2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Samet Torun

Giresun'da oynarken Samsun'a  deplasmana getirseydin hatununu böyle olmazdı işte. Şimdi sıkıntısız Samsun'daydın Pedri.Hadi onu geçtim. Süperligdeyken de getirmedin. Cefasını biz çekiyoruz şimdi.

germencisse

Eş engeli işin üstünü kapatma tarafı kesinlikle.Taraftarın maddi sebeplerden anlaşılmadığını duyunca gelebilecek tepkiyi düşünmüşlerdir.

lato

Taraftarda tepki verecek yüz mü kaldı? Daha bir temel atma törenine gidemiyoruz. Şehrimizin büyütülmüşleri ne derse o bize söz düşmez artık. Padişahım çok yaşa >l< >l< >l< >l<

55.hakan

Atakumlu

Pedriel cok mu iyi bi oyuncu anlamadım benim bildigim Pedriel , Ekigho ile bos kaleye gol kacırma yarısı yapar ...

Ellibeş Numara

05 August 2013, 17:24:07 #2825 Son düzenlenme: 05 August 2013, 17:28:04 Sadece Samsunsporlu
Ne oldu bugün imza atacaktı yeni transferlerimiz, hala kulüpten tık yok..  :D

Shane_Falco

Sivasspor Timur'u almış. Bırakın artık bizim oğlanı çok uzattınız da...

Samet Torun

ugrass

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 05 August 2013, 17:29:55
Sivasspor Timur'u almış. Bırakın artık bizim oğlanı çok uzattınız da...

güya timurlada anlaşıyoduk  :o

teksas3455

55.hakan

tanju55

samsunsporlu1994

Umar, Ekigho bir de kaliteli forvetle iyi bir kadro kurulmuş olur. Ancak ligin başlamasına kısa bir zaman kaldı bu hafta içi transferi bitirip İBB maçına hazırlanmalıyız.

55.hakan

Samsunspor'da imzalar atıldı, yenileri yolda!

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan başkan Emin Kar, Mehmet ve Fatih'in takıma büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Transfer çalışmasının sürdüğünü belirten Kar, "Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Antrenmanlarda ve hazırlık maçlarıda eksik gördüğümüz mevkilere oyuncu almaya devam edeceğiz. Nijerya'dan Umar Aminu Samsun'a geldi. Onunla da yarın resmi sözleşme imzalayacağız. Lige iki hafta kaldı. Önümüzdeki Cumartesi günü Orduspor ile son hazırlık maçımızı yapacağız' dedi.

Sivasspor'dan Abdulkadir ve Gençlerbirliği'nden Ekiho'yu çok istediklerini kaydeden Kar, "Abdulkadir ve Ekigho'yu kulüplerinin bırakması halinde bu futbolcuları takıma kazandırmayı amaçlıyoruz. Ancak bu oyuncular olmazsa da alternatiflerimiz de var" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Murat Akyüz, Samsunspor'da olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, "Takımımızın hedefleri var. bu hedeflere ulaşmak için hep birlikte çalışacağız"  dedi.

Samsunspor gibi büyük camiada olduğu için sevincli olduğunu dile getiren Fatih Kılıçkaya, "Geçen yıl Kayseri Erciyesspor'da yaşadığım şampiyonluğu inşalah burada da yaşarım. Birlik ve beraberlik içinde bu hedefimize ulaşacağımızı umut ediyorum" ifadesini kullandı.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20130805/samsunsporda_imzalar_atildi_yenileri_yolda.html