2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

teksas3455

Biz de gelebiliyor muyuz? Yoksa belirli üyeler mi gelebilecek sadece?
Benim de özellikle Adnan konusunda merak ettiklerim var. Dinlesem iyi olur

maraton

Alıntı yapılan: teksas3455 - 10 July 2013, 17:38:53
Biz de gelebiliyor muyuz? Yoksa belirli üyeler mi gelebilecek sadece?
Benim de özellikle Adnan konusunda merak ettiklerim var. Dinlesem iyi olur

yani birader sonra sinirli diyorsunuz agrasif diyorsunuz.. gazeteci değilsen konuştuklarımız bizde kalır diyorsan buyur gel açıktan yazdık

Sercan

Aynen şimdi ibnenin birisi gelir oraya, olmayan birşeyi olmuş gibi yazar gazetesine. Bence o gün merak eden Store'ye gelsin, hepimiz aklımızdakileri soralım. Ama dediğim gibi oradaki konuşmaları da saptıracak birileri çıkmasın ...

maraton

çok yazmayın dillendirmeyin ss.biz de devamlı yazan adamlar biz bize olalım.. amaç sizlerle olmak açık oturum değil site üyelerine özel.. gelen site dışından eşini dostunu da getirmesin.. buradan birbirimizi kıracağımıza dökelim eteğimizdeki taşları.. ama bu dallanır budaklanır duyulursa bu iş yatar sonra ben suçlu olmayalım..

teksas3455

Alıntı yapılan: maraton - 10 July 2013, 17:42:00
yani birader sonra sinirli diyorsunuz agrasif diyorsunuz.. gazeteci değilsen konuştuklarımız bizde kalır diyorsan buyur gel açıktan yazdık

Hocam basına bilgi sızdıracak yüz mü kaldı bizde. Bizim derdimiz bize yeter zaten.
Yüzlerce km deplasman yapmışken Adnan olayı yüzünden maçlara gitmeme kararı almışım.
Teşekkürler cevap için bu arada

lato

Organizasyon olursa saatini haber verebilir misiniz burdan ya da özelden. Eğer saati ayarlayabilirsem ben de gelip dinlemek isterim.

maraton

biz bize muhabbet edeceğiz... tartışmaya kavgaya gelen gelmesin.. dertleşmeye dinlemeye birbirini anlamaya gelen gelsin.. konuşalım dinleyelim.. ama lütfen biz bize aramızda.. ben hiç basına çıkıp foto vermedim ama hep bir şeylerin savaşını verdim.. yendim çoğu zaman yenildim ama bu sevda uğruna kavgaya devam ediyorum.. anlamaya çalışan herkesle hep beraberiz zaten.. sıkıntı yok..
daha uzatmayalım ölüm kalım olmazsa cumartesi store uğrarım gelirsiniz muhabbet ederiz.. saatini serkan sercan filan belli ede ama erken bir saat olabilir bilmiyorum bakın siz karar verin..

King1965

Serkan

yirmiuc

Aynen , baskasinin oyuncusunu yetistirmektense kendi genc oyuncularimiz oynasin.

baska haber yok mu king?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

teksas3455

Ellibeş Numara

King1965

Alıntı yapılan: yirmiuc - 10 July 2013, 20:18:22
Aynen , baskasinin oyuncusunu yetistirmektense kendi genc oyuncularimiz oynasin.

baska haber yok mu king?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Adnan da Gitmek istiyormuş taraftar bırakmıyormus  ;D

Ollivanders

Irak u-20 milli takiminin kalecisi cok iyi ... Alsak ya

lato

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20130710/kalpar_onceligi_acikladi.html

Kalpar öncelik olarak stoper forvet ve sağ bek demiş. Stoper ve forvet neyse de bence sağ bek için Canberk yeterli. Sakatlığı geçtiyse alternatifi Ozan ve Musa Aydın olabilir. Bek yerine sağlam bir sağ kanat öncelik olsa daha iyi olur. Sağ bek için çok sıkıntı çekeceğimizi sanmam.