2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

sadece55

Alıntı yapılan: cgr - 05 July 2013, 19:43:19
Bu kadar Pollyannacılık yapma abi. Cidden yapma. Ortada büyük sıkıntı var. Gerekirse yakıp yıkacaksın kendi değerlerin için. O formayı yıllarca gururla terletenler için...

İçeride ki ilk maçta tepkiler çok büyük olacaktır. Bu da takımı ilk maçta olumsuz etkilicek. Belkide ilk maça bile kalmadan, içeride oynayacağımız hazırlık maçlarında geçerli olacak.

Şampiyonluk hedefi koymuşken, hedefin en önemli parçası olan taraftarı küstürüyorsun daha lig başlamadan. Yanlış işler oluyor abi.

Kangren bacağı keseceksin abi, ite kaka yürütemezsin o bacağı. Sana ne verim sağlayabilir ki ?

Gözünü seveyim Samsunspor'u düşünüyorsan, Samsunspor'un gururunu düşünüyorsan böyle Pollyannacılık yapma. Sıkıntıları görmezden gelme...

İlginçtir Ama hakikaten Şu formayı gururla terleten özellikle 90 larda hakikaten kimseyi hatırlamıyorum :( Hep sonunda bir vukuat oldu

Karabudun

Alıntı yapılan: 5trawberry - 05 July 2013, 18:53:53
1461 Trabzon maçından sonra resmi siteden yayınlanan açıklamanın kaldırılmasından ( kaldırtılmasından )sonra Samsunsporluluk durusu yatalak olmuştu. Simdi vefat etti.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: cgr - 05 July 2013, 19:43:19
Bu kadar Pollyannacılık yapma abi. Cidden yapma. Ortada büyük sıkıntı var. Gerekirse yakıp yıkacaksın kendi değerlerin için. O formayı yıllarca gururla terletenler için...

İçeride ki ilk maçta tepkiler çok büyük olacaktır. Bu da takımı ilk maçta olumsuz etkilicek. Belkide ilk maça bile kalmadan, içeride oynayacağımız hazırlık maçlarında geçerli olacak.

Şampiyonluk hedefi koymuşken, hedefin en önemli parçası olan taraftarı küstürüyorsun daha lig başlamadan. Yanlış işler oluyor abi.

Kangren bacağı keseceksin abi, ite kaka yürütemezsin o bacağı. Sana ne verim sağlayabilir ki ?

Gözünü seveyim Samsunspor'u düşünüyorsan, Samsunspor'un gururunu düşünüyorsan böyle Pollyannacılık yapma. Sıkıntıları görmezden gelme...

Pollyanna ne Çağrı onu bileyimde cevap hakkımı kullanayım. :)

Musti

Haluk Türkeri ve Serkan Çalık'ın sözleşmeleri bitmemiş miydi?

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 05 July 2013, 20:38:01
Pollyanna ne Çağrı onu bileyimde cevap hakkımı kullanayım. :)
izleyenlerine verilmedik bir kulak arkaları kalınsa bile bunda bir güzellik görsünler amacıyla serileştirilmiş bir zamanların çizgi filmi

Sercan

Bir futbolcu yüzünden bütün takımın düzenini bozmayı taraftar mı düşünmeli? Yoksa yönetim mi? Adnan'ı transfer etmekle çok büyük hata yaptı Emin Kar. İnşallah sonumuz hayırlı olur. Ha adnan'ın para yedirip, kendine yalakalık yaptıracağı çok adam da olacaktır...

Jnr.Serkan

merak etmeyin.bizim tribunler onu buyuk kaptan diye cagirmazsa hicbirsey bilmiyorum

Tufan

samuray

şu işe bak ya taratarlar olarak bizleri heyecanlandıracak gerçekten bu isimlerle süper lige çıkarız beklentisi içerisine girmişken nelerle uğraşıyoruz sayfalar dolusu a.g olayını bu kadar tepki varken neden ısrarla ben taraftarlara rağmen inadınıza bu transferi yaptım diyor sanki emin başkan ?????    hiç şık olmadı sayın başkan

fanatik

Adnan'ı bu takıma transfer eden yönetimi de onu bu takıma kaptan yapan kişileri de kınıyorum

Duško Milinković

teksas3455

Alıntı yapılan: 5trawberry - 05 July 2013, 18:53:53
1461 Trabzon maçından sonra resmi siteden yayınlanan açıklamanın kaldırılmasından ( kaldırtılmasından )sonra Samsunsporluluk durusu yatalak olmuştu. Simdi vefat etti.

Hay ağzına sağlık hocam!

serkancengiz

Hikaye
2 genç evlenip at arabasıyla evlerinin yolunu tutmuş yolda at tökezlemiş adam atı kılbaçlayarak bu bir demiş belli bir yol aldıktan sonra at gene tökezlemiş daha çok kılbaç vurarak ata bu iki demiş kadın yazık neden eziyet edersin hayvana  adam  bu bir demiş tekrar yola devam etmişler at tekrar tözkezleyince  üç deyip arabadan inip atı çekip vurmuş kadın feryat figan adama bağırıyormuş adam kadına bu iki oldu deyince kadın sesi soluğu kesmiş üçünsüsü olduğunda atın başına gelenler ounda başına geleceğini anlamış.
Benim görüşüm Emin başkanın dobi hasan olayı bir besim durmuşu 3.4. haftada gönderememesi iki adnan güngör olayı kendisine sıkmasıdır

King1965

ramcQ_55

atalarımız boşuna dememiş ..eskiye rağbet olsa bitpazarına nur yağardı
2000 li yılların başına dönüyoruz yavaş yavaş yaşlılık oranı gittikce yükseliyor geclerimize güveniyoruz geleceğimiz alt yapıdadır diyip yaşlılık oranı yüksek olan futbolcuları almak için neden bu kadar istekde bulunuyor bizim kulüp anlamış deilim