Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ChucKeR

basket maçından haberi olan var mı

cembaba

14 July 2013, 00:03:08 #37351 Son düzenlenme: 14 July 2013, 00:07:57 CemBaba
Yenildik. 57 - 51. Hakem bizi bitirdi bee :(

mehmet yılmaz

Ben son 2 çeyreği seyrettim Cem, hakemlik bir durum yoktu. Elindeki topları rakibe verir, serbest atışları bile kaçırırsan yenilirsin.

cembaba

Abi 15 numaraya kurmuşlar oyunu. Bir tutamadılar kızı. 2-3 defa serbest atışları karşıya verdi hakem. Bulundugumuz yerden öyle göründü veya ;D O arada koptu bizimkiler. Sonuçta kaybettik. Sağlık olsun.

cgr

Zemzem suyunun inanılmaz özellikleri

Zemzem suyunun ezan okunduğunda berraklaştığını ifade eden Japon bilim adamı Dr. Masaru Emoto, "Zemzem, çevresinde cereyan eden bütün değişimleri hafızasına alıyor.

Yapısı çok farklı. Bu, onu dünyadaki diğer elementlerin efendisi yapıyor" dedi.Edinilen bilgiye göre Ren Nehri'nin suyundan içen kişinin enerjisinin azaldığını belirleyen Alman bilim adamı Dr. Knut Pfeiffer, bir miktar zemzem bulup içti. 35 dakika sonra da rahatladığını hisseden Dr. Pfeiffer, şaşırtıcı bir gerçekle karşılaştı.

Zemzemin mayalama özelliği bulunduğunu, bir bardağının bir kova şebeke suyunu temizlediğini, bu özelliğiyle bile enerji ve şifa kaynağı olduğunu tespit eden Dr. Pfeiffer, "Su her şart altında değişmiyor ama değiştiriyor. Çok acayip bir deney yaptım. Bir damla zemzem suyuna yüz damla normal su karıştırdım. Sonuçta gördüm ki suyun hepsi zemzeme dönüşmüş. Sonra bir damla zemzeme bin damla normal su karıştırdım. Hepsi zemzeme dönüşmüş. Zemzem'de büyük bir enerji var. Başkasını değiştirir ama kendi değişmez" dedi. Japon bilim adamı Dr. Masaru Emoto ise, zemzem kristallerini mikroskop ortamında inceledi. Suyun kristal düzeninin değişen frekanslara göre farklılaştığını gören Dr. Masaru Emoto zemzem kristallerinin çan sesinde karardığını, Kur'an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığını fark etti. İncelemede her bir kristalin Kâbe-i Muazzama'ya benzeyen bir doku oluşturduğu, zemzemin kristallerinin çan sesinde karardığı, Kur'an-ı Kerim ve ezan sesinde ise parlaklaştığı ve netleştiği anlaşıldı. Dr. Masaru Emoto, zemzemin fiziksel ve kimyasal özellikleri bakımından yeryüzündeki bütün sulardan farklı olduğunu belirterek, "Zemzem, çevresinde cereyan eden bütün değişimleri hafızasına alıyor. Yapısı çok farklı. Bu, onu dünyadaki diğer elementlerin efendisi yapıyor" şeklinde konuştu.

5trawberry

14 July 2013, 15:25:46 #37355 Son düzenlenme: 14 July 2013, 15:31:12 5trawberry
AlıntıEMNİYET HARAKETE GEÇTİ

Samsunspor yönetiminin kurulunun önceki gün Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etmesinin ardından taraftar olduğunu öne süren bir kişinin twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ortalığı karıştırdı. Kırmızı-Beyazlı kulübün yönetim kurulu üyelerinden birisinin yakını olduğu öğrenilen Bener D., Vali Aksoy ile ilgili attığı twittlerde hareket edince Samsun Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü harekete geçti.

HAREKET ETTİ

İlk attığı twitte 'Bugün Samsunspor yönetimi olarak Cuma namazından sonra Valiyle bir görüşme yapacağız. Detayları kamuoyuna duyuracağım' ifadelerine yer veren Bener D., ardından yaptığı paylaşımlarda Vali Aksoy'a hakeret etti. Bunun üzerine Bener Dikmen'le ilgili Samsun Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü araştırma yapmaya başladı. Ayrıca Bener D.'in Samsunspor'a üyeliği bile olmadığı belirtildi.

Ayberk

yerel basın da ayrı harika yalnız. ısrarla hareket etti yazmakla kalmayıp, önce bener d. yazarak deşifre etmedikleri şahsı sonra yine bener dikmen diye yazarak gizliliği korumayı başarmışlar ;D

cgr

Belki oynayanlar vardır. OFM ( Online Futbol Menajeri ) Bağımlılık yapıyor :)

2.ligde Samsunspor'umuzun başındayken ligi 3.sırada bitirdiğim için kovdu beni Emin Kar :) Bende Akhisar'a gittim Gekas için :)

furkan5534

şöyle sağlam bi takımla hazırlık maçı yapsak ne güzel olur.enteresan enteresan takımlarla yapıyoruz hep.mesela önceki senelerde genclerbırlıgı arsenalle yapmıstı ne kadar 3 tane yesede  :)

kamuri

dun akşam belgeselde izledim bursaporun eski futbolcusu beyhan çalışkan anlatıyodu 86_87 sezonunda tam samsunspora imza atmak üzereymiş hasbi menteşoğluyla gorusuyodum diyodu bursada. bu arada Bursaspor o sene kupa galıplerınde vanbastenli ajaxla eşleşmiş ilk turda beyhan ajaxla esleştıklerını duyunca imza atmaktan vazgeçmiş bize .gercekleşmemiş  ilginç bi transfer hıkayesi gerçekten :D sonra içerde 2 dışarda 5 tane yemişler hayatlarında ilk defa gece maçı yapmışlar amsterdamda

Özcan İNAN

Alıntı yapılan: cgr - 16 July 2013, 03:20:59
Belki oynayanlar vardır. OFM ( Online Futbol Menajeri ) Bağımlılık yapıyor :)

2.ligde Samsunspor'umuzun başındayken ligi 3.sırada bitirdiğim için kovdu beni Emin Kar :) Bende Akhisar'a gittim Gekas için :)

Menjerlik oyunları vazgeçilmezimdir :) Skor güzel:) Bende oynuyordm birkaç ay önce Samsunsporumuz ile bende 3. olmştum...
Şimdi ise FM 2013 oynuyorum ilk senemde süperlige çıktım bakalım :)

5trawberry

Ey gidi Menejerlik oyunları.
En başta Trabzonlu alıyordum, yönetimden para istiyordum veriyordu tekrarlayınca kovuyordu. Bir çok kez yeni menejer ekleyip istedim. 200 milyona yakın para yapıyordum. alt klasman ligdeki takımlara dağıtıyordum.

Ne oluyordu, trabzon mali krize giriyordu, tüm oyuncuları satışa çıkarıyordu. -200 le lige başlıyordu. :)
ertesi sene küme.

:)

5trawberry

Ts bir sene top oynamamış Malouda'ya yıllık 2.5 milyon € vermiş..
transfer gerçekleşmiş..

lato

http://www.samsunsporluyuz.net/yazar/5950-huseyin-karatas-sayin-baskan-emin-kar-ile-huseyin-kalpar39a.html

Bana ayrılan köşemden sizlere veda etmeden evvel, bizi hedefe yani şampiyonluğa taşıyacak olan takımımızın yeni hocası Sn. Kalpar'a da bir kaç soru sormak istiyorum? Ve bu sorularımı da içtenlikle cevaplayacağına inanıyor ya da inanmak istiyorum: "Sn. Kalpar aldığım duyumlar doğru ise Samsunspor'u şampiyon yaparsanız alacağınız  şampiyonluk piriminin miktarı ne kadar?" Bir diğer sorum: "Eğerki en ufak bir başarısızlıkta yönetim kurulu görevinize son verirse sözleşmenizdeki maddede tazminatınız ne kadar yazacak? Yada böyle bir madde sözleşmenizde bulunuyor mu? Kendiniz bırakıp giderseniz siz kendi adınıza ne yapmayı düşünüyorsunuz? Eğerki tüm bu sorduklarım doğru ise bugün bir oyuncuya yüksek maliyette para verecek durumumuz yok iken kaliteli oyuncu için paraya kıyarız diyen Sn. Başkanımız ve yönetim kurulumuz son 2 sezondur görev aldığı Rizespor ve Göztepe'de hiç bir başarı sağlayamayan bir hoca için böyle bir sözleşmenin gereği için ne yapmayı düşünüyorlar?"

Hüseyin Karataş yazmış. En çok bu paragraf dikkatimi çekti.

berusa55

samsunspor.biz'in twitter'da biraz önce başlattığı #YasarDoguKirmiziBeyazOlsun etiketine destek...