2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

seyf55

bunlar adamı germek için mi sürekli böyle haberler yapıyorlar

kamuri

sivassporun eski oyuncusu kamanan diyo fısıltı gazetesi

Stoper

Şu face'nin sahibine en çok da transfer dönemi sallıyorum. Hadi face'de ne idüğü belli olmayan kişilerin sayfalarında yalan yanlış haberler dönüyorda,burada bari paylaşmayın kardeşler,abiler,büyük büyük abiler..

SerhaT55

Alıntı yapılan: Stoper - 24 June 2013, 23:57:10
Şu face'nin sahibine en çok da transfer dönemi sallıyorum. Hadi face'de ne idüğü belli olmayan kişilerin sayfalarında yalan yanlış haberler dönüyorda,burada bari paylaşmayın kardeşler,abiler,büyük büyük abiler..
Nekadar doğrudur yalandır bilemem ben sadece bilgisi olan abilerime sordum  ;)

oguzhann555

Adnan Güngörün geleceği yada gelmek istediği uzun süredir konuşuluyordu.Umarım yönetim böyle bir yanlış yapmaz.Hem Adnan'ı ateşe atmış olur hemde taraftarla ufakta olsa sıkıntı yaşanabilir.Adnan'ın trabzona giderken söylediklerini unutmuş değiliz.Sahaya her çıktığında ıslıklanacak; bu hem takımı hem taraftarı hemde sahadaki oyunu ister istemez olumsuz etkiler.Kısaca bize yararından çok zararı olur Adnan'ın.

ult55ras

ngonge

yirmiuc

Eskiden Samsunda top oynamis ve suan faal futbol yasamini surduren butun oyunculari toplayacagiz heralde.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

5trawberry

Ollivanders

5trawberry

Adnan'ın formamızı tekrar giymesi durumunda, tribünde sağ duyulu şekilde maç izleyecek taraftar var mıdır, merak ediyorum.

lucarelli

geçen sene devre arasında da çıkmıştı bu haberler. Adnan medyası zemin arıyor sanırım. Mümkünse 1461 Trabzona gitsin yada 1462, 1463 birine gitsin işte.

ugrass

FaTiH_HaN

Taraftar olarak hassas olduğumuz bir kaç tane isim ve bir tane takım var, takım zaten mağlum, şahıslara gelince dobidir, adnandır nispeten hüseyin hocadır geçtiğimiz yıllarda abdülaziz vs. yani zaten 3-5 tane adam var bunlar harici alınacak her oyuncu her hocaya taraftar eyvallah diyecekken bu adamların ismi Samsunsporla anıldığı zaman doğal olarak bir homurdanma başlıyor sonrada en ufak başarısızlıkta o homurdanma bi tık artarak herkesin sesli konuştuğu eleştiriler ve sonrasında yerini protestoya bırakıyor çünkü futbol tamamen ön yargılara göre algınanan peşin peşin hüküm verilen bir oyun Adnan deyince ts ye gittiğinde yaptığı açıklama hüseyin hoca deyince süper lige çıktığımız senedeki davranışları açıklamaları bi garip. Adnan Fatih Şen tarzında bir oyuncu elimizde takıma uyum sağlamış bir Fatih Şen vardı Adnanın Samsunspora ne vereceği tartışılır, inşallah başarılı olur ve o yaptığı açıklama trabzon basınının bizi tahrik etmek için yaptığı bir haber olduğuna bizi inandırabilir.

cakir55