Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

germencisse

King1965

Alıntı yapılan: binikalamadım - 04 August 2013, 04:41:17
bu fotonun içinde bordo mavi bayraklar var... :(

cok ufak mavı serıt cıkmıs ne bılım belkı ulke bayraklarıdır adamların :)  :oyun:

AhmetDenizci

Son 10-15 yılda Samsunspor'dan bjk ye Ertuğrul Sağlam, İlhan Mansız, Tümer Metin dışında kimler transfer olmuştur acaba bilgisi olan var mı ?

ali ihsan

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 05 August 2013, 00:36:42
Son 10-15 yılda Samsunspor'dan bjk ye Ertuğrul Sağlam, İlhan Mansız, Tümer Metin dışında kimler transfer olmuştur acaba bilgisi olan var mı ?

kaleci Göksel Gencer var...Erman Güraçar var...

mehmet yılmaz

uğur boral var..  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

mehmet yılmaz

Dombıra'yı söyleyen ünlü Nogay sanatçı Arslanbek Sultanbekov, 13 Ağustos'ta Samsun'a geliyormuş. Raylı durağında reklamı vardı. Bş. Bld.sinin Halk Dansları etkinlikleri çerçevesinde meydanda konser verecekmiş.

Arslanbek Sultanbekov - Dombıra

Sercan

Geçen sene de gelecekti ama sel nedeniyle iptal edilmişti. Muhtemelen Yeşilyurt AVM nin yanındaki,yeni yapılan kültür merkezinde verecek konserini...

berusa55

PTT 1. Lig 2013-2014 sezonu 1. hafta karşılaşma programı açıklandı. 17, 18 ve 19 Ağustos tarihlerinde oynanacak karşılaşmaların programı şöyle:

celebi

Arkadaşlar bana acil bugünkü idman saatini söyleyebilir siniz  çok acil bilen bana yardım edebilir mi

mehmet yılmaz

Ya arkadas şaka yaptik seni idmana cikartiriz diye... yok sana idman midman :)

buonanotte

Ellibeş Numara

Samsunspor altyapısı başka takımlara çalışıyor..
Samsunspor'un alt yapısındaki futbolcular yuvadan uçmaya devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılarda Mert Nuri Keskin Trabzonspor'a, Oğuzhan Bulgan ise Beşiktaş'a gitti.

DİKMEN KAMPA GÖTÜRÜLMEDİ
'Samsunspor'un kurtuluşu altyapıda' diye açıklamalar yapan Başkan Emin Kar, altyapıdaki oyuncuların tek tek elden gitmesine göz mü yumuyor? Kırmızı-Beyazlı ekip profesyonel sözleşme imzalamadığı Sedat Yüce'yi Ankaraspor'a kaptırmış, genç yetenek ise daha sonra Milli Takım'a kadar yükselmişti. Bununla ders almayan Samsunspor daha sonra ise Milli takımda oynayan ve Fenerbahçe ile Galatasaray'ın da istediği Erdi Dikmen'i Bolu kampına götürmemişti.

BU MU ALTYAPIYA VERİLEN ÖNEM?
Erdi Dikmen'in babasına kızan yönetimin daha sonra ise bu oyuncuya idmana çıkma yasağı koyduğu öğrenildi. Samsunspor'un kulüpten gönderdiği Mert Nuri Keskin ise Trabzonspor ile anlaştı. Kırmızı-Beyazlılar daha sonra ise İsmet Bulgan'ı Beşiktaş'a kaptırdı. Lisansını kulüpten alan İsmet Beşiktaş ile sözleşme imzalayacak. Bu oyuncuları yönetimin kuruş para almadan lisanslarını ellerine vererek yolladığı ortaya çıktı.

Kaynak: http://www.gazetearena.com/samsunspor-altyapisi-baska-takimlara-calisiyor.html

lato

Alt yapıdan gidenlerle ilgili olarak bilgisi olan var mı?

cgr

Erdi bu akşam ki idmana katılacak, affedilmiş...