2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

heryerdesamsunlu

abdülkadir de olur inşaALLAH samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

FaTiH_HaN

Aminu geldi, Fatih ve Murat da tamam Robertsi gönderirsek bu da JABA'sı olur  :)

cembaba

Samet Torun

Jnr.Serkan

Erciyes Sofia Hanni'ye klüp bulmasını istemiş sanırım.Umar ekigho abdül ün arkasında ortasahada top yapan bir hanni eyvahlar olsun : ) Jaba 'ya herkes kalsın diyorda adam yabancı statüsünde ve fazlasıyla kilolu kaç takıma çıktı beğenilmedi.Daha iyisi bulunabilir gibi son güne kadar

Kais

Samet Torun

minci

Acilen oyunu yönlendirecek bir orta saha lazım. Hem de çok acil. Hatta en az Abdül kadar acil. Yoksa forvet ne kadar iyi de olsa Kalparın oyun anlayışında gol atmakta sorun yaşarız. Hakanı kaçırmayacaktık.

atakan

ya bırakın beyler transferı falan.altyapıda ne oluyo biri bunu izah etsin
bu yönetım değilmiydi özümüze dönücez diyen..
torpili bitiremıyolarsa açıklasınlar.
kadıköyden oyuncu alamıyoruz.bizim altyapımızdan sağa sola çocuklar gidiyoo.
HAYIRDIR.allah aşkına biri şu konuda mantıklı bişe söylesin

cembaba

Soner

Ozan - Fatih - Cemil - Şaban

Adnan - Erdem - Musa Sinan

Umar -                    Ekigho
           Abdülkadir

Böyle bir şey olacak sanırım.

Ellibeş Numara

Umar daha resmi imzayı atmamış.. Şuanlık Samsunsporlu sayılmaz..  :evet:  :D

lato

Alıntı yapılan: atakan - 05 August 2013, 18:50:56
ya bırakın beyler transferı falan.altyapıda ne oluyo biri bunu izah etsin
bu yönetım değilmiydi özümüze dönücez diyen..
torpili bitiremıyolarsa açıklasınlar.
kadıköyden oyuncu alamıyoruz.bizim altyapımızdan sağa sola çocuklar gidiyoo.
HAYIRDIR.allah aşkına biri şu konuda mantıklı bişe söylesin

Haklı kim bilmeden sallamak doğru olmaz. Ama ben de merak ediyorum alt yapıyla ilgili ne olup bittiğini. Bir de ne zaman böyle bir konuda bir şey sorulsa herkes suskunları oynuyor. Bir kere de böyle bir şey gündeme geldiğinde eğrisiyle doğrusuyla açıklayan birine rastlamadım malesef :(

Samet Torun

atakan

Alıntı yapılan: lato - 05 August 2013, 18:54:38
Haklı kim bilmeden sallamak doğru olmaz. Ama ben de merak ediyorum alt yapıyla ilgili ne olup bittiğini. Bir de ne zaman böyle bir konuda bir şey sorulsa herkes suskunları oynuyor. Bir kere de böyle bir şey gündeme geldiğinde eğrisiyle doğrusuyla açıklayan birine rastlamadım malesef :(

evet.ya benım bu yönetımden baskandan tek beklentımdı bu ya.altyapı başkada bişe yok..kim yönetiyo burayı.millet amınu abdul deyip duruyoo..

ikinci yarı bakan bey para göndermezse görürüm ben ozman.suat kılıcın lafıyla yola cıkılırmıı.

YaşarDoğu

AlıntıMurat ve Fatih İmzaladı...
05.08.2013 19:09:04 
Samsunspor'umuzun Elazığspor'dan transfer ettiği Murat Akyüz ile Adanaspor'dan aldığı Fatih Kılıçkaya, kendilerini 2 yıllığına Samsunsporlu yapan imzayı attılar.

Resmi Site