Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sercan

Çamur banyosu için mert ırmağı var abi :))

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Sercan - 13 August 2013, 17:52:05
Çamur banyosu için mert ırmağı var abi :))

Konu saglik espiri yapilcak bi durum degil , o agrilari nasil cektigini ben biliyorum.
Yorum yazarken dikkatli olmak lazim

Cheregi

13 August 2013, 19:37:57 #37727 Son düzenlenme: 13 August 2013, 19:46:59 Cheregi
Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 13 August 2013, 17:59:37
Konu saglik espiri yapilcak bi durum degil , o agrilari nasil cektigini ben biliyorum.

Daha çok Mert ırmağının içler acısı haline dokundurmuş arkadaş, kızma hemen dostum  :kanka:
Dediğin gibi çare o dediğin çamursa haklısın, o konuda bilgim yok, yorum yapmayayım.
Allah acil şifalar versin.

Alıntı yapılan: ismail - 13 August 2013, 16:50:05
havzada ailecek kalacabileceğimiz pansiyon tarzı yerler nasıldır arkadaşlar, otel varmış ama pahalı gelir o bize, fiyatlar ne durumda. burdan veya özelden yardımcı olabilirseniz sevinirim

Açıkçası gitmediğim için detaylı bilgim yok, bahsettiğin otel sanırım Ancere. Fiyatları sayfalarında var, evet pek uygun görünmüyor.

Bu adreste fikir amaçlı birkaç fiyat ve bilgi var. 2010 yılına ait ama fikir verebilir.

Ör: Ladik Kaplıcası'nda çift kişi konaklama ücreti odalarda 40 TL, apartların günlük ücreti ise 75-95 TL arasında. (0362 782 00 01)

GurbetciFanatik

Sagolasin Cheregi ,
Arkadasa kizmadim saka yapmak istemistirr mutlaka ama bazen kaldiramiyor insan sakaya olaylarin icinde oldugu icin , sercanin iyi niyetinden süphem yok tanimam gerci ama öyledir umarim.
Havzada yok malesef o kaynar camurdan.Kim ister tanimadigi sehirde 1 hafta kalmak ama mecbur iste.
Annem bi kac defa gitti havzaya malesef yan etki yapmisti baya bi bakteri kapmisti ordan , temiz degilmis, tabi bu dedigim olay 15 yil öncesiydi simdi nasil bilmem.

Kismetse ordan bi kacamak yapip tavsanli macina gecerim insallah.

Ertuğrul Sağlam

Afyondaki camur kaplicalarina vucudundaki kireclenme ve romatizmadan dolayi surekli giden bir komsum var ve cok memnun istersniz sizin icin bilgi alabilirim.

emre

havza'da halk evlerini kiraya veriyormuş günlük,haftalık falan.. Ucuza kalıyormus gidenler o şekil.

teksas3455

Kadıköyspor geleneği devam ediyor...

Alıntı
Kadıköy'den Gençlerbirliği'ne bir yıldız daha

Kadıköysporlu Ozan Çebitürk'ün ardından 1997 doğumlu Volkan Kılıç da Ankara temsilcisine transfer oldu. Volkan yeni takımı ile çalışmalara başladı

http://www.samsuntaraftar.com/futbol/amator-futbol/kadikoyden-genclerbirligine-bir-yildiz-daha-h2414.html

binikalamadım

Alıntı yapılan: ult55ras - 13 August 2013, 14:15:58
böyle ifadeler sanal medyada çok kullanılmaya başlandı. taraftarlar arasında zaten vardı, bide sanal medyada çoğanamya başladı.

dünki Aydınlık Gazetesi'nde de Bakan Suat KILIÇ Samsunspor'u Kullanmış şeklinde bir başlık vardı içeriğini okuyamadım maalesef.

Sercan

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 13 August 2013, 17:59:37

hocam ben sağlıkla ilgili bir espri yapmadım ki. Neden birden fırça atar gibi yazıyorsun? Geçmiş olsun ayrıca..

lato

Samsunspor'a Özel Hastane Reklam Desteği Görüşüldü
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Samsunspor'a bağışladığı bilboard ve raketlerin kiralanarak, kulübe destek olunması gerektiğini söyledi.Samsun Sağlık Kenti Derneği'nin Medikent Otel'de organize ettiği sağlık...
14 Ağustos 2013 Çarşamba 10:29
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Samsunspor'a bağışladığı bilboard ve raketlerin kiralanarak, kulübe destek olunması gerektiğini söyledi.
Samsun Sağlık Kenti Derneği'nin Medikent Otel'de organize ettiği sağlık yatırımları ile ilgili toplantıda konuşan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun şehrinin markası olan Samsunspor'a destek olunmasının çok önemli olduğunu vurguladı. Vali Aksoy, "Samsun'un bir markası olan Samsunspor konusunda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Samsunspor'a bağışladığı bilboard ve raketlerin kiralanarak takıma destek olunmasın gerekmektedir. Ciddi bir reklam gideri olan özel hastanelerimizin reklam bütçelerini kullanacakları bilboard ve raketlerde Samsunspor'a destek olunması çok önemlidir" dedi.

Samsun Sağlık Kenti Başkanı ve Akademi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hayati Ergür ise Samsun'da özel sağlık kuruluşlarının ciddi yatırımlar yaptığını ve bu yatırımlar konusunda da Samsun'da çok yol kat edildiğini kaydetti.

Düzenlenen toplantıya ayrıca Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, SGK İl Müdürü Selami Göz, Sağlık İl Müdürü Dr. Yusuf Köksal, Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Holoğlu, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Hikmet Çavuş, Samsun FBM Estetik Poliklinik Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, Özel Clinica Tıp Merkezi Kurucularından Dr. Ersin Yılmaz ve Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan katıldı.

http://www.samsunhaber.tc/samsun-haber/samsunspora-ozel-hastane-reklam-destegi-gorusuldu-h48570.html

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: lato - 14 August 2013, 14:31:37
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Samsunspor'a bağışladığı bilboard ve raketlerin kiralanarak, kulübe destek olunması gerektiğini söyledi.Samsun Sağlık Kenti Derneği'nin Medikent Otel'de organize ettiği sağlık...
14 Ağustos 2013 Çarşamba 10:29
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Samsunspor'a bağışladığı bilboard ve raketlerin kiralanarak, kulübe destek olunması gerektiğini söyledi.
Samsun Sağlık Kenti Derneği'nin Medikent Otel'de organize ettiği sağlık yatırımları ile ilgili toplantıda konuşan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun şehrinin markası olan Samsunspor'a destek olunmasının çok önemli olduğunu vurguladı. Vali Aksoy, "Samsun'un bir markası olan Samsunspor konusunda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Samsunspor'a bağışladığı bilboard ve raketlerin kiralanarak takıma destek olunmasın gerekmektedir. Ciddi bir reklam gideri olan özel hastanelerimizin reklam bütçelerini kullanacakları bilboard ve raketlerde Samsunspor'a destek olunması çok önemlidir" dedi.

Samsun Sağlık Kenti Başkanı ve Akademi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hayati Ergür ise Samsun'da özel sağlık kuruluşlarının ciddi yatırımlar yaptığını ve bu yatırımlar konusunda da Samsun'da çok yol kat edildiğini kaydetti.

Düzenlenen toplantıya ayrıca Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, SGK İl Müdürü Selami Göz, Sağlık İl Müdürü Dr. Yusuf Köksal, Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Holoğlu, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Hikmet Çavuş, Samsun FBM Estetik Poliklinik Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, Özel Clinica Tıp Merkezi Kurucularından Dr. Ersin Yılmaz ve Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan katıldı.

http://www.samsunhaber.tc/samsun-haber/samsunspora-ozel-hastane-reklam-destegi-gorusuldu-h48570.html

Hayati Ergür bizim geçen dönem ki yöneticilerimizden birisi bilmiyorum şuan yöneticimidir. Konuşmasının tamamımı veya özetimidir ama Vali bunları söylerken adam Samsunspor ile ilgili bir laf etmemiş. Bunun gibilerden ne hayır gelir bu şehre Allah aşkına....  :(

kamuri

akşam idmanı kaçta bilen var mı

berusa55

feticalik

idmana geçecek varsa beni de alabilir mi : ) : ) : )

Ayberk

bu reklam panoları ilkadım stadının dışındakiler olmasın? çünkü hep hastane reklamı oluyor orda?

inşallah bir gün ben de özel hastane sahibi olurum da işte o zaman göğüs reklamı benden hadi hayırlı olsun :D 8)