GEL OTUR ŞÖYLE İLE GENEL SOHBET ODASI

Başlatan gel otur şöyle, 04 August 2013, 16:54:07

« önceki - sonraki »

SSKLA

Başkan bize para oluşturabileceğimiz kaynaklar söyle.

Ellibeş Numara

uyuşturu da vardır belki bu işin içinde, başkanım..  :D

KareAs55

Başkanım hani ya yok mu bi şeyler?

gel otur şöyle

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 04 August 2013, 17:35:14
Başkan bize para oluşturabileceğimiz kaynaklar söyle.

stad içerisinde oluşturacağımız büfelerde etimek ve harlayf satışı düşünüyoruz

gel otur şöyle

Sioux

başkanım, hacıibo'nun sizi arayıp "senin yancın olarak ben bile başkan oldum, seni engelleyenleri kınıyorum başkanım" dediği doğru mu?
ttip olarak benziyorsunuz, akrabalığınız var mı?
şubatta sizi başkan, tarık menteş abimizi de 2. başkan olarak görmek istiyoruz
25 milyon boca juniors taraftarı olarak arkanızdayız
size 4 sayfalık sabıka kaydı çıkaran savcılığı da basacağız
teşekkürler, sevgiler :)

emrullah

berkay seni iyi tanıyor la bu adam  ;D ;D haylayf yazabilse daha çok satar ama  ;D ;D

gel otur şöyle

o anca benim yürüdüğüm yollarda ayak izlerimi takip eder ben medyayı sevmem yoksa ey gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gel otur şöyle

Alıntı yapılan: emrullah - 04 August 2013, 17:40:56
berkay seni iyi tanıyor la bu adam  ;D ;D haylayf yazabilse daha çok satar ama  ;D ;D

haylayf herkes yazar ama harlayf sadece benim yapabileceğim bir şey

Ellibeş Numara

başkanım sizin önünüzü kim veya kimler engelledi ? bu forumda bi açıklama yapın..  :-*

Sioux

Alıntı yapılan: gel otur şöyle - 04 August 2013, 17:41:01
o anca benim yürüdüğüm yollarda ayak izlerimi takip eder ben medyayı sevmem yoksa ey gidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yüce başkanım, bu gariban kulunuza mı cevap verdiniz yoksa?
çok mutluyum.
hacıibo sizin karizmanızın altında hamsi balığı gibi kalır.

Sioux

başkanım galip öztürk, ismail uyanık, FIFA başkanı, UEFA genel sekreteri, IMF başkanı, Kaniat güzeli ve yeni papanın sizi desteklediği söyleniyor, doğru mu bunlar? şubatta önünüzü kesmek için bir sünnetçiyle anlaşmış yönetim. sırf sizin önünüzü kesmek için 4 yıllık sözleşme yapmıslar sünnetçiyle. parasını da ismini veremek istemeyen yönetici ertem bey diye birisi cebinden vermiş. öyle duyduk. samsunun öz çocuğuna bunlar yapılır mı başkanım?  :rulet: :rulet: 8)

gel otur şöyle

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 04 August 2013, 17:44:09
başkanım sizin önünüzü kim veya kimler engelledi ? bu forumda bi açıklama yapın..  :-*

sen ve senin zihniyetin

gel otur şöyle

Alıntı yapılan: Sioux - 04 August 2013, 17:48:27
başkanım galip öztürk, ismail uyanık, FIFA başkanı, UEFA genel sekreteri, IMF başkanı, Kaniat güzeli ve yeni papanın sizi desteklediği söyleniyor, doğru mu bunlar? şubatta önünüzü kesmek için bir sünnetçiyle anlaşmış yönetim. sırf sizin önünüzü kesmek için 4 yıllık sözleşme yapmıslar sünnetçiyle. parasını da ismini veremek istemeyen yönetici ertem bey diye birisi cebinden vermiş. öyle duyduk. samsunun öz çocuğuna bunlar yapılır mı başkanım?  :rulet: :rulet: 8)

ismail başkanın götünün kılı olurum o adaysa ben değilim sünnet içinse diren pipi diyorum

SSKLA

Bundan sonra tek gerçek salim başgan. Hayflife olursa takımın miladı olur.