2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

ChucKeR

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 12 July 2013, 03:45:23

ben de hüseyin kalparı isteyenlerden biri değildim, gençler ile ilgili tasarruflarından oldukça korkuyorum.
İlk senesine bakarsak, genelde oynattığı 11'lerde 22-27 yaş arası oyuncuları tercih etmiş, özellikle 22 yaşındaki murat yıldırım ve 21 yaşındaki turgut doğan 30 maçın üstünde oynamış. veteranlar kenan yelek ve ahmet şahin

İkinci senesinde ise, 21'lik kemal, 23'lük murat, 22'lik abdülaziz,zenke, agbetu ile devam etmiş. veteranlar ahmet şahin ve hakan bayraktar.

aslında gençler ile ilgili tutumu çok kötü sayılmaz, ama cins bir adam sağı solu belli olmuyor. umut beklediğimiz bir adamı sahada hiç göremeyebiliriz, belki yine kemal gibi birini bulur getirir.(kemali de sevmem de para kazandırdı sağolsun  :D )

ali o dönemki turgut, murat, kemal gibi gençler ciddi potansiyele sahipti ve zaten hepsi süper lige transfer yaptılar. başarılı oldular olamadılar o farklı bi konu. sadece abdulaziz buna istisnadır ki ondan ne köy ne kasaba olacağını biliyoduk zaten :) şu anki gençlerimiz ise  o potansiyelde mi onu bilemiyoruz şu an. bu açıdan bence şu anki durum farklı ve muhtemelen kalpar bu arkadaşlara şans tanımayacak.

Sadece Samsunspor

http://www2.sporx.com/futbol/birincilig/ramazan-sal-ankaraspordaSXHBQ336308SXQ

şu psikopat hala 3.ligde amatörde oynamıyor bide hedefi olan takımlarda top koşturuyor hayret ediyorum

Ayberk

bahsettiğiniz adamların hiç biri altyapı mahsulü değil turgut hariç. o takımda da kusura bakmayın ama turguta forma vermeyen gitsin hokey antrenörlüğü yapsın. altyapıdan bir cevher bulup bunu işleyebilecek birisi mi, tartışılan konu bu. yoksa kalpar kuşak çatışması yaşıyor demiyoruz ki :evet:

Musti

A takım teknik direktörünün işi alt yapıdan oyuncu yetiştirmek değildir. Bu iş alt yapı hocalarının işidir. Oyuncuyu hazırlar A takıma sunar. A takım hocası hazır denilen genç oyuncuyu oynatmıyorsa işte sorun orda.

Besim Durmuş'a Kemal'i oynattığı için değil, hazır olmayan bir genci sahaya sürdüğü için tepki gösterildi. Ya da hazır Ercan'ı birden kesmesine, kendi de kabul etmiş zaten.

Kemal Tokak'ı hatırlayın nasıl formayı kaptığını. Çıktı çok iyi performans gösterdi. Ben hazırım dedi. Eğer ondan sonra oynatmayıp önünü kesseydi Kemal'in işte o zaman kızabilirdik Kalpar'a.

samsunluhakan

lato

Serkan

isabet olmuş o kişilikle bir sercan bir sefa olur çıkardı

Shane_Falco

TFF'de hala 2014'e kadar sözleşmesi var gösteriyor ama ilginç...

akif arslan

Gaziosmanpaşalı3455

Altay,Adana Demirspor'dan Burak Akyıldız'ı kadrosuna kattı.  ;D ;D yönetim kadroya katmıştı

oguzhann555

Şu Umar elimizde patlamaz inşallah.Boludaki Djiehoua da sözleşmesini fesh etmiş.Fizik gübü olarak çok iyiydi çok para vermemek koşuluyla takıma kazandırılırsa fayda sağlar bence.

lato

Alıntı yapılan: oguzhann555 - 12 July 2013, 17:25:50
Şu Umar elimizde patlamaz inşallah.Boludaki Djiehoua da sözleşmesini fesh etmiş.Fizik gübü olarak çok iyiydi çok para vermemek koşuluyla takıma kazandırılırsa fayda sağlar bence.

Adamın fiziği gerçekten iyi defansı yıpratma konusunda daha iyisi yoktur heralde ligde. Ama az para verip çok iş yapan adam alalım demek de biraz ölmüş eşşek istemek gibi. Az paraya gelecek Musa Aydın Adnan Güngör vs. bulabiliriz ancak.

yirmiuc

Elimizde patlayacak son transfer Umar olur.
Oyle bile olsa adam en azindan Nijerya U-20 milli takiminda oynuyor der kendimizi avuturuz. Kimse de yonetime birsey diyemez bu konuda.

Ya Musa, Adnan ??
Bunlara az para verildigini de zannetmiyorum..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

lato

Alıntı yapılan: yirmiuc - 12 July 2013, 19:36:16
Elimizde patlayacak son transfer Umar olur.
Oyle bile olsa adam en azindan Nijerya U-20 milli takiminda oynuyor der kendimizi avuturuz. Kimse de yonetime birsey diyemez bu konuda.

Ya Musa, Adnan ??
Bunlara az para verildigini de zannetmiyorum..

Bana kalırsa çok bişey almıyorlardır. Oynayacakları futbolla haketsinler de isterselerse en fazlasını onlar kazansın ;)

yirmiuc

Yonetimimiz aciklarsa ogreniriz ne kadar az paraya oynadiklarini.