2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

manas_55

Abdullah Karmil ne oldu bilen var mı bugün imza atılacaktı diyorlardı?

samuray

hücum hattına üç transfer yapılacakmış orta saha ve defansa gereken tansferler yapılmış emin başkanın ağzından kaynak haber gazetesi (eğer haber doğruysa orta sahamızda ne bi ön libero ne bi oyun kurucumuz mevcut)  bu orta sahaylamı süper li hedefleniyor anlamış değilim ?

altunay

yirmiuc

Nijerya U20 dekiler imzalarsa ilk defa faydali ve gelecege donuk bir transfer yapilmis olacak.. hayret..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Aslankaya

Alıntı yapılan: samuray - 09 July 2013, 20:44:38
hücum hattına üç transfer yapılacakmış orta saha ve defansa gereken tansferler yapılmış emin başkanın ağzından kaynak haber gazetesi (eğer haber doğruysa orta sahamızda ne bi ön libero ne bi oyun kurucumuz mevcut)  bu orta sahaylamı süper li hedefleniyor anlamış değilim ?

haluk,ozan,serkan çalık,turgay,erdem bu futbolculara mı güveniyorlar yoksa  :-X

emin başkan futbol oynamış birisi,3 hücüm oyuncusuyla şampiyonluğun gelemeyeceğini o da bilir.. bu haber doğru değildir inşallh...

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/13726/transferde-golcu-harekati/  

8 transfer şart

2 forvet

2 stoper

2 orta saha

1 sağ bek

1 sol açık

ngonge

Geçen yıl gördük ki Mehmet Yılmaz diye bir çocuk Sekan Çalık'ın yarım devrede yapamadığını yarım saatte yaptı.

Ercan, Kemal, Canberk hepsi tecrübeli oyunculardan daha faydalı idiler.

Takımda veteran topçu sayısı artıyor, bunlar belirli bir noktadan sonra zarar vermeye başlayacaktır. Umarım Kalpar sıkıntı çıkaracakları sezon başlamadan postalar.

Kiralık oyuncu alınmasına karşı değilim, ama hatır gönül ilişkileri ile topçu alınmasın, alınacaksa bonservis hakkı ile alalım.

ali ihsan

MEHMET BATDAL'LA KONYASPOR VE AKHİSAR İLGİLENİYOR

Mehmet Batdal'ın da temsilcisi olan Güneş, "Galatasaray'la bir protokolümüz var; dolayısıyla transferi daha kolay gözüküyor. Süper Lig'den görüytüğümüz 2-3 kulüp var. Hangisi daha iyi gözükürse onu tercih edeceğiz. Ayrıca PTT 1.Lig'de şampiyonluğa oynayan tüm kulüpler Mehmet'e talip oldular. Geçen sezon 34 maç oynadı. İyi bir sezon geçirdi. Mehmet Süper Lig'de oynamak istiyor. 3-5 gün içerisinde netleşir. Mehmet'i Trabzonspor istiyordu. Hoca liglerler devam ederken zaten istediğini beyan etmişti. Ama olmadı. Farklı nedenler vardı. Şimdi Konyaspor ve Akhisar'la görüşüyoruz" şeklinde konuştu.

5trawberry

Mehmet Batdal abartılacak bir oyuncu değil. Saç baş yoldurma ihtimali daha yüksek.

maraton

Ya birader birini de beğenin be Allah'ın adını verdim ne aldıklarımızı beğendiniz ne görüştüklerimizi gelin bir adam siz alın ya kafayı yiyeceğim.. Ronaldo gelsin mi ama onun da saçı çok jöleli .. İsim verin bizim unuttuğumuz trabzonlu değil !! diye almak istemediğimiz kim var iş yapacak söyleyin söz onunla bizzat ben görüşeceğim hadi isim bekliyorum

5trawberry

Görüneni söyledim ben. Piyasada çok abartıldı Mehmet Batdal, o yüzden gereken ilgiyi hak edecek topçu değil.
Alınanlar derken kim alındı ki?
Maddi durum ortada zaten, Çoğu taraftarda ahım şahım bi beklenti yok.
Ama durum ortada diye de, Adnan'ı tasvip edecek halimiz de yok.

Trabzonlu olmasında sorun yok ki, adam olması önemli.
Futbol bu nerden kar gelecekse, ordan işini yüzdüreceksin.

ali ihsan

Alıntı yapılan: maraton - 10 July 2013, 14:39:45
Ya birader birini de beğenin be Allah'ın adını verdim ne aldıklarımızı beğendiniz ne görüştüklerimizi gelin bir adam siz alın ya kafayı yiyeceğim.. Ronaldo gelsin mi ama onun da saçı çok jöleli .. İsim verin bizim unuttuğumuz trabzonlu değil !! diye almak istemediğimiz kim var iş yapacak söyleyin söz onunla bizzat ben görüşeceğim hadi isim bekliyorum

Abdülkadir
Mehmet Batdal
İzzet
Stoper
İki adet kara kızan Nijeryalılar
Orta saha

Bunları istiyoruz Başkan...

Ollivanders

5trawberry

teksas3455

Mehmet Batdal kriterlere uymuyor ki zaten. Geçmişinde Samsun'a kazık atmış oyuncular ile Trabzonlular öncelikli tercihimiz bizim bu transfer döneminde...