 1990-91'de oynadık. Aradan bir kuşak geçti neredeyse, bu nedenle Samsunspor taraftarı hakkında çok fazla malumatları olmaması da gayet normal olsa gerek. Bize düşen oraya sağlam gitmek, Samsunsporluluğa yakışır bir biçimde takımımızı desteklemek ve üç puanı alıp gelmektir.

kalabalık olacağımız kesin. bildiğimiz kadarıyla SBÇ, Şirinler ve Mekansızlar birer otobüs kaldırıyor Samsun'dan. Münferitler, Ankara, Eskişehir, Bursa ve İstanbul Derneklerini de hesap edersek maximum55'in dediği gibi "inşallah kontenjana tkılmayız" dememek elde değil.

salihcakir

haftalar ilerledikçe hedefi kovalamak isteğini bizlere her haliyle gösteren takımımızın maçları daha da heyecanlı ve gerilimli olmaya başladı. bu haftaki eskişehir deplasmanı ve akabinde içeride oynayacağımız Kartal maçı büyük bir viraj geleceğimiz açısından.

onlarda kazanmak istiyor kuşkusuz. son iki hafta aldıkları iki galibiyet onları da havaya sokmuş durumda. gözleri kendi takımlarından başka bir şey görmüyor. bizde biraz öyle değil miyiz? gerçi istasnbulspor maçını 3-0 kazanırken dahi özetlerden yavan bir takım görüntüsü verdi bana eskişehir.

Takımımızın hücum hattındaki kreatif yapısı ve ayağa futbolda özellikle son haftalardaki başarısı bu maç öncesi beklentilerimi yüksek tutmamdaki en önemli etmenler. eğer savunmada ve kale önünde acemice hatalar yapmazsak bu maçı kazanırız diye düşünüyorum. zafer'in eksikliğini nasıl kapatacağız bunu net bir şekilde söylemek zor ama bu maça has 4-5-1 düzenine dönüp, oyunu yönlendirme görevini de serkan'a verebiliriz diye düşünüyorum. bu şekilde zaten sergenle birlikte bir kişi oynayacak eskişehir'e ortasahada daha rahat üstünlük sağlayabiliriz. sefa ve ömür diğer orta saha oyuncuları olabilir.

CarSambaLi.Lord

ES ESe otoßüS kaLkaCak mı kaLkaCakSa ne zaman Saat kaÇta kaLkaCak biLgiSi oLan Lütfen PayLaŞSın  :!:

cem 55

halk gazetesinin haberine göre serkan aykutun kasıgında yırtık olusmus 2 hafta yok cok cok kötu bı haber tamda formunun zirvesindeydi insallah 2 senedir süre gelen sakatlıgıyla bi baglantısı yoktur sahalara dönmesi uzun süre almaz.bu haberle ben forvet hattındada artık sorun yasayacagımızı düsünüyorum canerin yanında kemal akbaba oynayacak gibi duruyo kemal bana cok güven vermiyo ama beni insallah yanıltır.

HaSaNCaN

Cuma 23:00 Yaşar Doğu Spor Salonu önünde kalkıyo duyduğuma göre otobüsler

celebi

kemal akbaba elazığ maçıyla birlikte bir çıkış yakaladı umarım bu performansını arttırarak devam ettirebilir.ben kemal akbaba ya inanıyor güveniyorum. :wink:

celebi

Serkan Korkuttu

Kırmızı-Beyazlı ekibin dünkü antrenmanında şanssızlıklar üst üste geldi. Önce Serkan Aykut, ardından Caner, Sefa, Sinan ve Feridun sakatlık geçirdi. Serkan Aykut'un sakatlığı herkeste şok etkisi yarattı. Acılar içinde sahayı terk eden Kral'ın hemen MR'ı çekilirken bu futbolcu Eskisehirspor maçının kadrosuna dahil edildi. Serkanın maçta forma giyip giyemeyeceğim ise yarın netlik kazanacağı belirtildi. Caner, Sefa, Sinan ve Feridun'un ise önemli bir şeyinin olmadığı açıklandı.

bu haberde SAMSUNSPOR.ORG resmi siteden kadroda var şu anda serkan

faust

Merhaba arkadaşlar,ben Eskişehirliyim.Sitenin çoğunluğuna hakim olan seviyeli yaklaşım için hepinizi tebrik ederim.Cumartesi her iki takım için de çok önemli bir maç var,ancak sonuç ne olursa olsun Pazar günü hayat devam edecek.Eskişehirsporun sitesindeki bazı lafları buraya aktaran arkadaşları da sağduyuya davet etmek isterim.Çünkü eskisehirspor.comda pek çok kişi Samsuna sempati ve saygı duyuyor ama tıpkı sizin aranızda olduğu gibi orada da fanatikler var.Ben de buradaki çay içer Esesli döveriz diyen arkadaşın yazısını Samsunlular böyle düşünüyor diye Eses sitesine koysam ne olur? Onun için önyargıları bırakmak lazım.Esesin ve Samsunun karşılıklı tarihlerinde bile ne olaylı maçlar ne hakem hataları ve de ne güzellikler yaşanmıştır.Ama mesela benim aklımda en çok kalan olay,Eses-Karşıyaka 1.liğe çıkmak için uğraşırken,İzmirde 2-2 biten bir Karşıyaka-Samsun maçı.Kalede Fatih,forvette Tanju varken o maç Esesi Karşıyaka yaklaştırmış,ertesi haftada Eses Karşıyakayı yenip 1.liğe çıkmıştı.Ben hep dostlukları hatırlamak isterim,sözkonusu Samsun olunca bu pek de zor olmuyor doğrusu.Bazı arkadaşlar Esesin büyük maçları kaybettiğini yazmışlar,bu sadece kağıt üstünde doğru, sakın sizi aldatmasın.Eses bu sene sadece Kartal maçında çok kötü oynadı,pekçok pozisyon verdi.Ama o maçta bile 1-0 iken direkten dönen ve çizgiden çıkarılan topları var beraberlik golünü de 85de yedi.Antalya karşısında 1-1 iken topu direkten döndü ve 90+1 ve 90+3 de beraberliğe razı olmayıp saldırırken 2 gol yedi,maç 3-1 bitti. Sakarya ve Malatya maçları da hep Esesin çok daha üstün olduğu ve hakemin yanlı kararlarıyla kaybettiği maçlar.Dsporu seyreden varsa bu maçlarda Esesin verilmeyen penaltılarını seyretmişlerdir,Tunç Kayacının 'hakem nasıl görmez,net penaltı ve kırmızı kart' dediği pozisyonlardan sözediyorum,tartışmalı bana görelerden değil.Özetle dostlar,Eses bu sene berabere kaldığı Kartal maçı hariç,yenildiği maçlar dahil tüm maçlarda hep çok üstün olan taraftı.O nedenle de tıpkı sizin gibiben de takımıma çok güveniyorum.3-2lik Diyarbakır maçı da sizi aldatmasın,Diyarbakırın 2.gölünün santrası bile yapılmadı.Eses yediği 11 golün 5ini son 3 dakikada yedi,yani maçı kazandım diye gevşeyince. Cumartesi 3 ihtimalli bir maç olacak.Esesde defans kötü.En önemli ve istikrarlı oyuncumuz Ulaş sakat,Zafer sakatlıktan yeni çıktı,ama forvette aksine çok zengin.Yedek kalan Serdar,geçen sene Antep Belediyede 19 gol attı ve bu sene Kayseri onu çok istedi,artık gerisini sizdüşünün.Yani Esesde de durum aynı,defans sıkıntılı,forvet çok iyi,tıpkı Samsun gibi.İlk golü atan çok avantajlı olur.Sergen ikinci baharını yaşıyor,tek başına maçalabilir,o oynadığından beri her maç en az 5-6 %100 pozisyon yaratıyor.Esesin puan kaybı lüksü var,üstündeki iki takımında maçları çok zor,eğer Samsunu yenersek hem ciddi bir rakibi 8 puan uzaklaştırıcaz,hem de büyük olasılıkla lider olucaz,beraberlik moral bozar ama çok da dertolmaz,Samsun ise maçı kazanırsa hem potaya girer,hem de dezavantajını biraz azaltır(Samsun geride kalan 11 maçın 7sini kendi sahasında oynarken,Eses 5 maçı içerde oynadı ve dışarda Antalya-Malatya ve Sakarya ile oynadı,ikinci yarı hepsi Eskişehire gelecek)..