andan güngör gelirse BANA MüSADE?

Başlatan kaptan 55, 25 June 2013, 09:36:10

« önceki - sonraki »

ali ihsan

33 yaşındaki Adnan için taraftarı  küstürmek bence yanlış.Onun ayarında topçu çok.Kusura bakabilir Adnan sorun yok, onun hayallerinin takımına sokayım...

baha55

BİZİM HAYALLERİMİZ adnan efendinin HAYALLERİNİN YAP BOZUMUUUU..
YAPMAA EMİN BASKAN, SU MUHABBETİN DÖNMESİ BİLE COK ZORUMUZA GİDİYORRR İNANNN ALLAH AŞKINAA...

cgr

01 July 2013, 00:39:19 #107 Son düzenlenme: 01 July 2013, 01:22:44 cgr
%90 anlaşılmışmış diyorlar ....

lato

Alıntı yapılan: cgr - 01 July 2013, 00:39:19
%90 anlaşılmış....

Adnan'a hain gözüyle bakan biri değilim. Ama bu gözle bakan büyük bir çoğunluk da mevcut camiada. Anlamadığım olay Adnan süper lig yolunda olmazsa olmaz bir adam değil. Aynı görevi bir aşağı bir yukarı Kemal Bayraktar bile görür. Bu konuda taraftarla ters düşmek akıllıca bir iş mi?. Bu kadar insan Adnan'ı istemiyoruz derken kulak arkası edip anlaşmak, yönetime güvenen insanlara da haksızlık diye düşünüyorum. Birlik beraberlik olmadan çıkacaksak çok da lazım değil süper lig.

seydo55

artık şampiyonluk uzak değil ednan bu takımı tek başına süperliğe taşır  :--* tebrikler ednanı getiren abilerimize

askerden dönünce profil resmimi ednan yaparım artık röfleli saçlarına gurban olduğum  :holey: :holey:

Sercan

Baba Hakan Arslan'ı değiştirme ya  :oyun: :oyun:

teksas3455

İmzalamış. Tesislere gidip gereken tepkiyi göstercem, ilk maça da gidip maratondan
giderken söylediği o sözleri hatırlatacam. Ondan sonra bana müsade. Bu adi şahıs gidene
kadar artık hiçbir şekilde Samsunspor'u takip etmeyecem. Ne zaman bu hain gider o zaman
Amatörde bile olsa tekrar kaldığımız yerden devam ederiz.

Biz Samsunsporluyuz!

5trawberry

Akşam idmanda bu boyalı kafa yer alacak mı?

King1965

5trawberry

Stoper

kaptan 55

238 37 88 nolu fax dan sinyal alamıyorum samsunsporun başka fax numarasını bilen var mı?

teksas3455

Ben mail attım teşekkür ettim kendilerine, o formanın değerini, haysiyetini yerlere serdikleri için...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: uçarlı - 05 July 2013, 15:08:40
Bir haber daha vereyimde sinir sisteminiz hatsafaya gelsin.
Mersin idman yurdu Abdulkadir ile anlaşmaya varmış.

twitterde abdulkadir kendi hesabından yalanladı şuan sivasla kampta anlaşmadım kimseyle yazdı

_SoN_

100 tane adnan güngör bir tane bu başlığı açan kardeşimiz,abimiz eder mi? Bu nasıl bir anlayıştır,ne akla hizmtle 33 yaşında tarftarın bu kadar tepkisini çeken birini transfer eder yönetim anlaşılır gibi değil,neyin meydan okuması bu?