54- Şaban Özel

Başlatan mehmet yılmaz, 22 August 2012, 23:59:37

« önceki - sonraki »

55_OrHaN_55

Takım düzelince o da vites yükseltti. Bravo Şaban.

Kaya

Takımın gerçek sol beki olmasına rağmen formasını kaptırması,kısacası kesik yemesi motive etmiş.Çok hazır döndü maşallah..

5trawberry

Dün takımda hiç bir mevki sırıtmadı. Ben Şaban'ın hala ekstra özellikte bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Rize kanatları kullanıp, atak üzerine atak yapan bir takım olmadığı için Şaban'ın kapasitesini göremedik. Sağ Bek çok yıprandı dün ama, Sol bomboştu nedense.

elexir

Bende lokmandan daha güven veriyor birde daha topçu tipi var

oguz_5528

Kesinlikle sol bek şaban ama pas hatası çok fazlaydı rize maçında.

germencisse

Şaban özünde zaten ptt1.ligin sayılı sol beklerinden ama Sakaryadaki performansindan her nekadar Rize maçında iyi bir oyun oynasada uzak..

ngonge

Zannedersem heyecandan çok pas hatası yaptı, ama Lokman gibi deli dumrul değil daha ayağı yere basıyor.

ChucKeR

valla hiç beğenmiyom, lokmanı da beğenmiyom ama ikisi arasında lokman derim.
klübün futbolcusu inaşallh başarılı olur tükürdüğümüzü yalarız.

ChucKeR

Alıntı yapılan: ChucKeR - 20 February 2013, 16:37:25
valla hiç beğenmiyom, lokmanı da beğenmiyom ama ikisi arasında lokman derim.
klübün futbolcusu inaşallh başarılı olur tükürdüğümüzü yalarız.

yalayamıyoz malesef, öyle bi hamle yok şaban hele ki sol ayaklı adamsın sen adam soluna çekiyo topu sen sağ ayağınla hamle yapmaya çalışıyosun. büyük taraftar goygoylarına mahkumsun , bol şans

özkan

Taa 2002'den 2012'ye kadar sakayada  gereken patlamayı neden yapamadığının kanıtını bugün bir kez daha gösterdin bizlere..Bugünkü futbolun kokmuş bir çiğ köfte çıvsımış bir lavaş acısız acı sos gibiydi..Sezon ortalamaası 10 üzerinden 4 olan klasiko bir topçu.

Kais

çok iyiydin kutluyorum

Kais

90 dk koştu top çaldı gitti geldi orta yaptı ne yapcak daha adam ya

babasamsunlu

çok güzel bir müdehale ile penaltıda yaptı.. daha  ne yapsın..

Kaya

Bir beke rakiple karşı karşıya kaldığında en önce atlamaması önerilir.Ceza sahası dışında bile atlanmayacak pozisyonda,ceza sahası içerisinde çok kötü atladı.

özkan

Abi penaltı yaptırır defans ben şabana kızmam penaltı için,ama her atakta geri pas yanlış yanlış yerlere durmaları musa sinanın yanından bindirmemeleri hiç,ne bilim bence çok kötüydü.Lokman olsa çok daha farklı olurdu.