2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

King1965

https://www.facebook.com/questions/10151723397285568/?qa_ref=qd

Samsunspor sayfası soruyor Adnan Güngör'ün transferi hakkında olumlumu buluyorsunuz olumsuz mu .. Oylamalara bakın yarı yarıya gıdıyor

özkan

gram beyni olan adam adnan transferini onaylamaz.emin karın gönlünü yapacaz diye dobi 7,500 tl maaşlı hiç bi işe yaramayan alt yapı hocalarına benim oğlumu oynatacaksınız diye baskı yapan mehmet bank dahil herkezin bu tutuma çanak tuttuğu ortamda kaç tane adam yediniz alt yapıda.

kusura bakmayın.emin kar kaptan maptan ama samsunspor hepimizin en azından benim herkezden önceliğimdir.boku çıkmaya başladı bu muhabbetin.

edit:adam imzayı çakıyor şu an.hayırlı olsun armamıza.hakkınızı helal edin (nasıl helalleşecekseniz artık )menteşoğlundan tutda can veren şehitlerimize kadar.

Ollivanders

Bu saatten sonra her turlu sey olabilir. 61 de giyebilirler sikinti yok nasilsa. Ben hazmedemiyorum. Hazmedenlere , hazmedebilenlere afiyet olsun. Hazmedebilenlerin samsunsporluluklarini sorgulamalari gerekir.

SivasLee

Alıntı yapılan: altunay - 05 July 2013, 11:12:10
Facebookda abdulkadir imzaya çok yakin soylentileri var

Öyle bir şey yok. Başkanınız da açıklama yaptı. Bu sene Sivasspor'da Abdulkadir. Sivasspor'un yeni sezon hazırlıklarına da katıldı.

Bu fotoğrafta da yeni sezon hazırlıklarında gözüküyor.

Serkan

Ölümüne_Samsunspor

SivasLee

Alıntı yapılan: Serkan - 05 July 2013, 11:53:29
la tamam vermeyin ne değerli malınız varmış

Ben Sivasspor'da kalmasını istiyorum.

Gerçi geçen sene de kalırdı ama Rıza Hoca kafayı takmıştı Abdulkadir'e.

Bu sene de Rıza Hoca kalsaydı kesin yine yollardı Abdulkadir'i.

Bu arada sizin takımınızın önemli bir oyuncusunu başka bir takım istese vermek ister miydiniz, merak ettim doğrusu?

Sercan

Ben yine maçıma giderim, mümkün olduğunca deplasmanıma da giderim. Boğazım yırtılana kadar takımımı desteklerim. Adnan şerefsizi eğer iyi futbol oynarsa en ufak bir şekilde tebrik etmem veya alkışlamam. Ama en ufak bir hatasında, bütün cezaları falan göze alıp ana avrat sövmezsem, ******* oğlu şerefsizim. Benim için Adnan Güngör bunları ifade ediyor. Kimse başlık falan açmasın ayrıca...

manas_55

SON DAKİKA! Abdülkadir Özgen Mersin İdman Yurdu ile anlaştı. Ben şahsen ona bağlı kalmayalım demiştim. Yabancıya yönelelim. Hayırlısı artık..

King1965

alın iste böyle taraftarlar var !!! Lanet olsun lan !

King1965

Alıntı yapılan: manas_55 - 05 July 2013, 12:18:23
SON DAKİKA! Abdülkadir Özgen Mersin İdman Yurdu ile anlaştı. Ben şahsen ona bağlı kalmayalım demiştim. Yabancıya yönelelim. Hayırlısı artık..

bize gelmeyeceğini biliyordumda mersine gideceği aklımın ucundan geçmezdi

Jnr.Serkan

Efsaneler bir bir gozden dusuyor...serkan aykut celil ve ercan kaptan uzak  dursun .onlari iyi hatirlayalim bari.bu kadar taraftar tarafindan sevilen bir baskan neden boyle isler yapar hayret verici.sefa aksoy hamlesinden korkmaya baslad ne yalan soyleyim.ki sefayi 1000 adnana tercih ederiz o ayri

King1965

seyf55

Haydeeeeeeeeee al işte hedef süper lig, emin abide adnan da rahatlamıştır umarım