5- Turgay Gölbaşı

Başlatan yönetici, 10 August 2009, 22:10:28

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

TAKIMIN ÇİMENTOSU HAKKINDA BÖYLE ŞEYLER DEMENİ YADIRGIYORUM KARDEŞİM... YAZIK  :rulet:

Serkan

15 April 2013, 16:31:29 #586 Son düzenlenme: 07 May 2013, 23:47:24 salihcakir
elim ayağım ters dönmez dimi abi laf söyledim diye :)

babasamsunlu

AĞZIN BURNUN KARIŞIR KARDEŞİM.. DİLİN KULAĞINDAN ÇIKAR..
O DERECE YANİ..

Serkan

gün olur döneriz elbet abi : ) özlendin görüşürüz.

babasamsunlu

dedimki farklı takım atkısı formasıyla kimse gelmesin maça stad sarı lacivert olmuş :)
kırmızı beyazlıları almıyorlar maça :)

oguzhann555

Neredeyse bütün gollerde Turgay'ın hatası var.Toplara hiç yükselemiyor, doğru düzgün oyun kuramıyor. Ne iş yapar bu adam anlamadım.Tabi böylesini oynatan hocayı sorgulamak lazım aslında.Lokman gibi Ercan gibi stoper varken Turgay'ı oynatıyor.Kafayı yiyecem. :kafa:

Furkan

Serkan

Zaman her şeyin ilacı hoca

babasamsunlu

16 April 2013, 08:42:00 #593 Son düzenlenme: 16 April 2013, 11:40:55 salihcakir
Alıntı yapılan: 5trawberry - 15 April 2013, 22:21:47
Turgay futboluyla çok şey hakediyor da kapasitesi belli..
karakter olarak hiç bir yanlışını görmediğimiz Turgay'a böyle laflar... illa ki bildiğiniz bir şey vardır da hiç yanlışını görmedik bu adamın..  :-\

onun karakterinie laf edeyim. o derece yani... ;)

mehmet yılmaz

Turgay'ı sadece tribünden tanıyordum. Geçen sezon başında ilk transferimiz o olmuştu. Tesislerdeki personel onunla ilgili çok olumlu şeyler söylüyorlardı. Açıkçası ben de çok umutluydum. Ancak sezon boyunca büyük bir hayal kırıklığı oldu. Sonuçta büyük bir yanılgı oldu çoğumuz için. Hem futboluyla hem de asıl yapması gereken şeyleri yapmamasıyla. Bence mutlaka gönderilmeli, büyük bir zarar bu saatten sonra.

fanatik samsunsporlu

ama hocam turgayda enaniyet mi diyeyim yoksa fazla mı özgüvenli mi diyeyim birşeyler var.

Ayberk

ilginçtir, bugün oyununu beğendim ben

Lusage

2 kere yalandan yere attın kendini yere.. ikisinde de yedin pozisyonu hele ilk yarıda ki pozisyon .:.:.  :(

ChucKeR

sayende adnanın cezasının bitmesini bekliyoz turgay. hiç bişey demiyom daha

feticalik

Taçtan gelen topu taça atabilmek de başarı. Kaptanlığı çok hakediyor. İyi ki var. Yoksa kim bize adnanı bekletecek..