andan güngör gelirse BANA MüSADE?

Başlatan kaptan 55, 25 June 2013, 09:36:10

« önceki - sonraki »

Özcan İNAN

Neden abi neden bu adam da ne buluyorsunuz 33 yaşında adam hadi herşeyi geçtim bu adamın bize ne verebileceğini zannediyorsunuz bunca tepki veren Samsunsporlu taraftarımızdan değerli mi bu adnan anlamıyorum abi...

beşnumara

Tribünlerde OMURGASIZLAR diye bir grup kurulmuş. Sloganları da "yuvana hoşgeldin büyük kaptan"mış. Bakalım o omurgasızlar kimlermiş hep beraber göreceğiz.

uykan

Derin olan kuyu değil, kısa olan iptir.

samuray

Alıntı yapılan: beşnumara - 05 July 2013, 18:38:56
Tribünlerde OMURGASIZLAR diye bir grup kurulmuş. Sloganları da "yuvana hoşgeldin büyük kaptan"mış. Bakalım o omurgasızlar kimlermiş hep beraber göreceğiz.
adllarından da belli omurgasızlıkları adnan yalakalarıdır herhalde

supernatural_55

Kongre üyelik iptali nasıl oluyor bilen var mı? Ben adnanın bulunduğu çatı altında en azından resmi olarak bulunmak istemiyorum, sevdadan vazgeçilmez ama bu dayatmaya sessiz de kalınamaz...

city ultras

bizim taraftar neden bukadar zayif :( :( birileri maca gelmiyor,baskalari samsunsporu terk ediyor,bazilari üyelini iptal ediyor  nerede bu taraftar birligi??bukadar kisiler gidicene tek bir Adnan gitse olmuyormu?nerde bu taraftarin gücü,atin bi tekme birgün bile kalmaz bu takimda,cok ama cok passiv bir taraftarimiz var  :( :(

desperate1

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 25 June 2013, 09:36:10
yarın ts'li biri çıkıp lan hala ts ile kendinizi bir tutuyorsunuz biz sizin takım kaptanınızın bile hayallerinin takımıyız onu bile iki üç hafta kullandık attık üstüne tekrar adamı aldınız daha neyin kafasındasınız  dese kim ne cavap verecek.

burakbas

tek kelimeyle yazıklar olsun... Yönetime de başkana da alana da aldırına da...

samuray

yok artık bide kaptan yapacaklarmış yuh be :kafa: :kafa:

teksas3455

Bu gurur(!) hepimizin! Çocuklarımıza bile anlatırız ileride!

King1965

MAÇ ÖNCESİ MARATONUN ÇOĞU

OooOooOoOOOOo

Buraya Buraya Büyük Kaptan Buraya

der çağırır adnan'ı

sonra oley oley yaptırırlar demedi demeyin.

Ayberk

sezon acilisina cimilli ibo gelsin,devre arasi horon,61de sov,macsonu kolbasti yapalim. madem bi is yapiyoruz,tam olsun ;)

mimar55

Dobi varken alınsaydı iyiydi ya adnan anlaşırlardı bunlar sırayla mı parayla mı diyecem kusura bakmayın

uykan

Kendi omuzlarını taşıyamayan hayaletler,  samsunspor_x nasıl taşır?

Ve çok zordur adamlık...

teksas3455

Çok ileri görüşlü bir insan değilim ama ligin 10. haftasında felan artık Adnan'ın geçmişte yaptığı herşey unutulacak.
Hiç kimse utanmadan "Büyük Kaptan Buraya" diye tribünlere çağıracak.

Ondan sonra da herkes Samsun'daki Trabzon lobisinden yakınacak.
Bursaspor ve taraftarı gibi bir duruşumuz olamadı ve maalesef olamayacak.
Adamlar Fernandez'e hayranım diyen Bursaspor alt yapı oyuncusuna ikinci gün güle güle dedi.
Biz de Samsunspor'a bi küfür etmediği kalan adama kaptanlık veriyoruz.

Ne kadar büyük "Samsunsporluluk Duruşu"muz varmış da bilmiyormuşum  :o