2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

jean

Basin cogu roprtajlari abartartiyor kendide uzerine ekliyor adnan samsunda yillardir oynadi oyle birsey dememistir bence imparator celil bile gitti adnan kaldi dustugumuz sene ustelik o ropartajida yalanlamisti memleketim samsun diyerek

ismail

aldık yetmedi birde kaptan olacak ha. naptın be emin abi. biz geçmişi çabuk unutan bir milletiz, 2 aya alışırız mantığı. ama bu sefer yemez

GökhanÇağlar

Emin Başkan'a laf söylemek haddim değil ancak Emin Abi bazı konularda bizim gibi düşünmüyor ve yanlış yapıyor. Adnan zamanında Musa Aydın gibi adam gibi gitseydi istediği zaman geri dönebilirdi ama o gittiği yerde saçma sapan laflar etti. Takıma çok faydası olacağını da sanmıyorum çünkü bizden gittiğinden beri hep daha kötüye gitti futbolu. Kaptan olmasına gelince söylenecek söz bulamıyorum.

Kais

ya arkadaşlar bizim bildiğimizi emin başkan bilmiyor mu ?
belki olay başka türlüdür canlı duyan varmı bu olayı
emin kar adnanı alıp birde kaptan yaptıysa ben inanıyorumki yada inanmak istiyorumki olayın iç yüzü başka türlüdür
bu saatten sonra yapcak başka işimiz yok ancak stadda adnanı istmediğimizi yüzüne söleriz belki grur yapar gider
artık bu sayfada adnanı konuşmanı bir alemi yok bu sayfa transfer haber sayfası adnanın kendi sayfsı var oda konusun ben bu sayfada adnan görmek istemiyorum açıkcası

teksas3455

Sessiz kaldığımız sürece herşeyi yapacaklar?

Dobi Hasan'a gereken tepkiyi veremedik, bizi takan olmadı.
TS 1461 maçında yapılanlare tepki göstermedik, bizi takan olmadı.
Adnan Güngör'e gereken tepkiyi gösteremedik, yine bizi takan olmadı.

Düşündürücü kısım ise şu : Ezildiğimiz ve kaale alınmadığımız konuların hepsi Trabzonspor'la alakalı.
Bu sessizliğin sonu hiç hayır görünmüyor. Yakalım yıkalım demiyorum.
Birlik olalım sesimizi yükseltelim!

Ayberk

bu adnanın yedek kalması da mümkün değil, bu kadar tepkiye rağmen getiriliyorsa biz ne kadar sövsek de oynayacak yine :kafa:

benim anlamadığım adnan bu ligde her takıma gidebilir. ama ısrarla bu kadar sevilmediğini bildiği yere geliyor. hakikaten karaktersizin önde gidenisin adnan. açıklamaları çarpıtılmış falan filan... doğru söylüyorsan bile istenmediğini bildiğin yere geldiğin için adam değilsin adnan :x(( :x(( :x((

uykan

5trawberry

1461 Trabzon maçından sonra resmi siteden yayınlanan açıklamanın kaldırılmasından ( kaldırtılmasından )sonra Samsunsporluluk durusu yatalak olmuştu. Simdi vefat etti.

SSKLA

Benim için cidden yaptığı açıklamanın bir gram bile önemi yok trabzona gitmiş olması bile kin duymam için yeterlidir. Bu sene ayağına her top geldiğinde ıslıklayacağım...

SSKLA

#hayelerinintakiminagitadnan diye organize olalim bence tepki tepkidir. :(

cgr

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 05 July 2013, 18:02:04
Kime söyleyelim? yakıp yıkalım'mı? sezonun ilk antremanın da takımı küfür ve kavga ile mi karşılayalım? Veya yapılacak bir eylemden sonra Adnan geri'mi gidecek?  

Bu kadar Pollyannacılık yapma abi. Cidden yapma. Ortada büyük sıkıntı var. Gerekirse yakıp yıkacaksın kendi değerlerin için. O formayı yıllarca gururla terletenler için...

İçeride ki ilk maçta tepkiler çok büyük olacaktır. Bu da takımı ilk maçta olumsuz etkilicek. Belkide ilk maça bile kalmadan, içeride oynayacağımız hazırlık maçlarında geçerli olacak.

Şampiyonluk hedefi koymuşken, hedefin en önemli parçası olan taraftarı küstürüyorsun daha lig başlamadan. Yanlış işler oluyor abi.

Kangren bacağı keseceksin abi, ite kaka yürütemezsin o bacağı. Sana ne verim sağlayabilir ki ?

Gözünü seveyim Samsunspor'u düşünüyorsan, Samsunspor'un gururunu düşünüyorsan böyle Pollyannacılık yapma. Sıkıntıları görmezden gelme...

SSKLA

cezayir55

arkadaşlar haklı olabilirsiniz ama bir oyuncuya yapacağınız tepki komple takımı etkiler biraz daha mantıklı olabilirmiyiz bu konuda zararı burda kesin samsunspor görür

SSKLA

Alıntı yapılan: cezayir55 - 05 July 2013, 19:56:52
arkadaþlar haklý olabilirsiniz ama bir oyuncuya yapacaðýnýz tepki komple takýmý etkiler biraz daha mantýklý olabilirmiyiz bu konuda zararý burda kesin samsunspor görür

Fahişelikte de para var diyorlar o zaman onurumuzu satıp fahişe olalım. Her şey başarı değildir.