TFF 1.Lig, 11.Hafta | SAMSUNSPOR 2-0 MaLatyaspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 28 October 2007, 15:58:35

« önceki - sonraki »

botan47

SİZE UĞURLU GELDİM GALİBA :lol:  :lol:  :lol:

erkan55

samsunspor_34  golden sonra nasil oynuyoruz geriye mi cekildik yoksa hala bastiriyoz  mu

berusa55

allahım 2 yapmalıyız 1-0 sakat sonuc ya...güvenmiyorum 1-0a

Cagdas Ünver

kontrollü oynuyormusuz.Bir gol daha lazim yemeden

berusa55

ya yalvarıyorum artık 2 yapın da kurtarın bizi su stresten. koca adamın düstüğü duruma bak ya:)))

Cagdas Ünver

Forum üyelerimizden "harbisamsunsporlu" bildirdi Tanerin topu direkten dönmüs bize bir gol daha lazim

berusa55

diyorum kardesim işte atmamız lazım diye yok sa bu mallar sansa mansa atar bize vallahi biliyorum.. ya 2 yapıııııııııııııııııııııııın

Kadir ÇELEBİ

Golden Sonra tanerin topu direkten dondu ama takımımız dikkatli kayda deger olmasada pozisyon bulabiliyoruz dengeli bir oyun var gol atabiliriz sanırım

berusa55

samsunspor34 kardesim allah askına samsunsporumuzn bir gol haberini daha yaz suraya...bu ne stres ya :(

Kadir ÇELEBİ

golden sonra malatya takımımın dengelerinin bozulmasını degerlendiremiyoruz su dakikaya kadar serkan ve canerin gol sevinci tirubunlere gidisi taraftarlarımıza sarılısı hakemin sarı kartına mal oldu hakem daha cok malatya takımını destekler sekilde caner celil serkan zafer can ulun sarı kart gordu su dk icinde kontra atakta celille pozisyon bulduk kaleci emrah kornere celdi haydi destekkkkkkkkkk

Cagdas Ünver

berusa55

Alıntı yapılan: "Cagdas Ünver"az kaldi hadi be ... son dk yemesek bari

ondan korkuyorum ya kardesim...bi 2 yapamadık ya eh yaniii

Kadir ÇELEBİ

berusa55

yok kardesim ben kapatıyorum bilgisayarı dayanamayacam...gol oldu sandım ya

erkan55