54- Şaban Özel

Başlatan mehmet yılmaz, 22 August 2012, 23:59:37

« önceki - sonraki »

Dartagnan

işte o cok kritik goller kısmını bizde göremedik.Ben sansının fazlasıyla yanında olduğunu düşünüyorum.Yoksa bu bildiğimiz hakan da arkadaş.Deli dana gibi koşar iyiniyetiyle orda hem fikiriz. Ulan düştüğümüz sene ataydın ya bi kaç kritik gol !!!!

Ollivanders

vay anasını yanındakiler atak üretse gol kralı mı olacaktı yani. Çizgiden kaçırdıgı golleri de yanındakileri yüzünden mi atamadı. Adam bir gol atsaydı ligteydik

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: SivasLee - 02 July 2013, 12:28:16
Hakan muhteşem bir transfer oldu.

Devre arasında transfer olup ta bir takıma bu kadar etki gösteren çok az futbolcu olmuştur.

Kendisini geldiğinden beri dikkatle izliyorum. Orta sahada basmadık yer bırakmıyor.

Çokta kritik goller attı.
Sivaslı gardaşım sen birde bizim Hakan Aslan bölümüne gir bak neler söylediler onun için. Başta'da bu ikizler yediler bitirdiler adamı  :D

SivasLee

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 02 July 2013, 13:40:50
Sivaslı gardaşım sen birde bizim Hakan Aslan bölümüne gir bak neler söylediler onun için. Başta'da bu ikizler yediler bitirdiler adamı  :D

Evet, dediğiniz gibi Hakan'ın konusuna baktım ama adama denmedik kalmamış bu forumda.

Bana göre ise Sivasspor'un son yıllarda yaptığı en iyi transferlerden biridir Hakan.

Futbolunu müthiş beğeniyorum ben. Özellikle rakip yarı alanda yaptığı baskı ile rakibi çok iyi bunaltıyor.

İnşallah hep böyle devam eder ve Milli Takım'a kadar yükselir.

lato

Alıntı yapılan: SivasLee - 02 July 2013, 13:57:06
Evet, dediğiniz gibi Hakan'ın konusuna baktım ama adama denmedik kalmamış bu forumda.

Bana göre ise Sivasspor'un son yıllarda yaptığı en iyi transferlerden biridir Hakan.

Futbolunu müthiş beğeniyorum ben. Özellikle rakip yarı alanda yaptığı baskı ile rakibi çok iyi bunaltıyor.

İnşallah hep böyle devam eder ve Milli Takım'a kadar yükselir.

Hakan iyidir. Hırslı mücadeleci iyi niyetlidir. Zaten bu sitede aksini iddia edecek olan da yok herkes kabul eder bunu. Ama yetenekleri konusunda oldukça sınırlı bir arkadaş. Milli takım ve başarı için daha üstüne koyması gereken çok şey var.

Jnr.Serkan

Hakanın milli olacağı son yer yeşil sahalar :deli:

SivasLee

Alıntı yapılan: barnebau55 - 02 July 2013, 14:40:18
Sivaslı arkadaş hakan için son yılların en ıyı transferı demış hahahahaha sesli güldüm ....

Samsunspor'da oynadığı dönem için bir şey diyemem ama Sivasspor'da oynadığı futbol ile son yılların Sivasspor adına en iyi transferi diyebilirim.

Sivasspor forumlarına bakarsanız hemen hemen birçok Sivaslı da benim gibi düşünüyor.

Serkan

bizim hakan mı : ) yok artık la

Jnr.Serkan

Sivasta olan birisi olarak ben diyince abartıyorsun diyorlardı görün görün.Adamlar 1 aatıf 2 ziya 3 hakan   en çok kredisi olan futbolcular .: )

SivasLee

Spor Yazarı Uğur Meleke'nin Şubat ayında ki yazısından bir alıntı.

3 büyükler Ocak'ta dünyayı dolaşmış, Brezilya'dan İspanya'ya, Katar'dan Çin'e seferler yapmışlar. Dentinho sakat, Niang-Emre-Sneijder hazır değil, Drogba'nın lisansı çıkmamış... Çalımbay'sa PTT 1. Lig'den iki adam almış devre arasında: Samsunlu Hakan ve Ankaragüçlü Ümit... Ümit soğukkanlılığıyla milli takım potansiyeli taşıyor, Hakan bir gol-bir asistle Trabzon'u deviriyor... Bize de yakınını iyi gören Çalımbay'ı tebrik etmek düşüyor.

AlıntıUğur Meleke

5trawberry

Komple olarak vasatın da altında. Ne pas atmayı biliyor, ne kademe almayı. Soldan 2 kere rakibi boş bıraktı; o pozisyonlar da tehlikeli oldu.

cgr

Geçen sene daha çok hücuma çıkıyordu. İBB maçında karşısında Visca oynadı. Bunu da unutmamak lazım...

mimar55

Şut çekilecek yer var çekilmicek yer var avrupa ligi izlemeni şiddetle tavsiye ederim

AhmetDenizci

Forma numarasını 54 olmuş.

cembaba

Burak iyileşince formayı kapar.