PTT 1. LİG 1. HAFTA | Samsunspor'umuz - İstanbul BBSK (0-1)

Başlatan berusa55, 05 August 2013, 10:42:05

« önceki - sonraki »

holigan5565

Alıntı yapılan: samuray - 13 August 2013, 01:00:52
    bizler gibi samsun dışındakiler hariç de

Yanlış anlaşılmasın Samsunda olupda demem gerkiyodu mesajda

cakir55

---------Soner------------
Murat-Fatih-Cemil-Şaban
--Musa-Erdem-M.Sinan--
Umar----Haluk----Ekigho

Kaya

Bugün takımın idmanını seyrettim.Ordu maçında gördüğümüz gibi takım fizik kondüsyon açısndan zımba gibi.90 dakika boyunca hırslı ve mücadeleci olacağımızdan eminim.

Daha önce de yazmıştım;Kalpar'ı tanıyorsam eğer bu ligde uzun top oynayıp,düşen topları hızlı ve çabuk oyuncularla sonuca götürmeye çalışacaktır diye.Nitekim taktiksel çalışmasında da bunu deniyordu.Öncelikle Umar ve Ekigho'nun uyumu müthiş görünüyor.Merak edenler için söyleyeyim Ekigho çok hazır büyük ihtimalle oynar.

Hafta sonu taraftarımızın yoğun ilgisi ve desteğiyle galip gelerek sezona başlarız inşallah.Belki şaşırtıcı gelecek ama hayatım boyunca hiç iç saha maçı kaçırmadım ilk kez stadda olmayacağım   belki gudubet olan benimdir kim bilir    Hepimiz için mutlu hafta sonlarının başlangıcı olur inşallah...

Cheregi

Alıntı yapılan: Kaya - 13 August 2013, 23:20:08
Belki şaşırtıcı gelecek ama hayatım boyunca hiç iç saha maçı kaçırmadım ilk kez stadda olmayacağım   belki gudubet olan benimdir kim bilir    Hepimiz için mutlu hafta sonlarının başlangıcı olur inşallah...

Maçı kazanırsak seni küfür ediyor diye emniyete şikayet edip 1 yıl ceza aldırmak farz oldu.  :kanka:

fanatik samsunsporlu

gerçi kalpar antreman maçlarında ilk  11 i ayırıp oynatmaz ama haluk mu görünüyor yine ilerde

samuray

abdülkadir yoksa kimi oynatacak santraforda banmagöre haluk oynar gbi ulan bide abdül gelseydikesinlikle ilkk ikiye oynardık ilk maç galibiyet güzel olur inşallah seyirci avantajımızla bu maçı alacağız

Cheregi

Alıntı yapılan: samuray - 14 August 2013, 01:19:39
abdülkadir yoksa kimi oynatacak santraforda banmagöre haluk oynar gbi

Umar-Ekigho yu ilerde, kanatlarda Musa Sinan-Canberk'i (Musa A.) oynatabilir. Haluk gibi hantal bir oyuncuya Kalpar'ın pek şans vereceğini düşünmüyorum.

HoliganSamSunLu

zaman daralıyor bende ekigoyu ileride oynatacağını düşünüyorum..

fındık

Biletler satışta. Samsunspor Store, Stadyum gişeleri ve internet(biletix.com) üzerinden temin edebilirsiniz.

Vip A         : 40 tl
Vip B         : 20 tl
Maraton     : 10 tl
Kale arkaları:   5 tl
Misafir takım:  5 tl

amisos5506

edin visca,zenke ve geraldes denen yabancıları var maçlarda sadece bunlar oynamış.

samsunsporlu1994

Bence Doka,Visca ve Zenke oynar bizim maçta. Geraldesi oynatıp Zenkenin yerine Turgay Bahadır da oynayabilir.

Ayberk

vay arkadaş kombineli olmaya o kadar alışmışım ki bu sezon bilet alacağımı fındık kardeşim söyleyince hatırladım .:.:.

55.hakan

Alıntı yapılan: barnebau55 - 14 August 2013, 16:36:43
Hakemler aciklanmis abdulkadir bitigen taniyan varmi
Abdülkadir Özgen'i beklerken  :( Dalga geçer gibi Soyadlar da benziyor  :)

HoliganSamSunLu

yeni hakemleri verirler pişsin diye hep bizim maçlarda pişerler zaten

samsunsporlu1994

Bazı maçlara da yeni hakemler atanmış,takım ve maçlarla ilgisi oldugunu düşünmüyorum.