20 - Umar Aminu

Başlatan berusa55, 03 August 2013, 22:27:13

« önceki - sonraki »

Ellibeş Numara

karaoğlan sana çok pis güveniyoruz, mahçup etme bizi.. :evet:

cembaba

hacettepeli

yarısaha.com daki yazıdan aklını kullanarak oynamadığını çıkardım sonuç olarak, ara sıra inanılmaz ara sıra da saç baş yolduran sinirleri yıpratan tercihler yapabilir gibi geldi bana. hızıyla oynayan afrikalılardan. fizik gücü de çok az zaten bakalım inşallah gücünü de arttırır.

fanatik samsunsporlu

Kaya

Asıl mevkii merkez forvet.Bu sene santraforsuz mu oynayacağız diye yorum yapan arkadaşlara hatırlatmak istiyorum.

Aminu,Haluk,Mehmet Yıldız ve Ekigho  ;) (Yanlarına keşke olsa Abdülkadir)

orucreis

O diil de taraftar inşallah umar diye çağırır öbür türlü sıkıntı olur ilginç diyaloglar çıkar  ;D ;D

cakir55

Umaar umaaar = zenke style
Oooooo aminu umar :)

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

SSKLA

bence ömer emin diye çağıralım serkan aykut ta yapılan şekilde. sonuçta ismi ingilizler ömer emin diye okusun diye öyle yazılmış biz öyle okuyalım diye değil.

Ertuğrul Sağlam

:_nazar MASALLAH :_nazar

feticalik

sadece55

Izleyenler biraz degerlendirebilirmi

lato

Alıntı yapılan: Erdinc - 11 August 2013, 12:25:50
Izleyenler biraz degerlendirebilirmi

Valla mayası sağlam. Takımla uyum yakalarsa çok can yakar bu ligde. Ama fiziği nedeniyle ikili mücadelelerde çok fazla hırpalanır. İyi paslar çıkarıyor. Rahat adam eksiltiyor. Seneye bizden almak için kapıya dizilirler :evet:

Dartagnan

agbetu ve zenkenın ustunde bı oyuncu.Bunu rahatlıkla söyleyebiliriz.Bu ligin tozunu rahatça atabilecek kapasitede.Özellikle dogru zamanda yaptıgı tek paslar ve arkadaslarını oyuna dahil edip ileri cıkarması hosuma gitti açıkçası.Daha iyi hale gelip bize cok yarar sağlayacak bi transfer.Oyundan cıktığı an benim için maç bitti açıkçası ;)

muzaffer4

Ilk maci oldugu icin heyecanliydi tabi genc ne de olsa gelisme gosterip rahat top oynarsa super ligde bir takimda oynayabilir.

sadece55

Bir de Orta Saha ve Forvetin daha kaliteli isimlerden kurulacağını düşünürsek İleride daha faydalı olacaktır.Ayrıca Arkasında da Sprinter bir Canberk olursa Koridor ederler o kanatı