2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

yirmiuc

Alıntı yapılan: King1965 - 10 July 2013, 21:32:09Adnan da Gitmek istiyormuş taraftar bırakmıyormus  ;D
Olur mu oyle sey, buyuk kaptan o. genclere ornek olacak.
10 ay boyunca izleyip aldik. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Cheregi

Alıntı yapılan: lato - 10 July 2013, 21:42:39
http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20130710/kalpar_onceligi_acikladi.html

Kalpar öncelik olarak stoper forvet ve sağ bek demiş. Stoper ve forvet neyse de bence sağ bek için Canberk yeterli. Sakatlığı geçtiyse alternatifi Ozan ve Musa Aydın olabilir. Bek yerine sağlam bir sağ kanat öncelik olsa daha iyi olur. Sağ bek için çok sıkıntı çekeceğimizi sanmam.

Canberk'i önde oynatmayı düşünüyor sanırım. Bence de öylesi saha uygun.
Musa'ya sağ beki tek başına teslim etmek bu form durumuyla kumar olur (sadece gecen sene değil, ondan önce Antalya'da da bitikti), ona alternatif bir isim bakılıyor olabilir. Mehmet Yılmaz'da var ama yavaş yavaş adapte etmek lazım, çok tecrübesiz. Ozan ağır bir sakatlıktan çıktı, zaten sağlam halide çok parlak değil.

Asıl soru orta sahada (sadece futbol açısından bakarsak) Adnan, Taha, Erdem, Kemal, H.İbrahim, Doğan, Turgay dan hangisi oyun kuracak, top dağıtacak? Böyle bir isim düşünmüyor mu hoca?

yirmiuc

Canberk Aydin , Ercan Yazici , Kemal Bayraktar her  mac mutlaka oynamali bence.

samsunmania

@yirmiüç,
Kardeşim 1461 Samsun Kanuni Spor imzası hiç olmamış bence. Burada yanlış olduğunu düşündüğün şeyler varsa, yanlışı yapan kişiler. O aşık olduğumuz armaya yakıştırdığın sıfat beni çok rahatsız etti. Çok rica ediyorum lütfen imzandan o lüzumsuz sıfatı kaldırır mısın? Kızgınlıklarımız, kırgınlıklarımız mantığımızın, burada varoluşumuzun nedeninin önüne geçmesin.

King1965

altunay

ahmet toure beğemilmeyip gönderildi diolar oyle bişe varmı acaba arkadaslar?

cembaba

altunay

vidyolarda iyi adama benziyodu hayırlısı olsun abdullah karmilde ankaraspora imza atmıs:(

Jnr.Serkan

Kais

SSKLA

yirmiuc

yok hocam ben kaldirmamistim, site yonetimi kaldirdi galiba.
kulupteki trabzon yogunluguna bir tepki olarak yazmistim.
rahatsiz olunduysa imza kaldirilabilir onemli degil.

SSKLA

Ben bir yanlisi duzelteyim. Bizim tepkimiz(en azından benim tepkim) yonetime ve hatta baskana degil onlar klubun iyiligi icin bazi dayatmaci guclere boyun egiyorlar cunku 0 tl geliri olan takima transfer yapmak zorundalar. Benim itirazim is guzar , insanin basina yaptigi seyi kakan guclere, klubun makus talihine, olu taklidi yapan sehire... Kisacasi itirazim bizden kar etmek amaciyla dolasan çakallara itirazım var. Yoksa yonetimde ki abilerimize yok siz trabzon sempatizanisiniz(!) falan tarzi bir tepkimiz yok olamazda zaten eger oyle ise burda ne isimiz var. Sonuç olarak klub olarak kendi ayaklari ustunde duracagimiz gune kadar boyun egmek zorundayiz. Bu kan emici gucler bunu bize verir mi ayri konu.

Kodalak

ırak u20'nin sol beki ali adnan çok iyi, bence sol beke onu alsak iyi olur, hem hücum yönüde iyi...

germencisse

Alıntı
Samsunspor'da rota zirve
Göztepe'yle hüsran yaşayan Hüseyin Kalpar bir kez daha Samsun'u Süper Lig'e taşımak için kolları sıvadı. Ancak Karadeniz ekibi, ikinci yarıda kurulan Abdülkadir, Fatih Şen, Dimitrov, Mustafa Kayabaşı'lı güçlü takımı tutamadı. Şimdi ise Adnan Güngör, Burak Solakel, Taha Yalçıner ve Abdullah Karmil alındı. Antep'in golcüsü Kouemaha yolda. Yeni bombalarla da Samsun'un gözü ilk 2 sırada.

KAYNAK:Fanatik