Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

yuhh be Kasımpaşa Ryan Babel'i almış :rulet:

Lusage

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 20 June 2013, 16:52:05
yuhh be Kasımpaşa Ryan Babel'i almış :rulet:

Babel öleli yıllar oldu. Gömmeyı unuttular. Muhtemelen Kasımpaşa'dan sonra gömerler.

Ayberk

Kasimpasadaki parayla kimler alinmaz ki?

Jnr.Serkan

kasımpaşa fm edit programı kullanıyor.paso bütçe kasıyor yönetim

Shane_Falco

Kendini az bir şey futbola verirse tutamazlar Babel'i ligde. Ama futbol sahasından çok İstanbul gecelerine kendini verecektir :)

Özcan İNAN

uykan

Sercan

Alıntı yapılan: Özcan İNAN - 20 June 2013, 20:44:48
Ertuğrul Sağlam Antalya ile anlaşmış...
Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/ertugrul-saglam-antalyasporda_3_Detail_251_318096.htm

Kesin bir bilgi mi bilmiyorum ama çok büyük adamdı, adam gibi adamdı, Samsunsporlu bir adamdı...

RT55

"kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyeceksin.."

mehmet yılmaz

Ispanya su an 68. Dakikasi oynanan macta tahiti karşısında 8-0 önde.  Ispanya rakibine orantisiz güç uyguluyor. 7 ve 9 numaralari fornalarindan tespit ettim. Gereği yapilsin derim :))))

Ayberk

tahiti takımına yazık valla. nijerya maçında izledim adamlar halı saha takımını alıp gelmişler :(

mehmet yılmaz

Sanmarinonun 4 gomlek altinda bu tahiti. Ispanya istemeden gol atiyor adeta. Bu tahitiyi cagrinin halisaha ligine koy gruptan cikamaz! Penaltidan 9 olacakti torres kacirdi. Butun stat ayakta derken bu sefer gol atti torres. Oldu mu 9-0...

kalptenþimþek

samuray

Alıntı yapılan: Özcan İNAN - 20 June 2013, 20:44:48
Ertuğrul Sağlam Antalya ile anlaşmış...
Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/ertugrul-saglam-antalyasporda_3_Detail_251_318096.htm
ertuğrul sağlam çok yükseklerden uçuyor sen kimsin ya hem samsunspor benim herşeyim teklif gelir şartlar oluşursa neden olmasın diyeceksin hemde çok basit malesef henüz şartlar oluadı diyeceksin hadi canım sende eyyyam yapma takiye yapma senin adamlığını anladık sen m. denizliden dahamı karıyerli hocasın o rizeye gidiyor kibir yapmıyor sen samsunspor a gelmemek için her türlü eyyam yapıyorsun anladık senin ne kadar adamlığını  :kafa: :kafa: :kafa:

mehmet yılmaz

21 June 2013, 00:01:17 #37109 Son düzenlenme: 21 June 2013, 00:10:04 samsuni
10-0 bitti...
İspanyollar biber gazı sıksa daha iyi olurdu, bu nedir böyle?
4-0'a yorum yapan Yılmaz Vural, Tahiti'nin hocası olsa maç sonu ne derdi acaba? Muhtemelen "zevk almaya baktık" diyecekti :) :)
İspanya mümkün olduğunca rölantide oynadı, elinde olmayan sebeplerle 10 tane attı bence. :)

Bu Tahiti, İspanyol U 13 takımını bile yenemez birader. Yönetim istifa!!! :)
Maç sonunda hocaları, 'amacımız 10'dan fazla yememekti, başardığımız için mutluyuz' demiş... Fernando Torres ise 'attığım 4 gole sevinemiyorum bile, hedefimiz 11'i bulmaktı, kaçırdığım penaltı futbol kariyerimdeki kara bir lekedir' demiş. Kaynak sorarsan eğer şu an uydurdum  :)