Samsunspor ürünleri satışta !!

Başlatan MeL_55, 25 October 2007, 13:57:15

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

arkadaşlar herkes samsunspora yardım etmek istiyor bakın işte böyle bir fırsat sundular ama satışlar çok azmış böyle olmaz bu işler ne var gidip alın ne kadar tutacak fazla tutsa bile samsunspora gidecek para yazın msn de kişisel iletinize samsunspor ürünler satışta yazın güzel sweetler gelmiş yazın ne bilim millete duyurun güzel falan değin ben aldım deyinki satsın en azından bi anahtarlık bi yastık ne bilim bi bardak - şehir dışında olanlara lafım yok - en önemli eksikde satılan ürünlerin futbolcuların üzerinde gösterilmemesi bu konuyu yönetime bildirilirse iyi olur meslaa şafak başkanın cep nosu verildi yazın adama deyim ürünler futbolcular üzerinde tanıtılsın diye çok zor bişey değildir heralde dediklerim  :wink:

King Of The North

Arkadaşlar durumu iyi olanlar yakınlarına ve samimi arkadaşlarına da hediye alabilir Samsunspora karşı sempati oluşturuyor bu tür şeyler,ben samimi birkaç arkadaşıma atkı vemiştim hala takarlar.Çam sakızı çoban armağanı hediyelik de alabiliriz.

Lazoli

yaw internetten satis baslamadimi daha?

maraton

yıllardır bu anı bekledim desem yeridir.. sonunda giyilebilecek az da olsa bişeyleri var samsunsporumun.. güzel bir başlangıç ama umarım devamı gelir.. bu birazda bizim elimizde söze gelince mangalda kül bırakmayanlar ile gerçek samsunsporluları bence bu ürünler sayesinde ayırabileceğiz artık.. valla ilk gün koştum ne varsa aldım tezgahtar kızda şaşırdı ne yapıyo bu adam diye.. tuzlu oldu ama değdi.. yanlız takım elbise altına bizim siyah çoraplar bi garip oldu inşallah kimse dikkat etmez :D futbolla ilgilenmeyen tanıdıklara bile vura vura ürün aldırıyorum.. babaannem bile artık samsun fincanı kullanıyo.. arkadşlar bu kalıcı olacaksa bizim sayemizde olacak..PAMUK ELLER CEBE BEYLERR.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "maraton"yıllardır bu anı bekledim desem yeridir.. sonunda giyilebilecek az da olsa bişeyleri var samsunsporumun.. güzel bir başlangıç ama umarım devamı gelir.. bu birazda bizim elimizde söze gelince mangalda kül bırakmayanlar ile gerçek samsunsporluları bence bu ürünler sayesinde ayırabileceğiz artık.. valla ilk gün koştum ne varsa aldım tezgahtar kızda şaşırdı ne yapıyo bu adam diye.. tuzlu oldu ama değdi.. yanlız takım elbise altına bizim siyah çoraplar bi garip oldu inşallah kimse dikkat etmez :D futbolla ilgilenmeyen tanıdıklara bile vura vura ürün aldırıyorum.. babaannem bile artık samsun fincanı kullanıyo.. arkadşlar bu kalıcı olacaksa bizim sayemizde olacak..PAMUK ELLER CEBE BEYLERR.

helal olsun sana

erkan55

Alıntı yapılan: "maraton"yıllardır bu anı bekledim desem yeridir.. sonunda giyilebilecek az da olsa bişeyleri var samsunsporumun.. güzel bir başlangıç ama umarım devamı gelir.. bu birazda bizim elimizde söze gelince mangalda kül bırakmayanlar ile gerçek samsunsporluları bence bu ürünler sayesinde ayırabileceğiz artık.. valla ilk gün koştum ne varsa aldım tezgahtar kızda şaşırdı ne yapıyo bu adam diye.. tuzlu oldu ama değdi.. yanlız takım elbise altına bizim siyah çoraplar bi garip oldu inşallah kimse dikkat etmez :D futbolla ilgilenmeyen tanıdıklara bile vura vura ürün aldırıyorum.. babaannem bile artık samsun fincanı kullanıyo.. arkadşlar bu kalıcı olacaksa bizim sayemizde olacak..PAMUK ELLER CEBE BEYLERR.

hakikaten de helal olsun
internet satisi olsa bende bi seyler alirim

veis

ya eşortmanlar olmamış.gri kırmızı bi takım küçücük samsunspor amblemi yazsana kardeşim arkasına syad önü
ndeki vatandaşada söyledim satıcıya ama bu var dedi istanbulda ben onu sırtıma geçirince alem görecek memleketi umarım dikkate alınır şafak abiyede söyleyecegim böyle tasarım olmaz.

Çaðrý55

yaa bugün koçlardan aldım polar beğendim şahsen iyide oldu aldığım ama şöyle arkasına bi kabartmalı samsunspor birde ceb yapsalardı iyi olurdu

ozkan17

dıyarbakır macı ıcın bnde samsunda olacagım..allahımya takımımızın malzemelerını kullanabılmek ne guzel bı duygu..

Çaðrý55

evet gerçektende çok güzel bir duygu koydum şeklimi bugün giydim poları üstüme ufff çok dehşet oturdu birde
kalite olmuş polar ama işte arkasına bi samsunspor yazdırabilirmiyim güzelce inş çıkacaz bu sende yıkacaz çiftliği valla polar süper ben alın derim klübede yardım hem!! öğrenciyim valla bunda iyi yardım yapamam  :D

BİRDE RESİMLERE BAKIP ALDANMAYIN BEĞENMEYENLER OLURSA BENDE ÇOK BEĞENMEDİM RESİMDE AMA GİYDİMMİ HEMEN ALDIM GİDİN YERİNDE GÖRÜN Bİ

ozkan17

beyler yaw su renk degıstıren fıncan nası bısey acaba en con onu merak ettımm ben dıyarbakır macına allkah nasıp edrse gtcem o zaman almayı dusunuyom forma atkı ve fıncandan

Çaðrý55

Alıntı yapılan: "samsuni"Aldığım ürünleri paylaşayım istedim. Koçlar Giyim'den aldım, diğer yerlerde de vardır herhalde. Kapşonlu poların ceplerinin olmaması bir dezavantaj bence. Bardak da düz beyaz üzerine logo olabilirdi. Atkılar henüz gelmemiş, güzel şeyler olacağı kesin. Satış yapan firmalar tek kuruş bile kar almıyorlarmış; gelir olduğu gibi kulübe kalacak yani.  

valla samsuni arkadaş saolsun atmış resimleri siteye renk değiştiren bardağada hiç dikkat etmedimyav onada bakayım bi ara şu resimdeki olabilir.

bafradan55

Top yasrık arabanın arksaında, hapörlörün yanında güzel gidiyor.

SaMsUnSpOr 55

çok muhteşem şeyler çok güzel

celebi

tamamda o polar daki kenarlar neden gri beyaz değil hgala anlamış değilim. malatya maçında gittiğimizde samsuna bakmıştım maalesef beğenmemiştik. ama yinede ürünler genel manada güzel.