Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

seyf55

Burak

Öncelikle bu mesajı yazmam gerektiği için yazıyorum çöpteki yerini alabilir okunduktan sonra kaldı ki ben siyasete girmemek için gezi olayları başladıktan itibaren zaten 15 gün boyunca foruma hiçbirşey yazmadım yazmayacağımı da belirttim tekrar söylüyorum evet başbakanı sevmiyorum o nasıl beni ve benim gibi düşünenleri sevmiyorsa ve de devlet adamı olmanın ne olduğunu bilmiyorsa. evet babasının parasıyla mı yapıyor diyorum tekrar bir bu şehirde bu kadar vergi verirken bu kadar insan çalışırken keyif bağışlar gibi biz size stad yaptık spor salonu yaptık denilip araları 1 saat bile olmayan 2 karadeniz şehrine u20 kupası maçları verilirken ne kadar samimi olduğunu tartışırım . Siyasi kimlikle Samsunspor kimliğinin neden yarıştırıldığını da hiç anlamadım orası da ayrı  siyasi görüşü olmayan bir insanla körü körüne ne tartışabilirsin ki zaten bu ülke hakkında benim hiç siyasi görüşüm yok diyen bir adam bile siyasi görüş beyan etmiş olur. Evet ben Chp 'ye üyeyim ama bir kere toplantılara gitmişliğim var ama hiç çalışmışlığım yok bir kere de sandık görevlisi oldum o kadar . Çünkü onların da yeterli olmadığını parti içi demokrasiyi sağlayamadıklarını düşünüyorum . Bu da benim son mesajım olsun siyasete girmek konusunda hatalı olabilirim kabul ediyorum siyasete girdiğim için site ahalisinden özür dilerim ancak  başbakanın samimi olmadığını bir Samsunspor taraftarı olarak söyleme hakkım olduğunu düşünüyorum saygılar... (bu arada kimseye küsecek tavır alacak değilim siyaset bir tartışma alanıdır zaten burada beni eleştiren kişi de sevdiğim saygı duyduğum birisidir siyasi görüşlerimiz aynı olmak zorunda değildir sadece demokrasi de bunu gerektirir)

lato

FIFA Seyirci Sahasından Rahatsız
FIFA Asbaşkanı Boyce: Yerel organizasyon komitesinin dört dörtlük hazırlığına rağmen maçlardaki seyirci sayıları beni hayal kırıklığına uğrattı
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Asbaşkanı Jim Boyce, Türkiye'de düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda organizasyon için mükemmel hazırlık yapılmış olmasına rağmen seyirci sayılarının düşüklüğünün kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

FIFA Organizasyon Komitesi'nin başkanlığını da üstlenen Boyce, 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın ilk 12 maçındaki ortalama seyirci sayısının 4 bin 828'de kalmasından dolayı mutsuz olduğunu dile getirerek, "Yerel organizasyon komitesinin dört dörtlük hazırlığına rağmen maçlardaki seyirci sayıları beni hayal kırıklığına uğrattı. Bu turnuva, Türkiye için harika bir fırsattı ama şu ana kadarki seyirci sayısının düşüklüğü, Türkiye'yi bu fırsattan uzaklaştırıyor" diye konuştu.

Kuzey İrlandalı Boyce, turnuva ilerledikçe seyircilerin ilgisinin de artacağından emin olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Maçları televizyondan takip edenlerin, Messi, Xavi, Iniesta, Kaka veya Ronaldinho gibi daha önce turnuvada oynamış futbolcular düşünüldüğünde geleceğin yıldızlarına tanıklık etme imkanının farkına varacağına eminim."

http://spor.haberler.com/fifa-seyirci-sahasindan-rahatsiz-4763654-haberi/

King1965

Türk insanı Türkiye'nin maclarından baska maca gitmez ama Türkiye macında bile fazla seyirci olmuyor .

Dünya kupası organizasyonu olsun Türkiyede seyirci ortalaması 15 bin belki olur belki olmaz

Olimpiyatları getirmeye çalışıyorlar olimpiyat gelse ne olcak bizim insanımız olimpiyat maclarını izlemeyemi gidecek :)

Gelirse bu organizasyon Türkiyeye izleyicide yabancı kendi taraftarları olur

lato

Alıntı yapılan: King1965 - 24 June 2013, 19:15:45
Türk insanı Türkiye'nin maclarından baska maca gitmez ama Türkiye macında bile fazla seyirci olmuyor .

Dünya kupası organizasyonu olsun Türkiyede seyirci ortalaması 15 bin belki olur belki olmaz

Olimpiyatları getirmeye çalışıyorlar olimpiyat gelse ne olcak bizim insanımız olimpiyat maclarını izlemeyemi gidecek :)

Gelirse bu organizasyon Türkiyeye izleyicide yabancı kendi taraftarları olur

Bence maçların verildiği şehirlere bakmak daha doğru bir yorum olur.

King1965

Cemil Transferi Bitmedimi yaaa  hadı acıklasın resmi site

Ayberk

u20 seyirci sayıları rezalet. milli takım trabzonda oynuyor tribünler bomboş. istanbulda şuan fransa abd maçı var keza aynı. bilet fiyatları nedir bilmiyorum ama durum çok kötü

Ertuğrul Sağlam

U20 Dunya kupasinda Rize haric stadyum, tesis ve konaklama acisindan secilen sehirler dogru biz Samsun'unda bu organizasyonda olmasini istiyoruz ama daha sehrimizde  5 yildizli otelimiz yok. Samsun bu organizasyonda olsaydi bile seyirci sayimiz diger illerden farki olacaginida sanmiyorum Kolombiya-El Salvador macina kacimiz giderdik!...

cembaba

Bilet fiyatları, 20 - 40 tl arasında değişiyor.

King1965

bıde cembaba o bıletle bır maca daha gırebılıorsun

Karabudun

24 June 2013, 20:20:59 #37135 Son düzenlenme: 24 June 2013, 20:46:23 sener.eren
Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 24 June 2013, 19:55:02
U20 Dunya kupasinda Rize haric stadyum, tesis ve konaklama acisindan secilen sehirler dogru biz Samsun'unda bu organizasyonda olmasini istiyoruz ama daha sehrimizde  5 yildizli otelimiz yok. Samsun bu organizasyonda olsaydi bile seyirci sayimiz diger illerden farki olacaginida sanmiyorum Kolombiya-El Salvador macina kacimiz giderdik!...

Seyirci sayısını şehrin otellerinin kapasitesine bağlamak bana pek mantıklı gelmedi. Bu organizasyonu izlemek için öyle dışarıdan aman aman seyirci gelmeyeceği gün gibi aşikardı. Otellerinin kapasitesi Trabzon' u, Kayseri' yi, Antep' i tokat tiryakisi yapacak şehirler var ülkemizde. Bu açıdan bakarsak olaya Aydın ve Muğla, Antalya' dan sonra atbaşı giderlerdi. Hani sükseli bir organizasyon yok ki ortada! Bizzat organizasyonun tertiplendiği şehirlerin sakinleri dolduracak tribünleri. Fifa' nın seyircinin azlığından yana yaptığı selzenişte fikrimi destekliyor. Koskoca şehirler dururken Trabzon ve Rize' nin organizasyona dahil edilmesi çok enteresan!  :o

ercan0655

Havaalanı var ya havalı şehrlerde artalamada 5000 kişi bile olmamış,
milletin işi gücü yok ta u20 mi seyretcek olaydı bi ünlü velet ya da aksiyon anca o zaman gidilirdi maça, tanımadığın senin için heyecanı olmayan maça niye gitcen ki bizde taraftarlık var spor severlik yok

Aslankaya

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 24 June 2013, 19:55:02
U20 Dunya kupasinda Rize haric stadyum, tesis ve konaklama acisindan secilen sehirler dogru biz Samsun'unda bu organizasyonda olmasini istiyoruz ama daha sehrimizde  5 yildizli otelimiz yok. Samsun bu organizasyonda olsaydi bile seyirci sayimiz diger illerden farki olacaginida sanmiyorum Kolombiya-El Salvador macina kacimiz giderdik!...

doğru.
bu maçlar samsun'da oynansa,4 tane futbol takımı buraya gelecek,sporcuların ailelerinden gelenler olur,ulusal,uluslar arası basından gelecekler olur.. gelecek misafirleri ağırlayacak adam gibi otel yok samsun'da.

büyük otel ve atakum'da 4 yıldızlı grand atakum oteli var sadece...(kötünün iyisi)

amisos,yafeya vss.. bu oteller,antalya,istanbul vss gibi şehirlerde ki otellerin yanında pansiyon gibi kalır... 1993 den beri büyükşehir olan samsun'a,2013 yıllında oteller yapılmaya başlandı.

bizde fanatiklik var,futbol seyircisi yok..samsun'da aynı durum olurdu.

cezayir55

amisos grande luxe var 5 yıldızlı  atakumda

Ertuğrul Sağlam

24 June 2013, 20:49:43 #37139 Son düzenlenme: 24 June 2013, 20:54:36 Ertuðrul Saðlam
Alıntı yapılan: sener.eren - 24 June 2013, 20:20:59
Seyirci sayısını şehrin otellerinin kapasitesine bağlamak bana pek mantıklı gelmedi. Bu organizasyonu izlemek için öyle dışarıdan aman aman seyirci gelmeyeceği gün gibi aşikardı. Otellerinin kapasitesi Trabzon' u, Kayseri' yi, Antep' i tokat tiryakisi yapacak şehirler var ülkemizde. Bu açıdan bakarsak olaya Aydın ve Muğla, Antalya' dan sonra atbaşı giderlerdi. Hani sükseli bir organizasyon yok ki ortada! Bizzat organizasyonun tertiplendiği şehirlerin sakinleri dolduracak tribünleri. Fifa' nın seyircinin azlığında yana yaptığı selzenişte fikrimi destekliyor. Koskoca şehirler dururken Trabzon ve Rize' nin organizasyona dahil edilmesi çok enteresan!  :o
Seyirci sayisinin otel ile alakali oldugunu soylemiyorum.
Konaklama imkanlari bir sehre uluslararasi bir organizasyon verilebilmesi icin gerekli olan sartlardan bir tanesi oldugunu soyluyorum ama maalesef Samsun gibi bir buyuksehirde o imkanlar yok.
Ayrica biz hernekadar sevmesekte trabzon maalesef futbol organizasyonlarinda olmayi hak eden bir sehir.