Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

hacettepeli

Eskişehirspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la anlaşma sağladı. İmza töreni cuma günü statta yapılacak.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Sağlam ile Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Hoşcan, her zaman Eskişehirspor'a sağlam bir teknik direktör getirmek istediklerini söyledi.

Ertuğrul Sağlam gibi bir teknik adamı siyah-kırmızılı takıma kazandırdıklarını anlatan Hoşcan, "Kendisiyle presipte anlaştık. Cuma günü akşamdan itibaren Ertuğrul Sağlam ve ekibi, Eskişehirspor'un teknik ekibi olarak işe başlayacak. Sağlam için cuma günü saat 19.30'da resmi imza töreni gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun" diye konuştu.

"Eskişehirspor'un teklifi gelene kadar hiçbir takımla görüşmedim"
Sağlam da Eskişehirspor'un yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

Bugüne kadar kendisine teklif yapan bütün kulüplere teşekkür eden Sağlam, şöyle konuştu:

"Eskişehirspor'un teklifi gelen kadar hiçbir takımla görüşmedim. Eskişehirspor gibi futbol kültürüne sahip, taraftarı futbola tutkuyla bağlı kendine has bir futbol kültürü olan ve geçmişine bakıldığında Türk futboluna damga vurmuş, çok önemli başarılara imza atmış böyle bir köklü camiada görev yapmanın heyecanını yaşıyorum. İsmimiz Eskişehirspor ile anılmaya başladığı andan itibaren kentteki ve taraftardaki heyecanı ve coşkuyu yakından hissetmeye başladım. Bu coşku ve heyecan beni gelecek adına umutlandırdı. Her konuda anlaştık. Allah kaza bela vermezse cuma günü akşamı coşkulu taraftarımızla tanışmak ve onların önünde imzayı atmak için sözleştik."

http://www.ligtv.com.tr/haber/saglam-imzayi-atiyor

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 27 June 2013, 01:17:46
Ya dostum kadro 12 kişi yalnız.Foto çektirip dışarı mı çıktın yoksa fotoşopmu bu foto  :D

Fotografa bakarsan 11 ile 12. arasındaki 9 farkı bulabilirsin. :) Mehmet Bank abi kontenjandan girmiş araya :) :)

europe_55

Bizim takimin antrenman saatlerini bilen var mi?

Ve biz bu antrenmanlari izleyebiliyor muyuz? :)

Simdiden tesekkürler

Ertuğrul Sağlam

Penaltilarda Akdeniz oyunlari  kupasi  Fas'in Turkiye 3 Fas 2 penalti kacirdi.

5trawberry

AlıntıOdyakmaz, Hacıosmanğlu'na söylediklerini şöyle aktardı:
"Sayın başkanım ahlaksızlıktan, şikeden söz ediyorsunuz. Sizin kulübünüzün yöneticilerinin o dönemde bize ne tekliflerle geldiğini, neler önerdiğini biliyor musunuz? Gidin Sadri Şener'e sorun. Biz o dönem Trabzonspor yönetiminin tekliflerini kabul etseydik temiz futbol mu olacaktı? Ben o zamanda söyledim şimdi de söylüyorum, maç satan karısını satar." Odyakmaz, bu konuşmasına Hacıosmanoğlu'nun nasıl karşılık verdiği sorumuza ise, "Bir şey söymeden gitti" yanıtını verdi.

lato

İyi oturtmuş lafı herkes önce kapısının önündeki pisliği temizlesin. Fakir edebiyatı yapmasın..

seyf55

HaCIosmanoğlu kupamızı verin demiştir ne diyecek :)

Ellibeş Numara

Ertuğrul Sağlam antalyaspor'a gitseydi, gerçekten üzülürdüm. Eskişehir'e gittiğine sevindim, bize boş yere bir hafta oyaladığından dolayı da kızgınım hala.. Bursa ve eskişehir camiaları, bizimle eş değer bir camia. Bir tek avantajları var ki; adamlar harbiden kenetleniyorlar.. Bu da onların en büyük avantajları ve bizde olmayın birşey. Hayırlısı olsun, hem eskişehir camiasına ve ertuğrul hocaya.. Umarım başarılı olur..

cembaba

Arkadaşlar yarın Samsunspor'umuzun doğum günü. Bu gece 00.00'da gündeme girebilmek için etiket oluşturacağız.
Tweet yağmuru yapalım. @samsunsporbiz'i takipte kalın :)

Sercan

Haberexen'e bakar mısınız? Sanki Trabzon'un haber sitesi. Cüno el at şu olaya...

Ertuğrul Sağlam

Herkesin kendine pay ve ders çıkararabileceği güzel bir yazı.

Mavi kuş kara kedi oldu!

MERVE TUNÇEL - İSTANBUL
Son dönemde ülke gündemi epey yoğun. Hal böyleyken sosyal medya ateşli tartışmalara sahne oluyor. Sonrasındaysa, birbirlerini arkadaşlıktan çıkaran ahbaplar mı dersiniz, akrabalarıyla kavga edip küsenler mi... Dinimize göre birbirimizi bu kadar kolay gözden çıkarmak caiz mi?

Neredeyse son bir aydır Gezi Parkı'yla yatıp kalkıyoruz. İlk günlerde masum bir çevre eylemi olarak başlayan olaylar 'İşin içinde iş var!' diye düşündürttü çoğumuza. Tüm bunlar yaşanırken asıl oyunu pek fark eden olmadı. Hatta belki siz bile... Facebook'taki arkadaş listeniz ile Twitter'daki takipçilerinizi gözden geçirin. Sessiz sedasız sizi önce listesinden, sonra hayatından çıkaran arkadaşlarınız hatta akrabalarınız olabilir. Tabii daha kötüsü de var 'yandaş, yalaka' deyip ardından arkadaşlarıyla küfürleşenler, 'çapulcu, terörist' diye kuzenine hakaretler yağdıranlar! Eylemlerin destekçisiyle, karşıtıyla sosyal medya ahalisi çıldırmış gibi şu sıralar. Kime dokunduysak bin ah işittik! Peki yeri geldiğinde dertleşip omzunda ağladığımız arkadaşlarımız ve komşularımızla, bir sıkıntımız olduğunda ilk ona koştuğumuz akrabalarımızı bu kadar kolay harcamak bir Müslüman'a yakışır mı? Efendimiz (sas), Müslümanlar arasındaki fikir ayrılıkları için neler buyurmuş?

Kardeşlik hukukunun temeli nezaket

Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Profesörü Saffet Köse, öncelikle insanın irade sahibi bir varlık olduğunu hatırlatıyor. "Farklı seçeneklerden birini tercih edebilir ve bundan da kendisi sorumludur. Şayet bu tercih sadece kendisini ilgilendiriyor ve diğer insanlarla bir alakası yoksa tercihini hatalı bulan biri onu nazikçe uyarabilir. Diğer insanların haklarını da ilgilendiren tercihlerdeyse belirleyici olan hukuktur." diyor. Köse'ye göre bunun dışında hiç kimsenin diğerini küçük görmeye, fikrini alaya almaya hakkı yok. Hz. Peygamber de bu tutumu başkasına ihtiyaç bırakmayacak büyüklükte bir kötülük olarak görmüştür. Kardeşlik hukukunun bir ileri boyutu Müslüman kardeşliğidir. Elbette bundan doğan haklar vardır. (Hucurât, 49/10) Bunların ortak yönüyse öncelikle insanca muamele ve nezaket.

Sosyal medyada ardı ardına edilen bedduaları da unutmamak gerek. Köse, Efendimiz'in (sas) Taif'te uğradığı eziyetin ardından, kendisinden müşriklere beddua etmesi istendiğinde "Ben affetmekle emrolundum." deyip reddetmesi, kendisine suikast düzenleyenleri Allah'ın istemesiyle affetmesi (Maide, 5/13) örneğini veriyor. "Hangimizin arasındaki mesele bu kadar büyüktür de birbirimizi kırıyor, küsüyor ve gönül koyuyoruz. Hz. Peygamber, bir mü'minin diğerine üç günden fazla küs durmasının helal olmadığını buyuruyor." diyor.

B.Merve: Başkasının yorumunu beğendim, 'pislik' dediler

Olaylar başladığından beri birçok arkadaşım Başbakan'ı ve seçmenini aşağılayan iletiler yazıyordu. Bunun dışında çok fazla yalan haber de vardı. Politik bir tartışmaya girmeden paylaşılan haberlerin yalan olduğu ve her görüşe saygı duyulması gerektiğini vurgulayarak birkaç kişiyle yazıştım. Listemdeki bir öğretmen, olayı Başbakan'a ve seçmene hakaret boyutuna taşıdı, 'kendini bilmezler' gibi ifadeler kullandı. Cevap hakkı doğduğunu düşünerek hiçbir saygısızlık yapmadan fikirlerimi paylaştım, üzerinde durduğum nokta yine farklı görüşlere saygıydı. Karşılığında duyduğumsa 'Seni böyle yetiştirenlere yazık!' oldu. Beni listesinden çıkardı. Birkaç gün sonra ortak arkadaşımızın iletisi altında başka biriyle tartıştı. Tartıştığı kişinin bir cevabını sadece beğenmem üzerine aynı ileti altında bana da saldırmaya başladı. Bu sefer 'saygısız, haddini bilmez, pislik' gibi ifadeler kullandı ve beni tamamen engelledi. Bunun dışında hiçbir tartışmaya girmediğim üç arkadaşım listesinden sessiz sedasız sildi.

Aslı S.: Akrabalıktan da arkadaşlıktan da çıkarıldım

Gezi eylemlerine bizzat katıldım. Yaptığım paylaşımlardan rahatsız olan birkaç arkadaşım, hiçbir şey demeden beni listelerinden çıkardı. A. isimli bir akrabamın "Kürtaj yasağına karşı duranlar, üç-beş ağaç için vicdan sahibi oldular." iletisinin altına, "Sen niye bu kadar taktın kafayı bu mevzuya, kendi kararları" yazdım. Oradan -üstelik avukat olan bir arkadaşı- "A. şerefli, namuslu bir annedir. Bazıları gibi -benim Facebook'taki fotoğraflarımı kastederek- bar bar gezip elinde kadehle pozlar vermez." dedi, tam yorum yazacaktım ki bir baktım çoktan silinip engellenmişim! Akrabalıktan da, arkadaşlıktan da çıkarmış.

Kuzenine 'Tatlı rüyalar!' deyince...

'Yandaş' olduklarını düşündükleri komşularının suratına doğru tencere tava çalanlar mı dersiniz, eyleme katıldı diye arkadaşlarını terörist ilan eden mi! Mehmet A., eylemlerin ilk günü "Bu gece yeni bir Türkiye umuduyla  huzurlu uyuyacağım." iletisini yazan kuzenine "Tatlı rüyalar!" diye ironik bir cevap verince hem arkadaşlıktan hem kuzenlikten çıkarılmış, üstelik hiçbir şeyden haberi olmayan eşiyle birlikte. Bir siyasi partide aktif olarak çalışan Avukat Merve Y., bunu bilen bazı arkadaşları arasında 'koyun, satılık, makarnacılar, yalakalar' gibi hakaretler edenlerin hatta sayfasında söylemediği sözleri kendisi yazmış gibi kendisini hedef gösterenlerin olduğunu, bu yüzden 7-8 kişiyi listesinden çıkardığını söylüyor. Medeni bir şekilde tartışmaya çalıştığı birçok arkadaşı da onu listesinden silmiş. Konuştuğumuz birçok Gezi eylemcisi arasında da yaptıkları paylaşımlara sinirlenen arkadaşları tarafından silinenlerin sayısı hayli fazla.

İki taraf da mücadelesini 'kutsal' sayıyor

Psikiyatrist Uzm. Dr. Orhan Karaca: Sosyal medyada insanların birbirlerini bu kadar çabuk gözden çıkarabilmesi empati yoksunluğu ve mutlaka bir tarafa ait olunması gerekiyormuş gibi bir kabulün olması, yani uçlarda düşünmeye bağlıyorum. Kişiler, fikir ayrılığına düşülen konuyla ilgili yaşanan olumsuzlukların sembolü olarak silinen kişiyi görüyor. Savundukları konuda beklediği desteği görmeyip ek olarak yapılan eleştiriyi üzerine alma sonucu ortaya çıkan kırılma duygusu da bir etken. Verdiği mücadelenin 'kutsal' olduğuna dair sarsılmaz bir inancı var herkesin. Ancak güven ilişkisinin oturmuş olduğu arkadaşlıklarda tolerans doğal olarak daha fazla. Empati, saygı ve kabul, toplumumuzun doğasında olan ancak giderek unuttuğumuz değerler arasında...

ZAMAN

kalptenþimþek

baktım facebook profilime ben de.. sağolsun bir iki kişi silmiş..hem de benii  :) cahilliklerine veriyorum..

Ellibeş Numara

29 June 2013, 15:19:56 #37212 Son düzenlenme: 29 June 2013, 15:25:53 Sadece Samsunsporlu

Doğu Türkistan'da Müslüman kadınların başörtülerine yönelik tacizleri sonucunda Çin polisi, 19 Doğu Türkistanlıyı Öldürdü ve Kerkükte de türkmen soydaşlarımız katlediliyor..

Kerkükte ve Doğu Türkistanda, Türkmen Soydaşlarımız Katlediliyor. Haberler Yeterince Bu Konuya Değinmiyor, Ülkemizi Yöneten Yetkililer Zaten Hiç Değinmiyor..  :kafa:

samuray

yok değinmezler onlar gaz almakla meşgüller malum gaz stoğumuz tükenmiş pretostolar için gaz lazım

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: samuray - 29 June 2013, 21:37:27
yok değinmezler onlar gaz almakla meşgüller malum gaz stoğumuz tükenmiş pretostolar için gaz lazım
yazık vallaha yazık..