Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mimar55

Büyüklere vefalı , sevdiklerinizle karşılıklı, kücüklere HARÇLIKLI , tatlı mı tatlı nice güzel bayramlara mutluluk ve huzurla..

Furkan

Tüm site sakinlerine ve renkdaşlara hayırlı bayramlar diliyorum :)

Desiqner

Serkan

Ertuğrul Sağlam

Taraftarimizin oyle bir yapisi varki hedefimiz varsa o stadi dusmemeyede oynasak sampiyonlugada oynasak bilet kac lira olursa olsun doldururuz. Hedefimiz yoksa bedavada olsa gitmeyiz (bizi tenzih diyorum)

_Jack Daniels_

Ellibeş Numara

Kulüpteki bayramlaşmada resmen akp bozaranlığı yapılmış.. Hadi suat kılıç bi nebze anlıyorum(İmza törenine katılmasını anlamıyorum), Fuat Köktaş ve ilkadım belediye başkanlığına aday gösterecekleri Erdoğan Tok'un ne işi var.. :x(( Resmen yerel seçim reklamını yapmış, Erdoğan Tok.. Ne yüzle aday olacak orasını hiç anlamıyorum, belediyeyi 7 trilyon borca sokup gitti.. Necattin Demirtaş zamanla, erdoğan tok'un belediyeye soktuğu kazığı ödeyerek bitirdi..

emre__ss

Geçen seneki Ankaragücü maçından sonra başka takımları desteklerden midem bulanıyor.Normalde Bursa'nın tur atlamasını isterim ama kendimden şüphe duyuyorum ulan şakşakçı mıyım diyorum...

cgr

Bursaspor 0-2 Vojvodina.  Dakika 33

Desiqner

Hikmet hoca Ertuğrul Sağlam zamanındaki takımı ne hale getirmiş yazık ya.Adamlar dalga geçiyor resmen...

Shane_Falco

Ferhat Kiraz'a ne kadar daha dayanacak acaba Hikmet merak ediyorum

samsunsporlu1994

İsmini bile ilk defa duyduğumuz bir takıma eleniyor Bursaspor. Hikmet Karamanı takımın başına getirerek hedef küçültmüştü zaten Bursaspor.

mimar55

Yazık bu takımı sezon başladan satarlar bence yazık olmuş bursaya adamlar resmen miras yedi olmuş serveti bitirip sürünmeye geçmişler.hikmet karamanın ilk avrupa macerasıda başladığı gibi ben üzüldüm bir türk takımının elenmesine geçmiş olsun bursaspor

fanatik

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 08 August 2013, 19:52:22

Kulüpteki bayramlaşmada resmen akp bozaranlığı yapılmış.. Hadi suat kılıç bi nebze anlıyorum(İmza törenine katılmasını anlamıyorum), Fuat Köktaş ve ilkadım belediye başkanlığına aday gösterecekleri Erdoğan Tok'un ne işi var.. :x(( Resmen yerel seçim reklamını yapmış, Erdoğan Tok.. Ne yüzle aday olacak orasını hiç anlamıyorum, belediyeyi 7 trilyon borca sokup gitti.. Necattin Demirtaş zamanla, erdoğan tok'un belediyeye soktuğu kazığı ödeyerek bitirdi..

Neden diğer partilerden kimse yok diye eleştirmiyorsunuzda Erdoğan Tok'un orda olmasına takılıyorsunuz.

Desiqner

Yıllarca "Samsunspor'a sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar olsun" diye tezahürat yapıldı bu tribünlerde...
Alın istediğiniz "sahip çıkma" bu işte...