Samsunspor ürünleri satışta !!

Başlatan MeL_55, 25 October 2007, 13:57:15

« önceki - sonraki »

mctlçy

Alıntı yapılan: "Celebi"tamamda o polar daki kenarlar neden gri beyaz değil hgala anlamış değilim. malatya maçında gittiğimizde samsuna bakmıştım maalesef beğenmemiştik. ama yinede ürünler genel manada güzel.

beyaz olursa çok çabuk kirlenir...gri olması daha mntıklı bnce

celebi

Alıntı yapılan: "mctlçy"beyaz olursa çok çabuk kirlenir...gri olması daha mntıklı bnce

inanır mısın kardeşim ben o yazıyı yazarken arkadaşın biriside seninle aynı cümleyi kurdu. fakat bende ona dedim ki bizim renklrimiz kırmızı beyaz kırmızı gri değil dedim. :D

mctlçy

ya kırmızı beyazda renklerimiz tarftarı düşünerek yapılmış olabilir..sonçta milli takımımızın forması bile turkuaz olacaktı yada fb nin yada gs nin artık lisanslı ürünlerde yakın renkler seçilebilior...ki onlrda düşünmüşlerdir değilmi kırmızı-beyaz yapmayı?? :lol:

Sadece Samsunspor

arkadaşlar bu ürtünler şuanda buket spor da mevcut mu ordan alacam da yarın - havalar soğudu bi polar iyi gider bide çay için bardak  :wink:

mctlçy

valla metzde satılıyor buket spordada büyk ihtimal satılıodr...

körfez55

bu ürünler herkesin isteğine göre yapılamaz. zaten yapılmış bize düşen alıp samsunsporumuza destek olmaktır.ayrıca gayet güzel olmuş.

King Of The North

Altay maçı öncesi stadımızdaki satış noktasından ürünlere baktım Samsunsporumuzun eşofman takımını hiç beğenmedim,o kadar düşünüp de bunu mu yapmışlar diye iç geçirdim desem yeridir,eşofmanın üstündeki gri şeritle renklerimizin ne alakası var anlamadım,sadece 1 rozet aldım takım elbisemde olacak sürekli.

samsunmania

İnternet üzerinden satış için gereken alt yap herhalde kurulamadı.Biz gurbetteki Samsunsporlular heyecanla bunu beklemekteyiz.Kulübümüzün lisanslı ürünlerinden satın almak hepimizin görevi iye düşünüyorum.Ama bunu bizler gerçekleştiremiyoruz.Eşten dosttan sipariş ile idare edeceğiz artık.

samsunmania

İnternet üzerinden satış için gereken alt yap herhalde kurulamadı.Biz gurbetteki Samsunsporlular heyecanla bunu beklemekteyiz.Kulübümüzün lisanslı ürünlerinden satın almak hepimizin görevi iye düşünüyorum.Ama bunu bizler gerçekleştiremiyoruz.Eşten dosttan sipariş ile idare edeceğiz artık.Yetkililer bir çözüm bulurlar umarım.

samsunmania

İnternet üzerinden satış için gereken alt yapı herhalde kurulamadı.Biz gurbetteki Samsunsporlular heyecanla bunu beklemekteyiz.Kulübümüzün lisanslı ürünlerinden satın almak hepimizin görevi diye düşünüyorum.Ama bunu bizler gerçekleştiremiyoruz.Eşten dosttan sipariş ile idare edeceğiz artık.Yetkililer bir çözüm bulurlar umarım.

Sadece Samsunspor

ben bugün buketspor dan kapşonlu eşofman aldım - gayet hoş ve güzel bazı arkdaşlar beğenmemiş ilk başta bende beğenmedim ama giyinip baktığımda çok hoş durdu ve aldım - arkadaşların dediği gibi beyaz renk yok kırmızı beyaz olsun isterdik ama gri kırmızı yapmışlar - ama olsun bence samsunsporun amblemi yeter sonuçta biz bunları bi bakıma kulübe yardım olsun diye alıyoruz lütfen seyirci kalmayın paranızın yettiği kadar alın bişeler - bende şuan renk değiştiren bardak anahtarlık ve eşofman var