GEL OTUR ŞÖYLE İLE GENEL SOHBET ODASI

Başlatan gel otur şöyle, 04 August 2013, 16:54:07

« önceki - sonraki »

Cheregi

Alıntı yapılan: Tarık M. - 06 August 2013, 01:39:28
Yahu Cheregi sen de her tuttuğuna cevap yazıyorsun. Ama olmaz ki böyle.

Yazıyorsak Samsunspor hakkında yazıyoruz, tuttuğum bir Samsunspor var başgan, her gördüğünü tutanlara söyle o sözü  :-*

##kdc##

Bence Tarık Menteşoğlu & Salim Coşkunsu koalisyonu bizim kurtuluşumuz olabilir. Menteşoğlu'nun kayıp 100 trilyonuna Salim Başganın 20 trilyonunu ekleyerek değil Süper Lig, Avrupa kupalarına oynayacak takım oluşturabiliriz.

Ayrıca Jaba transferinde Salim Başgan'ın isminin etkisinin büyük olduğu konuşuluyor kulislerde...

Desiqner

Sir Salim Çoşkunsu...
ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN ?

Tarık M.

Bir dakika. Bir şey konuşuyoruz şurada. Ben şu an adayım. Aday olduğum halde konuşma hakkım elimden alınıyor.

Cheregi

Başgan hazır bu işlere girmişken kulübe üye de yapalım sizi. Sizin gibi üye kulübümüz için şereftir.  :kanka:

Desiqner

Tek çare Koalisyon hangisini seçeyim karar veremedim  :rulet:

Tarık M.

Adam gibi adam olacak herkes. Bu iş böyle. Öyle uzaktan gazel okumayla bu iş olmaz!11!

Tarık M.

Kulübe üye olacaktık da ne oldu adli sicil kaydı istediler Salim'den. Sanki tesislerde işe alacaklar. Ben de o olmazsa ben yokum dedim.

Cheregi

06 August 2013, 02:05:46 #68 Son düzenlenme: 06 August 2013, 02:09:31 Cheregi
Alıntı yapılan: Tarık M. - 06 August 2013, 02:00:49
Adam gibi adam olacak herkes. Bu iş böyle. Öyle uzaktan gazel okumayla bu iş olmaz!11!

Çok haklısınız, gazel dediğin yakından okunur başganım, bu zamanda sizin gibi güzel okuyan kalmadı. Ben şahsen uzun havayı tercih ediyorum, yanınada çiğ köfte en acısından, ohh miss  :holey:

Cheregi

Bende adayım o zaman noluyo lan  .:.:.

Ellibeş Numara

Salim Başgan tribünlerde uyuşturucu falan varmış bi el atsan.. Tozları çekip, çekip Samsunspor maçlarına kafası kıyak geliyorlarmış..  :D

gel otur şöyle

Alıntı yapılan: Tarık M. - 06 August 2013, 02:03:52
Kulübe üye olacaktık da ne oldu adli sicil kaydı istediler Salim'den. Sanki tesislerde işe alacaklar. Ben de o olmazsa ben yokum dedim.

Yönetime gidiyorum kaçıyolar.Desinler ki bana desinler ki senin sabıka sicilin vardır şu şu maddeden dolayı üye olamazsın diye yazılı açıklama versinler. Bu iş böle olmaz.

Tarık M.

Aaa olur mu Salim. Çeteler mafyalar mı var bu sitede?

gel otur şöyle

Alıntı yapılan: Tarık M. - 06 August 2013, 11:38:19
Aaa olur mu Salim. Çeteler mafyalar mı var bu sitede?

Varmıdır ? Vardır vallahi