2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

SivasLee

Alıntı yapılan: Mert - 03 August 2013, 18:54:11
Harbiden kardeşim bu kadarı da artık antipati oluyor.Tamam hayırlı uğurlu olsun abdülkadir inşallah başarılı olur ama sanki nispet yapar gibi gözümüze gözümüze vuruyorsun.Yorumlarına dikkat ediyorum hep negatif düşünceler saçıp insanların tepkisini üzerine topluyorsun.Biraz daha dikkat etmeni öneririm.

Bir daha yazmam forumunuza, merak etmeyin.

Kaya

Alıntı yapılan: SivasLee - 03 August 2013, 18:54:03
Peki, kardeşim bilgilendirmede mi yazmalalım?

Siz inatla Abdulkadir derken birşey yok, ben Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusu hakkında bilgilendirme yapınca mı hatalı?

Laflarına da dikkat et.

Ben sizin Kulübünüz hakkında nasıl saygılıysam sizde benim Kulubüm hakkında düzgün yazın.

Daha da yazmam zaten forumunuza.

İnteraktif çağda,herkesin her şeyden haberi varken senin bilgilendirmelerinle gerilmek istemiyoruz kardeşim...

Hadi selametle...

King1965

Alıntı yapılan: SivasLee - 03 August 2013, 18:55:08
Bir daha yazmam forumunuza, merak etmeyin.

yazmassan yazma arkadaş . Biz forumda sadece futbolcuyu istiyoruz taraftar istiyor . Senin emrinde değil gelip gelmemesi . Kaç aydır yok abdülkadir gelmez salmazlar yok şöyle yok böyle. adam haklı olarak sinirden yazmış . Sen de bu transfer döneminde pek birşey yazma

Abdülkadiri biz zaten bonservisiyle almıyoruz Kiralamaya calısıoyrlar yanı Tff ye bıldırmelerı bı anlam tasımıyor

altunay

Siz inatla Abdulkadir derken birşey yok, ben Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusu hakkında bilgilendirme yapınca mı hatalı?

Laflarına da dikkat et.

Ben sizin Kulübünüz hakkında nasıl saygılıysam sizde benim Kulubüm hakkında düzgün yazın.

kardeşim git kendi forumuna yaz ramazan günü milleti sinirlendirme

berusa55

Sivaslee kardeşim işin suyunu çıkaran sensin. Bu zaman kadar yazıyorsun sana ses eden oldu mu; ama bu son mesajın harbiden olmadı. Gözümüze sokarcasına neden her defasında sadece Abdulkadir'i yazdığını en mal adam da anlar bırak şimdi. Sivasspor sadece Abdulkadir'le mi sahaya çıkıyor; başka oyuncusu mu yok? Adamın lisansını verecek tabi TFF'ye. Nasıl kiralayacak veya satacaksın yoksa? TFF'ye lisansını vermesi demek, oyuncuyu kadroda tutacak; kiralamayacak ve satmayacak anlamına mı gelir.

Mert

Burda sana foruma yazıp yazmaman hakkında kimse birşey demedi farkındaysan.Sen de gönderdiğin mesajları tekrardan gözden geçir bize hak verirsin.Ayrıca öyle hiddetlenmenin bir anlamı yok.Telafuz bozukluğundan dolayı tepki topluyorsun ben bunu dile getirdim sadece.
Bir daha yazıp yazmamak senin bileceğin bir şey beni ilgilendirmez.

Cheregi

Yapma demiyorum hobi olarak yine yap  :rulet:

"O an" lık bir kare...

Jaba el ve kol hareketleriyle Roberts'ın fotoğraf karesinde görüntüsünü kapatıp yerini doldurmak ister gibi...

doðan

Beyler sakin ...
ben abdülkadir in samsun a geleceğini düşünüyorum... bir aksilik olmazsa da gelecek... :evet:

55.hakan

Alıntı yapılan: doğan - 03 August 2013, 19:33:39
Beyler sakin ...
ben abdülkadir in samsun a geleceğini düşünüyorum... bir aksilik olmazsa da gelecek... :evet:
Ağzın bal yesin.

Shane_Falco

Sivaslee arkadaşın yazdıklarına zaten herkes hep sinirleniyordu. Ama saygıdan kimse sesini çıkarmıyordu. Millet patlamış biraz. Vallahi bende gayet sinirleniyorum ama sesimi çıkarmıyorum. Sakinlikle bekliyorum.Şayet foruma yazmaya devam etmesinide istiyorum.Çünkü çok merak ediyorum Abdülkadir bize imza attığında ne diyecek diye...

Ölümüne_Samsunspor

sorma felaket tellalcısı gibi git kendi forumun da yaz kardeşim internet denilen bişi var biz herşeyin haberini alıyoz sen abdülkadir'in menajeri misin sürekli adam gelmez gelmez !

inşallah gelirde sende görürsün !

yirmiuc

Laflarına da dikkat et.

Gardaşım burdaki insanların bu sezon için en büyük beklentisi Abdülkadir. Ama ne zaman onunla ilgili bir haber çıksa hemen olumsuz bir yorum yapıyorsun. (bizim açımızdan)
O yüzden de tepki alman normal.

lato

Beyler gereken tepkiyi vermişsin bence de abartmaya gerek yok. Bugün Kadir Gecesi Apo'yu takımda görmek isteyenler bol bol dua etsin daha makbule geçecektir ;) (Acaba Messi'yi de katsam mı araya :P)

Sadece Samsunspor

Ekigho olursa fena olur fena. Cizgiye sifira inip ortaya cikarsin yeter. Superligde bile sac bas yoldursada cogu gol asisti ondandi golde atabiliyor. Super olur gelirse. Umar ekigho bide iyi bitirici forvet offf

cezayir55