PTT 1. LİG 1. HAFTA | Samsunspor'umuz - İstanbul BBSK (0-1)

Başlatan berusa55, 05 August 2013, 10:42:05

« önceki - sonraki »

emre

Ben Doğan'ı çok beğendim, umarım hep böyle devam eder ve 11 de yer bulur kendine.. Altyapıdan bir topçu olsun 11 de yer bulmalı kendine hep.

samsunsporlu1994

Hüseyin Kalparın Doganı ilk 11de oynatacagını düşünmüyorum. Ancak alternatif olarak degerlendirilebilir.

lato

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 12 August 2013, 23:32:36
Bu da fena olmaz. Roberts galiba yine bizle devam o halde ortasaha da fena olmaz.

Aslında bende 4-4-2 düşündüm ama Kalpar faktörü olunca tek forvet çıkarız diye düşünüyorum. Orta sahada kanatlara en güzel pas dağıtabilecek adam da mevcut kadroda Doğan gibi geliyor.

samsun 55

Alıntı yapılan: emre - 13 August 2013, 00:17:02
Adnan yok abi ilk maç, cezalı.

açılış maçında oynamadığı için cezası bitti onun

lato

Alıntı yapılan: 55.hakan - 12 August 2013, 23:29:48
Ön Libero Turgay oynasa daha iyi Erdem sinirden çıldırtacak bizi sürekli geriye dönerek.

Abi Turgay'ın da Erdem'den fazlası yok. Saçma sapan yerlere pas atıyor. Erdem en azından hırslı basan adam.

lato

Alıntı yapılan: samsun 55 - 13 August 2013, 00:54:24
açılış maçında oynamadığı için cezası bitti onun

Kalpar ilk maçta cezalı olduğu için denemedi diye biliyorum. Yoksa hazırlık maçında cezanın kalkması diye bir durum olacağını sanmıyorum.

samuray

Alıntı yapılan: holigan5565 - 12 August 2013, 23:39:25
@samsunsporbiz

Cumartesi günü oynanacak olan Samsunspor'umuz - İBB maçı TRTSPOR'dan naklen yayınlanacak. Maç saat:20.00'da başlayacak.

Cumartesi maça gelmeyipde maçı tvde izleyenin :-X
bizler gibi samsun dışındakiler hariç de

MeL_55

Sezonun vazgecilmezleri Dogan ve Kemal olmali. Oyun kurucu görevini ikisi üstlenmeli.
Roberts uzun oldugu icin ve mücadele gücü yüksek oldugu icin ön liberoda is yapar.
Kanatlar zaten muazzam
Dizilis bu sekilde olmali

brigand

Ordu maçını izleyemedim. Ama Kalpar' ın mantığı üzerinden düşünürsek; arka blok sert ve basan ön blok hızlı ve dönen topları toplayabilecek yapıda oluşturulmaya çalışılacaktır. Ön tarafta ayakta top tutan blokları ileri taşıyabilecek birini Kalpar'ın kadrosunda görebilmek için Hakan Bayraktar gibi bir adama sahip olmak gerekir. Çıktığımız yılda oynadığımız maçların kopyalarını izleyebiliriz. Bir maçı tenis maçı gibi izlerken diğerinde pozisyon bile görmeyebiliriz. Maalesef oyunu rakip belirleyecek.
Son olarak şunu belirteyim; takım şekillendikçe belki ilk 2 için değil ama play-off için sonuna kadar gidebiliriz diye düşünüyorum.

Furkan

Bence ortasahada yaratıcı bi oyuncumuz yok şuan. Gençlerden varsa böylesi de bunu tecrübe kazanmadan sahaya yansıtabileceklerini düşünmüyorum. Ortaya birisi lazım.

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: CemBaba - 13 August 2013, 01:59:52

Bence böyle oynayacak hafta sonu. Ayrıca Umar ve Ekigho sürekli yer değişerek oynayabilir. Hafta sonuna kadar Abdülkadir gelirse oyun düzeninde değişiklik olacağını pek sanmıyorum. İBB'yi yener, 3 puanla başlarız Allah'ın izniyle.

ozan hariç

muzaffer4

kamuri

tom doka visca gibi yabancılarla yerlilerden de turgay bahadırın kalması kotu olmuş bence kadro kalitesi olarak bizden iyiler yine bize çok iş dusecek bize bu maçta

HoliganSamSunLu

samsunsporlu1994

Hüseyin Kalpar nasıl ilk 11 tercih edecek merak ediyorum.