2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

doðan

Alıntı yapılan: 55.hakan - 03 August 2013, 19:53:40
Ağzın bal yesin.
eyvallah  :kanka:
Arkadaşlar sivas li yada başka bir yerli ... sanırım bizimde biraz gergin tarafimiza gelmiş ...tolere edemiyecegimiz kadar /astiysa siniri admine havale ;)
Adam sivasli olnca tabi konusacak Abdül icin , ama ne o biliyor  ne olacagini ne de biz  ... abdul e sorsak o da henuz bilmiyor durumunu .. bildigim bir sey var biz istiyoruz .. o da buraya gelmeye sicak bakıyor.. umarim da gelecek allahin izniyle..
Hayirli kandiller hepinize ...

berusa55

Samsunspor eski golcüsüne döndü!

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Polonyalı futbolcu Robak ile anlaşma ihtimalimiz çok zor, onun yerine Ekigho'yu transfer etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımda eksik gördükleri mevkilere futbolcu transfer etmek için çalıştıklarını söyledi.

Yabancı oyuncu transferine yoğunlaştıklarını belirten Kar, "Polonyalı futbolcu Marcin Robak ile görüşmelerimiz sürüyor. Ancak, bu futbolcu ile anlaşma zemini bulmamız zor gibi gözüküyor. Onun yerine Gençlerbirliği'nde oynayan eski futbolcumuz Ekigho Ehiosun'u transfer etmeyi planlıyoruz. Gençlerbirliği ile bu futbolcunun transfer edilmesi için görüşmelere başladık. Birkaç gün içinde bunu neticelendirmeyi plalıyoruz" diye konuştu.

Tongolu futbolcu Darryl Roberts'e kendisine kulüp bulmasını istediklerini ifade eden Kar, "Bu futbolcu ile sözleşmemizi fesih edebilirsek ş uan bizimle deneme antremanlarına çıkan Brezilyalı Jaba'yla sözleşme imzalayabiliriz. Ancak, Roberts'in kendisine kulüp bulması şart" dedi.

Kaynak

samuray

umar yolda geliyor ekigho da olursa stoper mevkide tamam iyi bir orta saha ve santrafor abdül olursa süper olur herkese hayırlı kandiller

twitter

--Taha---Adnan
------Jaba------
Umar-------Ekigho
----Abdülkadir

Jaba orada oynar mı bilmiyorum ama, 10 numara pozisyonu olabilir sanırım Jaba için.

Shane_Falco

Jaba,Ekigho,Umar 3'lüsünü alırsak yabancı haklarımızı gayet yerinde kullanmış oluruz...

5trawberry

Jaba yerine 10 kere Roberts'i isterim. Roberts'in ortasaha oynadığı maçlardaki performansı ve mücadelesi çok iyiydi.
Eğer Abdulkadir ve Ekigho gelecekse, Ofansif ortasaha yükünü Roberts kesinlikle çok rahat kaldırır ve hücumculara çok iyi destek olur.

jean

Karabudun

Ayberk

Bana gore de roberts ortasahada fena degildi,ama saglam bir yabanci alinacaksa gitsin,yoksa kumar oynamaya gerek yok

twitter

bilmiyorum da daha önce jaba'yı st olarak düşünmüştüm ama cf olarak düşününce çok egzantirik gözüktü gözüme jaba :)

muzaffer4

bu günü bekleyerek nickimi değiştirmemiştim  :evet:

Aslankaya

Alıntı yapılan: Stoper - 03 August 2013, 01:17:06
Şu haberin doğru olduğuna inanmak istiyorum..

TRANSFER TAARRUZU

Transfer taarruzuna kalkan Samsunspor, Nijeryalı Umar'ı bekilyor.

Polonyalı Robak, Ganalı Attamah, Mersin İdmanyurdu'ndan Aydın Toscalı, Gençlerbirliği'nden Ekigho Ehiosun, Sivasspor'dan Abdulkadir Özgen ve Antalyaspor'dan Zeki Yıldırım ile görüşmeler sürerken Kırmızı-Beyazlı ekip, bu isimlerden en az 4'ünü kadrosuna katmayı hedefliyor

LİSTE ÇOK KABARIK

Samsunspor'un son dönemde transfer listesinde oldukça önemli oyuncular yer alıyor. Kırmızı-Beyazlı yönetim bu oyuncuların tamamıyla görüşme yaptı, bazıları ile anlaştı, diğerleriylede sıkı pazarlık içerisine girdi. Nijeryalı Umar,. Polonyalı Robak, Ganalı Attamah, Mersin İdmanyurdu'ndan Aydın Toscalı, Gençlerbirliği'nden Ekigho Ehiosun, Sivasspor'dan Abdulkadir Özgen ve Antalyaspor'dan Zeki Yıldırım şu anda Kırmızı-Beyazlılar'ın listesinde yer alan banko isimler. Samsunspor bu isimlerden en az 4'ünü kadrosuna katmayı hedefliyor.

SIKI PAZARLIK

Alternatifli listede görüşmeler son aşamaya gelirken hangilerinin takımda katılacağı ise merak konusu. Nijeryalı Umar ile 3 yıllık ön protokol imzalanırken vize sorunu çözülen bu futbolcu her an Samsun'a gelebilir. Polonyalı Robak ve Mersin İdmanyurdu'ndan Aydın Toscalı ile pazarlıklar devam ediyor. Sivassporlu Abdulkadir Özgen ve Gençlerbirliği'nden Ekigho ve Antalyasporlu Zeki için kulüplerinden haber bekleniyor. Ganalı  Attmah'ın kulübüyle bonservisi konusunda sıkı pazarlık yapılıyor. Transfer görüşmelerinde yoğun mesai harcayan yönetim her an sonuç alabilir.

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/14674/transfer-taarruzu-/

yalan oldu yine ..

Kais

ya biz jabaya ımza attıramıyoruz kontejyan dolu dıye haber gazetsı sırada pedrıel falan dıyo sınır olmaya başladım ıyıce bıtsın artık su transfer ya

germencisse

Son durumlara göre Jaba takımımız içi kesin olarak düşünülüyor tek sorun D.Roberts olası transferde jaba'nın yanına iyi bir striker şart..