Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Serkan

bu ösym kitapçığından anlayan var mı ya ?

ali ihsan

Alıntı yapılan: Serkan - 01 July 2013, 15:23:55

Nesinden mesela Serkan. Mevzuyu anlamadım...

Tufan

Alıntı yapılan: Serkan - 01 July 2013, 15:23:55

kitapçığı indiremedim ösym çökmüş hallederiz ayıp ediyorsun.

lato

Abiler, kardeşler, bir sorum var. Bilgisi olan aydınlatabilirse sevinirim. Geçen sene Ortaöğreim Kpss'ye girdim ama tercih yapmadım. Bu sene de üni bitti Öğretmenlik için 6 Temmuzda sınava giriyorum. Şimdi geçen seneki puanla memurluk için tercih yapsam bunun 6 Temmuzda gireceğim sınava etkisi olur mu?
Ya da her iki sınav sonucunda da atama alsam nasıl bir durum söz konusu olur? Hangisi geçerli olur?

Ajan

Alıntı yapılan: lato - 02 July 2013, 00:18:11
Abiler, kardeşler, bir sorum var. Bilgisi olan aydınlatabilirse sevinirim. Geçen sene Ortaöğreim Kpss'ye girdim ama tercih yapmadım. Bu sene de üni bitti Öğretmenlik için 6 Temmuzda sınava giriyorum. Şimdi geçen seneki puanla memurluk için tercih yapsam bunun 6 Temmuzda gireceğim sınava etkisi olur mu?
Ya da her iki sınav sonucunda da atama alsam nasıl bir durum söz konusu olur? Hangisi geçerli olur?

Lisans diploması Ösym'nin kaydına geçtikten sonra sadece Lisans'dan tercih yapabilirsin diye biliyorum abi

emre

Alıntı yapılan: Ajan - 02 July 2013, 00:39:21
Lisans diploması Ösym'nin kaydına geçtikten sonra sadece Lisans'dan tercih yapabilirsin diye biliyorum abi

aynen öyle. Memurluk tercihini 6 temmuzda gireceğin Kpss'de P3 puanı olması lazım onunla yapıyorsun.

lato

Sağolun beyler Milli Eğitime mesaj attım ama cevap gelmedi. Tercihler sınavdan önce verildiği için kafam karıştı. Aydınlattığınız için sağolun ;)

ismail

abilerim/kardeşlerim yarın kpss 2013/3 tercihlerinin son günü. okul haziranda bitti ancak stajım devam ediyor. staj önümüz ay bitecek. tercih yapabiliyormuyum?

bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim..

ismail

Alıntı yapılan: uçarlı - 02 July 2013, 13:05:47
Aynen arkadaşlarında söylediği gibi
lisans diplomanız onay aldıktan itibaren tercih yapma hakkınız bulunmamaktadır.

bu cavaba göre ben tercih yapamıyor muyum hocam?

lato

Alıntı yapılan: ismail - 02 July 2013, 19:54:26

bu cavaba göre ben tercih yapamıyor muyum hocam?

O cevap benim soruma verildi hocam ;)

sercan5592

staj devam edıyosa tercıh yapılmıyo dıye bılıyorum.bizde okul yaz stajını kaldırdı tercıh yapabılmemız ıcın bu atamada

Ertuğrul Sağlam

Bu goztepe'li Halil'i cokmu aramislar milli takima almak icin deli dana gibi kosuyor ancak.

emre__ss

O değilde alayımız aç gibi bekliyoruz bi transfer yapsak adamın donunun rengine kadar araştırırız  :deli:

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 02 July 2013, 21:44:23
Bu goztepe'li Halil'i cokmu aramislar milli takima almak icin deli dana gibi kosuyor ancak.

Bende çok merak ediyorum onu...