2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

samsunew

konyaspor 3 gün içerisinde getirirse bu adamı hiç şaşırmam gerçekten umar'ın gelişi tam bir yılan hikayessine döndü ayrıca ajagun bizim için bir kayıp oldu maalesef ben beğenmiştim o adamı konya'da iş yapar ...

teksas3455

Alıntı yapılan: yirmiuc - 23 July 2013, 20:35:09
niye aciklasin ki ?
veya aciklayabilir mi ?
veya bu zamana kadar neyi acikladi ?

Aynen. Açıklama beklemek büyük hata olur. Bugüne kadar birçok konuda taraftara açıklama yapma ihtiyacı duymadı yönetim.
Misal; 1461 Trabzon maçı sonrası, Adnan Vakası, Dobi Vakası...

Ellibeş Numara

Kalparinyo'nun eski yardımcısı bahaddin güneş hocaya sordum bu jabayı.. Türk statüsünde mi oynuyor diye.. Oda evet dedi..
(Samet aybaba ankarasporda iken, bahaddin hocada orada yardımcısıymış, jaba da eski öğrencisi yani..) :oyun:

teksas3455

AlıntıŞanlıurfaspor, Samsunspor ile anlaşamayan Metin Depe'yi transfer etmek için görüşmeler yapıyor

1 Saat önce, Transfer Merkez sayfası

AlıntıSamsunspor, Metin Depe ile anlaştığını hiçbir zaman söylemedi. Adamla dün görüşüldü şartlarda anlaşma sağlanamadı. sarmaya yer aramayın..

Cüneyt Yaşar

orucreis

Neye inanacagimi bilemiyorum artık biri dio anlastik biri diyo anlaşılmadı bu nasıl bi durum ya adamın asabını bozuyorlar

samuray

ya gelmesin nasıl olsa şampiyonluğa oynayacak kadro kurulamadı hiç değilse ercanın önünü kesmez cemil ercan oynar stoper ama kartı cezası şusu busu bi stoper gerekli elbet

s_uzunkaya

Trt3 de yarım saat evvel alt yazıda gördüm diyorum, "ibb den metin debe samsunsporla anlaştı" diyordu.. Benmi yanlış gördüm yawww!!!!

varol55

son bilgi,,,metın depe yıllık 500 milyar 200milyarı peşin istemiş...yönetim totali kabul etmiş ama peşinatı 100 milyar veririz demişler,,bunun uzerine anlaşılamamış..metın depe şehırden ayrılmış yarın bolusporla anlaşıyormuş...bilginize.....

cezayir55

200 milyar peşin iyi para bence yönetim doğru olanı yapmış

ult55ras

100 bin lira için elimizden kaçırdıysak, süper lig kelimiseni kullanmaya hakkımız yok

55.hakan

Açıkçası Metin'e çok üzülmedim.Ercan ve Cemil oynar. O nun gibi bir stoper de bulunur. Abdulkadir gibi bir adam kaçsa elden üzülürdüm ama zaten zayıf yanımız savunma değil, forvet şu anda. Ancak kaliteli bir forveti 100 bin lira için elden kaçırmamamız lazım. Çok saç baş yolarız sonra.

mehmet yılmaz

Valla ne yalan söyleyeyim, ben bayağı üzüldüm Metin'in olmamasına. Aradığımız adamdı. Samsun'a kadar getirmişken halledilse iyi olurdu. :(
İnşallah Süper Lig'de bir takıma gider.

samsunmania

Çok yazık olmuş bence de. Demek ki kulüp kasası tam takır kuru bakır malesef. Kaçırılacak bir adam değildi.

mimar55

Ben gelen futbolcular için beğenmeyen arkadaşlara yada şuanda kampta bulununan arkadaşlara bunun ne işi vae burda diye yazan arkadaşları anlamıyorum samsunsporumuz hakkında konuşmamış futbolcu arkadaşları beğenmesek bile onları yıpratmamak için kötü yorum yapmamak lazım diye düşünüyorum çünkü sezon gözüken o ki o topcularla gececek. Ben kadroyu beğeniyormuyum saygı duyuyorum formayı giydikten sonra ben içindekine bakmam üstündekine armaya bakarım ona saygı gösteririm.kapalı kapılar arkasında konuşalım tartışalım ama sosyal medyada paylaşılan öyle şeyler görüyorum ki ben hangi takımı tutuyorum diyorum hakaretler bir adam gibi adam alınmadı hedef ligte kalmak galiba bu kadro bile yetmez ligte kalmaya tarzında konuşmaları görünce üzülüyorum. Beşiktaş macında samsunda babamla başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum samsunda beşiktaş macı var telsimden görevli 2 kişi var yanımızda maçı izliyorlar ben 7-8 yaşındayım bana sordular kim kazanacak maçı ben dedim biz kazancaz tabiki kim atacak gol topcunuz mu var ki dediler neyiniz var dediler babam atıldı ordan şerefimiz onurumuz mangal gibi yüreğimiz var oturum adam gibi macınızı izleyin takımımıza kaf söyletmeyiz burda dedi babam. Şimdi aynı soruyu biz soruyoruz kimimiz var diye

FaTiH_HaN

Kariyerli futbolcuyu ikna etmesi zor takım içi dengeleri bozmadan böyle oyuncuları alabilmek kolay değil mesele sadece parasını vermek de değil takımdaki diğer topçular şu an maaşlarının yarısını peşin almadıysa huzursuzluk çıkabilecek bir durum gelseydi çok sağlam defans bloğu olacaktı sağlık olsun inşallah aynı ayarda topçu bulabiliriz.