2013-2014 sezonu forma tasarımı

Başlatan Serkan, 14 June 2013, 18:12:22

« önceki - sonraki »

Akyol

Alıntı yapılan: Dartagnan - 15 August 2013, 18:51:18
Vay *** sallayan sallayana ben dediğiniz kadar bir kötü durum göremedim ortada.
Gri şu karede olmasaydı kimse olumsuz düşünmezdi bir tek o bozuyor işi yoksa diğerleri özellikle de parçalı bizim seçtiğimiz. 2 forma daha var sanırım onları da canlı görelim seçer bana hediye edersin  :-*

Kodalak

HoliganSamSunLu

Cheregi

Alıntı yapılan: ##kdc## - 15 August 2013, 18:53:36
parçalı ve celtic formaları çok güzel olmuş, inşallah ilk iki ayda ikisini de alacam ama grinin üzerindekileri gerçekten anlamadım? noktalar desen mi?

Yuvarlakların bir araya gelmesiyle oluşan şerit. Kırmızının içine beyaz, beyazın içine kırmızı serpiştirilmiş, desen olsun diye yapılmış, anlamlı şekil yok yani. Belki taraftarı temsil ediyordur orasını bilmiyorum

5trawberry

Alıntı yapılan: Ayberk - 15 August 2013, 18:49:31
o değil de fethiyenin formaları gördünüz mü beyler çakma psg forması, önündeki reklamla birleşince tam bir halısaha takımı havası yaratmış

:D :D o ne harbi öyle lokman hekim esnaf hastanesi nedir :D

Dartagnan

Gri rengi beyaza yakın olursa ve bu kadar füme olmadıgı taktirde güzel olur basgan ve ben alırım :))

ChucKeR

her sene 1 forma alırım bu sene o gri formayı alacam. reklam bastırtmayacam üstüne. al sana baba gibi t-shirt.  8) 8)

Cheregi

Alıntı yapılan: Dartagnan - 15 August 2013, 19:04:05
Gri rengi beyaza yakın olursa ve bu kadar füme olmadıgı taktirde güzel olur basgan ve ben alırım :))

Kırmızı noktaların altındaki beyaz noktalar görünmez öyle olursa, noktaları kırmızı siyah yapmak gerekir o durumda.

emre__ss

Şu noktayı kaçırmayalım sarı forma "kaleci" forması ilk başta bakınca bende ne bu sarı dedim sonradan anladım..griye de gelince bence tarz bir forma olmuş elbet beğenen çıkacaktır çok da kötü değil..Süper ligde olduğumuz sene siyah forma ilk çıktığında çevremdeki çoğu insan beğenmemişti ama sonra hepsi almadığı için pişman olmuştu  :) peşin hükümlü olmayalım canlısını görüp öyle konuşalım derim..

Dartagnan

Abı bu kadar koyu olmayacak ama beyazdan da griye donuk olacak.  Bence o sekil guzel olur . Varsın beyaz olsun oralar bellı de olmayabılır bı sıkıntı olmaz zaten :)

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

King1965

dış saha formamız bu olabılır mı ?

King1965

Bu arada istanbul bld nin formalarını legea yapmıs helal olsun ıyı ..

Musti

King1965

dış sahayı bilen varsa soyleyebılırmı ???

Cheregi

Alıntı yapılan: King1965 - 15 August 2013, 19:29:09
dış sahayı bilen varsa soyleyebılırmı ???

1 ve 2 de şort ve tozluk renkleri değişir muhtemelen. Farklı tasarım beklemiyorum.