2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

brigand

Öncelikle buradaki herkesin gerçek taraftar olduğunu var sayarsak, artık eleştirilerimizi daha yapıcı yapmamız gerektiğine inanıyorum.

Benim de oluşan süreçteki memnuyetsizliklerim var elbette. Neredeyse hepimizin ortak görüşü olan konular. Dile de getirdim gerekli kişilere ancak çoğu zaman herşey hayal ettiğimiz gibi olmuyor. Şu ana baktığımızda genel görüşleri uygulayalım dediğimizde yine engel oluşuyor.

Takımın bir şekilde oluşturulacağına inanıyorum. Oluşan takımı herkes beğenecek mi? Tabii kide hayır ! Peki beğenmedik diye ne yapacağız. Koca bir duvar mı olacağız takımın önüne yoksa ki kenetlenip herkese inat daha da mı güçleneceğiz. Tercihi engel olmaktan yana kullanan her kişiye saygım sonsuz ama katılmam. Bizim bazı ince noktalarımız var. Artık her kesim biliyor bunu. Benim tek isteğim bu noktalara biraz daha dikkat edilerek ilerlenmesi. İyice ayrıştık çünkü. Bölük pörçük olduk tabiri caizse. Bunu isteyen, elini ovuşturarak bekleyen çok kişi var. Elbette biliyorsunuz. Bunu bile bile kopmayalım. Bu armanın, bu renklerin, bu aşkın sonuna kadar peşindeyim.

Temennim bazı konularda artık ortak düşüncenin oluşması ve daha hassas davranılması. Gerisini camianın menfaati için her şeyi yapmaya hazır olduğunu bildiğim yönetimdeki kardeşlerim ve abilerimin layığıyla halledeceğine inanıyorum. Mevcut problemleri zamanla çözüme kavuşuturup sonunda arınacağımıza inanıyorum.

cakir55

Alıntı yapılan: ugurozkan - 15 July 2013, 00:02:21
 yabancı oyuncu transfer politikamız bir hayli ilginç. bahsedilen üç oyuncu da turnuvada iyi performans sergilediler. ama yalnızca bir turnuva formuyla, üç ile sınırlı olan yabancı oyuncu limitinin doldurulması bana pek mantıklı gelmedi.

bu turnuvalarda muazzam istatistiklere sahip olup hatıra olarak kalan çok futbolcu oldu. umarım yaş tahtaya basmıyoruzdur.
çünkü bu ligde belirleyici olanlar hep yabancılar oldular. eğer ilk altıyı hedefliyorsak yabancı transferinde daha temkinli olabilirdik. hocanın ve yönetimin tanıdığı yabancılarla riski daha aza indirebilirdik.

her şeye rağmen, eğer transferler gerçekleşirse üçünden de azami verim alırız inşallah.
diğer kuluplerin aldığı zenci oyuncularin çok mu izlemediğini sanıyosun hepsi menajer önerisi ve kulüp bulamamiş topçular o yüzden yabancı oyuncu politikamiz iyi inşallah imza atarlar.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

cakir55

Alıntı yapılan: Kaya - 15 July 2013, 00:53:20
Sahaya çıkacak takımın varlığından bahsediyor Aliihsan abi.

Kaldı ki 4-5 tane yerli transferi daha yapılacağı açıklandı.Her fırsatta bi yerlere giydirmeye çalışmayın yeter artık.

suan da elimizde çok vasat bir kadro var yani umut vermiyor alacağımız yabancılar iyi olmalı ve 2-3 iyi türk oyuncu lazım.

ugurozkan

Alıntı yapılan: cakir55 - 15 July 2013, 02:15:25
diğer kuluplerin aldığı zenci oyuncularin çok mu izlemediğini sanıyosun hepsi menajer önerisi ve kulüp bulamamiş topçular o yüzden yabancı oyuncu politikamiz iyi inşallah imza atarlar.

evet diğer takımlar da çok iyi izlemiyorlar. o yüzden hep beraber fifa ülkeler sıralamasında 57. olan ülkenin 2. liginde top koşturuyoruz.

cakir55

Alıntı yapılan: ugurozkan - 15 July 2013, 03:55:17
evet diğer takımlar da çok iyi izlemiyorlar. o yüzden hep beraber fifa ülkeler sıralamasında 57. olan ülkenin 2. liginde top koşturuyoruz.
bizim ligde top falan oynanmiyor zaten 2 sağlam zenci forvet ile şampiyonsun zaten

beşnumara

Uçarlı sana göre fatihin oyunculugu iyidir ona göre adnanın oyunculuğu daha iyidir. Artis artis milletin yazdığına cevap vermeyi bırak. Sana burda kimse bir şey demiyor ama b.kunu cikariyorsun.
Bana göre de adnanin oyunculugu daha iyi. Ne olacak yani simdi? Fatihin adnandan artısını söylesene.Bir kere uzaktan gol atmis sonra her mac duran toplarin basina gecmekten baska ne yapmis fatih?
Buraya yazarken üslubuna dikkat et. İnsanlarin düşüncelerine az saygin olsun.

brigand

Şu konuda anlaşalım bence. Herkes düşüncesini istediği gibi dile getirebilir, özgür bir platformuz derken atara gidere gerek yok. Sıklaşmaya başladı olmuyor.

Ölümüne_Samsunspor

ali ihsan

Yabancı transferlerini kenara koyarsak,elle tutulur yerli transferleri için Süper Lig takımlarının kampının bitmesi gerekiyor.Kadroda yer bulamayan ,kamp görmüş ve bu ligin üzerinde bir kaç yerli transferi bizi sonuca götürür.
Bu nedenle öldük bittik muhabbetine gerek yok...

samsunluhakan

ali ihsan

UMAR VE ATTAMAH UZADI

Nijeryalı ve Ganalı oyuncularla ilgili sıkıntı yok ancak sözleşme imzalama işi 2-3 günü bulacak...

Nijeryalı Aminu Umar ve Ganalı Joseph Attamah'la prensip anlaşmasına varan Samsunspor, bu iki oyuncuyla işi resmiyete dökmek için gün sayıyor. İki yabancı oyuncuyla bazı nedenlerden ötürü ancak kamp başladıktan sonra anlaşılabilecek

ATTAMAH 2-3 GÜNE
Samsunspor'da prensip anlaşmasına varılan yabancı oyuncular Nijeryalı Aminu Umar ve Ganalı Joseph Attamah'ın dün Samsun'a gelmesi bekleniyordu. Ancak Attamah, grup vizesiyle Türkiye'ye giriş yapması ve bu nedenle de kafileden ayrılamaması nedeniyle Samsun'a gelemedi. Attamah, takımıyla birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bir organizasyonuna katılıp, ülkesine döndükten sonra; yeniden Türkiye'ye gelip, Samsunspor'la sözleşme imzalayacak. Bu sürecin de 2-3 günü bulması bekleniyor.

UMAR'DA SORUN YOK
Nijerya U-20 Milli Takımı'nın başarılı oyuncusu Aminu Umar, transferinde de hiçbir pürüz kalmadı. Sadece oyuncu menajerine gönderilen evrakların imzalanıp kulübe ulaştırılması bekleniyor. Bu işlemden sonra da Umar, tıpkı Attamah gibi Samsun'a gelip, Bolu'daki kampa katılacak. Öte yandan Samsunspor yönetimi, Attamah ve Umar transferlerini bitirir bitirmez, eldeki mevcut oyuncu Roberts'e eğilecek. Bu oyuncuya 'kulüp bul' talimatı veren Samsunspor, oyuncuyla yollarını ayırır ayırmaz, yeni bir yabancının peşine düşecek.
--------------------
ROBERST TAKIM BULURSA....
Samsunspor Attamah ve Umar'la sözleşme imzaladığı anda, yabancı hakkı dolacak. Kırmızı- Beyazlı yönetim, geçtiğimiz günlerde Mayıs 2014'e kadar sözleşmesi bulunan Darryl Roberts'dan takım bulmasını istemişti. Eğer Roberts takım bulur ve sözleşmesi fesh edilirse, yönetim bu kez de yeni bir yabancı için kolları sıvayacak.

Dartagnan

ali ihsan

Dartagnan

ali ihsan

Umar ve Attamah'a oldu dersek stoper ve sağ açık mevkileri tamamdır.Sağ bek bence gerekli.Hoca Canberk'i önde Umar'a alternatif tutabilir.Musa Aydın'a sağ bek için alternatif gerekli.Sol açık pozisyonunda Musa Sinan tek gibi.Gerçi Umar'ı o kanatta da kullanacaktır Kalpar.
Görüntüye göre oyunun iki yönünü -ki özellikle ofansı iyi olması şart- oynayabilecek bir orta saha ve iki forvet şart...

Şöyle orta sahaya Caner Ağca,en uca Mehmet Batdal hemen arkasına da Abdülkadir olsa var ya tadından yenmez bu takım....