2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

özkan

hiç para konuşmadık demiş başkan.tamma o zaman oynasın beleşe o kadar samsunsporlu madem ?

Ollivanders

emre__ss

seyf55

Alıntı yapılan: King1965 - 05 July 2013, 12:23:45
HAYALLERİMİN TAKIMINA GELDİM

Hayallerimin takımına geldim dememiştir dayısı, anne tarafından dedesi varsa Samsun kökenliyse onların vasiyeti üzerine onların memleketinin takımına geldiğim için gurur duyuyorumonların hayallerini gerçekleştirdim  demiştir

King1965

atakan

Alıntı yapılan: manas_55 - 05 July 2013, 12:18:23
SON DAKİKA! Abdülkadir Özgen Mersin İdman Yurdu ile anlaştı. Ben şahsen ona bağlı kalmayalım demiştim. Yabancıya yönelelim. Hayırlısı artık..
:D

bu gerçekse yazık.oyalanıyoruz hissi olusmaya başlandı.yapılan transferlerle şampiyonluğu bırak play off u zor görürüz.

seyf55

Alıntı yapılan: atakan - 05 July 2013, 12:33:14
:D

bu gerçekse yazık.oyalanıyoruz hissi olusmaya başlandı.yapılan transferlerle şampiyonluğu bırak play off u zor görürüz.

Play off u rüyanda görürsün kardeş takımın yaş ortalaması 30 oldu

5trawberry

Koca bir sene bok oldu.
Yeminle akıl alır bir şey değil.
Adnan mı kurtarıcı. Diyorlardı, diyorlardı da inanmak istememiştim.
Yazıklar olsun.

ali ihsan

Adnan kaptan olacakmış...Akıl alır gibi değil  :kafa:

MeL_55

kural böyledir

taraftar kimi cok isterse alinmaz. maliyeti yüksekti alamadik derler ve
giderler taraftarin nefret ettigi oyuncuyu alirlar.

adnanin yüz ifadesine bakin. ne demek istedigimi anlarsiniz

Mert

Alıntı yapılan: SivasLee - 05 July 2013, 12:01:28
Ben Sivasspor'da kalmasını istiyorum.

Gerçi geçen sene de kalırdı ama Rıza Hoca kafayı takmıştı Abdulkadir'e.

Bu sene de Rıza Hoca kalsaydı kesin yine yollardı Abdulkadir'i.

Bu arada sizin takımınızın önemli bir oyuncusunu başka bir takım istese vermek ister miydiniz, merak ettim doğrusu?

Üstad şimdi de başkanınız açıklama yapmış abdülkadiri vermem diye.Ben sanmıyorum roberto carlos abdulkadir kalsın dememiştir.Geçen sene başkanınız nerdeydi o zaman?
Şimdi yeni bir haber var mersin idman yurdu ile anlaştı diye.Hem vermem diyor hem de mersinle anlaşıyor.Başkanınız tamamen duygusal düşünüyor o zaman.

minci

MeL_55

AlıntıBaşkan Emin Kar, "Eski futbolcumuz yeni transferimiz Adnan Güngör ile imza atıyoruz. Adnan bu sene bizim takım kaptanımız, elimiz ayağımız olacak. Futbolundan çok şey beklediğimiz bir arkadaşımız ve hedeflerimiz doğrultusunda inanıyorum ki bize fayda sağlayacak. Samsunspor camiasına hayırlı uğurlu olsun." diye ifade etti.

vay anasini be
ne büyük oyuncu almisiz

fatih şenin sakalina kurban olsun adnan

Ölümüne_Samsunspor

ugrass

Büyük kaptan :) yazıklar olsun size yine bi kaç kişinin gönlü olcak diye canıyla oynayan kemal bayraktar gibi gençlerin önünü trabzonspora yalakalık yaparak giden adam için kesiyosunuz!!!