5- Turgay Gölbaşı

Başlatan yönetici, 10 August 2009, 22:10:28

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

bende turgayın gönderilmek istenmesine pek anlam veremedim vasat performans göstermiş olsada bu 1.ligde iş yapar bence,ayrıca kendi isteğiyle geldi ve 55 numara sırtında.bence kalmalı

5trawberry

derhal yollanmalı, futbol adına hiç bir artısı olmayan adam.

beşnumara

55 numarayı almakla yolunu hazırlamıştı. Ne gerek vardı ki 55'i giymeye. Kendisi adına hayirli olsun.

55.hakan

Takımda herkes çok kötüydü ama Turgay sırıtmıyordu mücadelesiyle.Ben kalmasını istiyorum esas mevkisinde yararlanabiliriz kendisinden.

lato

Turgay'a gelene kadar gidecek adam çok başta Mus Aydın

Kaya

Bu ligde ya da başka bir ligde değil halı sahada bile stoper dışında oynamaz.Bu sezon stoper oynadığı maçlarda müdahale zamanlaması yönünden iyi göründü.Onun dışında oynadığı mevkilerde amatörden farkı yok ve olamaz.

FaTiH_HaN

İçerde yendiğimiz Rize maçından hatırlıyorum bir tek, Rizenin başında ümit kayıhan vardı, iyi oynadığı başkada maç hatırlamıyorum birde içerde oynadığımız denizli maçında bir şutunu kaleci çıkarmıştı gol olsa hayatının golü olabilirdi  :) Eğer stoper mevkisinde alternatif olacaksa kalmalı ama orta saha için çok gereksiz.

Uğur Yıldız

Şampiyon olduğumuz sezon takım bank asyanın üzerinde çok kaliteli bir takımdı.O zaman bile orta sahada yanına veremediğin toplarla çıldırırdım.Nası futbolcu olduğunu anlayamadığım adamlardan birisin,ayrıca o pazubandı takman hep üzdü beni kulübün oyuncusu olman dışında bi değerin yok gözümde

ngonge

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 29 December 2012, 22:55:10
Şampiyon olduğumuz sezon takım bank asyanın üzerinde çok kaliteli bir takımdı.O zaman bile orta sahada yanına veremediğin toplarla çıldırırdım.Nası futbolcu olduğunu anlayamadığım adamlardan birisin,ayrıca o pazubandı takman hep üzdü beni kulübün oyuncusu olman dışında bi değerin yok gözümde

Bence şampiyon olduğumuz takım orta üstü bir takımdı, o sezon Bank Asya takımlarının güçleri birbirine yakındı ve çoğu vasattı. Özellikle defansımız sağlam olduğu için ligi rahat çıkmıştık. Ancak şuna katılıyorum, Turgay o takımda da ortalamanın altındaydı. Gene de ben onun kadroda tutulması taraftarıyım. Gurur da gittiği için stoper ihtiyacı da doğabilir.

lato

Ozan'ın sakatlığında Canberk'in yedeği olarak sağ bek için kalsın çok beceremese de alternatif olur

cgr

Yeni transferler ile ilk 11 çok zor görünürken, Tavşanlı maçında kadroya dahi giremedi...

Umarım oynamadığın için bıy bıy etmezsin. Takımın içindeki huzuru bozacağından korkuyorum...

beşnumara

Önyargılarını parçala cgr yapma bunu yapma bunu  8)

Sioux

geçmiş yılların aksine takımda çıban başılık yapabilecek durumda. oynamıyor olması bence ciddi bir tehlike. besim hocanın şans vereceğini de pek sanmıyorum.

beşnumara

Yemin ediyorum var ya hep zararsın yaa bir insan oynamadan nasıl zarar verir takima en basit örnegisin. Sal bizi daa bi kurtulamadık senden.

kumköylü ahmet

soyle bir macdan sonra bari birini elesdirmeyelim yaaa..sac trasin olmamis turgay :-)))